mr. Gabriëlle Gijsberts

Koninginnelaan 11
1217KP Hilversum

T 020 290 3653
E [email protected]

Mediator Loosdrecht

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Koninginnelaan 11
  • 1217KP Hilversum
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Hilversum (6km)
Koninginnelaan 11, 1217KP Hilversum
Breukelen (6km)
Gerard van Nijenrodestraat 154a, 3621GM Breukelen
Bussum (9km)
Lindelaan 10, 1405AK Bussum
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat u van mij, Gabriëlle Gijsberts, als mediator regio Loosdrecht mag verwachten

Met het besluit om te gaan scheiden breekt er voor jullie een emotionele periode aan waarin er zorgen zijn over de toekomst. Het is mijn taak als scheidingsmediator in Loosdrecht om u begeleiding te bieden gedurende deze periode en ervoor te zorgen dat er juridisch juiste afspraken worden gemaakt die gericht zijn op de toekomst. We besteden allereerst aandacht aan het besluit om te scheiden en er wordt ruimte voor de emotionele en psychologische kanten van scheiding geboden. Meestal begrijpen ouders wel dat er goede afspraken gemaakt moeten worden, maar wat is goed? Welke afspraken passen bij u en de kinderen? De kinderen krijgen, indien zij dat willen, de mogelijkheid om hun mening en wensen kenbaar te maken gedurende de mediation. Dit kan eventueel middels een kindgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Loosdrecht

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over mr. Gabriëlle Gijsberts zeggen
Daar zijn we trots op
persoonlijk, zonder te persoonlijk te zijn.
Ik heb een zeer prettige mediator gehad aan Gabrielle. Ze stelde me op mijn gemak, en gaf me het idee dat ze zich betrokken voelde. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging hier zorgvuldig mee om. Wat ik erg prettig heb gevonden heb was, dat ze niet alleen zakelijk was, maar ons ook als persoon zag. Ze gaf ook aan als ze iets niet wist, wat meer vertrouwen geeft als iemand die doet alsof hij/zei alles weet. Ingrid Allaart, Maarssen 26-06-2021
Zeer kundige en betrokken mediator
Tijdens de mediation liet Gabrielle duidelijk merken dat ze zeer ter zake kundig, onpartijdig en betrokken bij ons was, dit door houding en gedrag. Daarmee is de mediation prettig en redelijk snel verlopen. marcus, Breukelen 30-03-2021

Maak kennis met Gabriëlle Gijsberts

Wilt u een echtscheiding aanvragen, dan dienen er veel zaken geregeld te worden. Zowel de fiscale en financiële aspecten alsook de verdeling van het pensioen en het (huwelijks)vermogen komen aan de orde. Ik help u als mediator om al deze afspraken te maken en stel het ouderschapsplan en scheidingsconvenant op. Daarnaast maak ik een vermogensopstelling en bereken ik de alimentatie. Ik ben geaccrediteerd Familie-mediator en MfN-registermediator en lever graag maatwerk voor u. Kenmerken waarmee anderen mij als bemiddelaar bij scheiding omschrijven zijn: empatisch, betrokken, professioneel, resultaatgericht, creatief en kan het juridische en praktische goed met elkaar combineren.

Scheiden zonder rechter? Bemiddeling bij scheiding

Ik begeleid al ruim 20 jaar mensen in conflictsituaties. Eerst als advocaat en nu als scheidingsmediator in Loosdrecht. Ik weet dankzij mijn ervaring wat een echtscheiding met u kan doen en wat er gebeurt als u en uw (ex-)partner naar de rechter gaan.

Een scheiding is meer dan enkel een juridische beslissing en omdat niemand beter wordt van de strijd om 'het eigen gelijk', bied ik begeleiding bij scheiding en help ik de (ex-)partners in deze situatie. Dit zal ervoor zorgen dat u grip heeft op uw scheiding, er ruimte is voor emoties en jullie er samen uit zullen komen zonder een (juridische) strijd aan te gaan.

Vrijblijvend kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Loosdrecht?

Wanneer u op zoek bent naar scheidingsbemiddeling, kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Als scheidingsmediator in Loosdrecht kan ik afspreken op een locatie bij u in de buurt, maar een afspraak bij u thuis is ook mogelijk. Het kennismakingsgesprek duurt circa 45 minuten, is geheel gratis en kan dankzij mijn flexibele werktijden ook 's avonds plaatsvinden. Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator in Loosdrecht voor meer informatie of advies.

Contact opnemen 020 290 3653
Interessante artikelen
020 290 3653 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts