Renata Vermeulen

Hofstraat 2
7001CD Doetinchem

T 031 520 1515
E [email protected]

Mediator Lochem

Renata Vermeulen

  • Hofstraat 2
  • 7001CD Doetinchem
031 520 1515 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Doetinchem (23km)
Hofstraat 2, 7001CD Doetinchem
Ulft (30km)
F.N. Deurvorststraat 43, 7071BG Ulft
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renata Vermeulen

Waar kan u van uw scheidingsmediator regio Lochem, Renata Vermeulen, van op aan?

Binnen een scheiding spelen veel feitelijke en emotionele aspecten een rol. Als mediator in Lochem bied ik jullie begeleiding inzake beide aspecten. Wanneer er kinderen in het spel zijn, is het van essentieel belang dat de kinderen met beide ouders een gezonde relatie opbouwen en dat de kinderen van beide ouders zullen houden. In een ouderschapsplan leggen wij de basis van het ouderschap vast. Dit is een werkbaar plan met concrete afspraken over financiën, opvoedingsvraagstukken en de omgangsregeling. Wanneer het passend is voor de leeftijd van de kinderen, is het mogelijk om de kinderen bij het opstellen van het plan te betrekken. Als de kinderen tijdens de scheiding serieus genomen worden, ervaren zij namelijk minder problemen tijdens een echtscheiding.

Contact opnemen

Contact opnemen met Renata Vermeulen

Uw mediator in Lochem

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Renata Vermeulen

Ik ben een gespecialiseerde en ervaren familiemediator. Bovendien ben ik ook een stiefcoach en begeleid ik ouders vanaf de scheidingswens tot in de toekomst inzake de invulling van het ouderschap. De scheiding en het ouderschap van u en uw partner is bij mij als scheidingsmediator in Lochem in goede én vertrouwde handen.

Niemand wil dat de kinderen de dupe worden van een echtscheiding. In de praktijk blijkt dit echter vaak wel het geval. Als scheidingsbemiddelaar wil ik mij inzetten om dit te voorkomen. Ouders zijn ook maar mensen die emoties uiten en belangen en wensen hebben. Dat het als ouder moeilijk kan zijn om altijd het belang van de kinderen voorop te stellen, begrijp ik als scheidingsmediator in Lochem dan ook volledig. Zowel de ouders als de kinderen verdienen dat zij geholpen worden om zodoende het best mogelijke resultaat te behalen. Als mediator bij scheiding bied ik die hulp graag.

Scheiden, wat nu?

Gedurende uw scheidingsproces help ik u als mediator door u te begeleiden bij alle mogelijke vraagstukken. Aspecten zoals de verdeling van een eventueel bedrijf, de huwelijkse voorwaarden of gemeenschap van goederen, verdeling van de pensioenen en het opstellen van een eerlijke alimentatieregeling zijn allen aspecten die wij samen behandelen. De opgestelde afspraken zullen opgenomen worden in een convenant. 

Hoewel de afspraken geschreven worden in juridische taal, wordt alles in begrijpelijke taal aan jullie uitgelegd.

Na het ondertekenen van alle papieren stopt mijn begeleiding als scheidingsbegeleider nog niet. In de praktijk blijkt het namelijk vaak zo te zijn dat de voorgelegde ideeën weerbarstiger zijn dan gedacht. Om die reden coach ik jullie als scheidingsmediator in Lochem in het transformatieproces van ex-partners naar collega's in het ouderschap. Het transformatieproces vereist voldoende aandacht aan de rouwverwerking van de scheiding alsook het regelmatig raadplegen, evalueren en waar nodig bijsturen van het ouderschapsplan.

Gratis kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Lochem

Wilt u uw partnerrelatie beëindigen of willen jullie een scheiding aanvragen? Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak. Indien mogelijk, kan de afspraak soms ook in de avonduren of op zaterdag plaatsvinden. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend én gratis. Pas als u het gevoel heeft dat er voldoende vertrouwen is, stellen wij samen een planning op. Afhankelijk van uw wensen kan ik een schatting geven van de kosten van de totale scheiding. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten van de scheiding, want scheiden met een scheidingsmediator is doorgaans stukken goedkoper dan het scheiden met een advocaat.

Contact opnemen 031 520 1515
Interessante artikelen
031 520 1515 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Renata Vermeulen