Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Gabriëlle Gijsberts

Wilt u een echtscheiding aanvragen, dan dienen er veel zaken geregeld te worden. Zowel de fiscale en financiële aspecten alsook de verdeling van het pensioen en het (huwelijks)vermogen komen aan de orde. Ik help u als mediator om al deze afspraken te maken en stel het ouderschapsplan en scheidingsconvenant op. Daarnaast maak ik een vermogensopstelling en bereken ik de alimentatie. Ik ben geaccrediteerd Familie-mediator en MfN-registermediator en lever graag maatwerk voor u. Kenmerken waarmee anderen mij als bemiddelaar bij scheiding omschrijven zijn: empatisch, betrokken, professioneel, resultaatgericht, creatief en kan het juridische en praktische goed met elkaar combineren.

Scheiden zonder rechter? Bemiddeling bij scheiding

Ik begeleid al ruim 20 jaar mensen in conflictsituaties. Eerst als advocaat en nu als scheidingsmediator in Loosdrecht. Ik weet dankzij mijn ervaring wat een echtscheiding met u kan doen en wat er gebeurt als u en uw (ex-)partner naar de rechter gaan.

Wat anderen over mr. Gabriëlle Gijsberts zeggen

Daar zijn we trots op

persoonlijk, zonder te persoonlijk te zijn.

Ik heb een zeer prettige mediator gehad aan Gabrielle. Ze stelde me op mijn gemak, en gaf me het idee dat ze zich betrokken voelde. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging hier zorgvuldig mee om. Wat ik erg prettig heb gevonden heb was, dat ze niet alleen zakelijk was, maar ons ook als persoon zag. Ze gaf ook aan als ze iets niet wist, wat meer vertrouwen geeft als iemand die doet alsof hij/zei alles weet.
Ingrid Allaart uit Maarssen
10 december 2023

Probeer “betrokkenheid” in evenwicht te brengen met “zenden” en “luisteren” te vinden.

Betrokkenheid en enthousiasme is goed. Voor meer complexe scheidingen is meer dossier-kennis en deskundigheid van de mediator zelf gewenst.
Rogier uit Amstelveen

Zeer kundige en betrokken mediator

Tijdens de mediation liet Gabrielle duidelijk merken dat ze zeer ter zake kundig, onpartijdig en betrokken bij ons was, dit door houding en gedrag. Daarmee is de mediation prettig en redelijk snel verlopen.
marcus uit Breukelen

Een scheiding is meer dan enkel een juridische beslissing en omdat niemand beter wordt van de strijd om ‘het eigen gelijk’, bied ik begeleiding bij scheiding en help ik de (ex-)partners in deze situatie. Dit zal ervoor zorgen dat u grip heeft op uw scheiding, er ruimte is voor emoties en jullie er samen uit zullen komen zonder een (juridische) strijd aan te gaan.

Vrijblijvend kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Loosdrecht?

Wanneer u op zoek bent naar scheidingsbemiddeling, kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Als scheidingsmediator in Loosdrecht kan ik afspreken op een locatie bij u in de buurt, maar een afspraak bij u thuis is ook mogelijk. Het kennismakingsgesprek duurt circa 45 minuten, is geheel gratis en kan dankzij mijn flexibele werktijden ook ’s avonds plaatsvinden. Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator in Loosdrecht voor meer informatie of advies.