mr. Gabriëlle Gijsberts

Oosthaven 12
2801PB Gouda

T 034 620 1663
E [email protected]

Mediator Loosdrecht

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Europalaan 16
  • 2408BG Alphen aan den Rijn
034 620 1663 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Alphen aan den Rijn (31km)
Europalaan 16, 2408BG Alphen aan den Rijn
Gouda (33km)
Oosthaven 12, 2801PB Gouda
West Gouda (34km)
Zuidelijk Halfrond 1, 2801DD West Gouda
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat u van mij, Gabriëlle Gijsberts, als mediator regio Loosdrecht mag verwachten

Met het besluit om te gaan scheiden breekt er voor jullie een emotionele periode aan waarin er zorgen zijn over de toekomst. Het is mijn taak als scheidingsmediator in Loosdrecht om u begeleiding te bieden gedurende deze periode en ervoor te zorgen dat er juridisch juiste afspraken worden gemaakt die gericht zijn op de toekomst. We besteden allereerst aandacht aan het besluit om te scheiden en er wordt ruimte voor de emotionele en psychologische kanten van scheiding geboden. Meestal begrijpen ouders wel dat er goede afspraken gemaakt moeten worden, maar wat is goed? Welke afspraken passen bij u en de kinderen? De kinderen krijgen, indien zij dat willen, de mogelijkheid om hun mening en wensen kenbaar te maken gedurende de mediation. Dit kan eventueel middels een kindgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Loosdrecht

Maak kennis met Gabriëlle Gijsberts

Wilt u een echtscheiding aanvragen, dan dienen er veel zaken geregeld te worden. Zowel de fiscale en financiële aspecten alsook de verdeling van het pensioen en het (huwelijks)vermogen komen aan de orde. Ik help u als mediator om al deze afspraken te maken en stel het ouderschapsplan en scheidingsconvenant op. Daarnaast maak ik een vermogensopstelling en bereken ik de alimentatie. Ik ben geaccrediteerd Familie-mediator en MfN-registermediator en lever graag maatwerk voor u. Kenmerken waarmee anderen mij als bemiddelaar bij scheiding omschrijven zijn: empatisch, betrokken, professioneel, resultaatgericht, creatief en kan het juridische en praktische goed met elkaar combineren.

Scheiden zonder rechter? Bemiddeling bij scheiding

Ik begeleid al ruim 20 jaar mensen in conflictsituaties. Eerst als advocaat en nu als scheidingsmediator in Loosdrecht. Ik weet dankzij mijn ervaring wat een echtscheiding met u kan doen en wat er gebeurt als u en uw (ex-)partner naar de rechter gaan.

Een scheiding is meer dan enkel een juridische beslissing en omdat niemand beter wordt van de strijd om 'het eigen gelijk', bied ik begeleiding bij scheiding en help ik de (ex-)partners in deze situatie. Dit zal ervoor zorgen dat u grip heeft op uw scheiding, er ruimte is voor emoties en jullie er samen uit zullen komen zonder een (juridische) strijd aan te gaan.

Vrijblijvend kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Loosdrecht?

Wanneer u op zoek bent naar scheidingsbemiddeling, kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Als scheidingsmediator in Loosdrecht kan ik afspreken op een locatie bij u in de buurt, maar een afspraak bij u thuis is ook mogelijk. Het kennismakingsgesprek duurt circa 45 minuten, is geheel gratis en kan dankzij mijn flexibele werktijden ook 's avonds plaatsvinden. Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator in Loosdrecht voor meer informatie of advies.

Contact opnemen 034 620 1663
Interessante artikelen
034 620 1663 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts