Chris van Gompel

Torenallee 20
5617BC Eindhoven

T 040 218 2690
E [email protected]

Mediator Maarheeze

Chris van Gompel

  • Schotelmansstraat 2
  • 5553CN Valkenswaard
040 218 2690 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Valkenswaard (11km)
Schotelmansstraat 2, 5553CN Valkenswaard
Eindhoven (18km)
Torenallee 20, 5617BC Eindhoven
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Chris van Gompel

Wat mag u van Chris van Gompel, uw mediator regio Maarheeze, verwachten?

Als mediator kan ik uw verdriet natuurlijk niet wegnemen, maar wat ik wel voor u kan doen is het scheidingsproces zo soepel mogelijk laten verlopen. Ik houd rekening met uw persoonlijke belangen, alsook die van uw (ex-)partner en eventuele kinderen, en ga op zoek naar oplossingen die voor beide partijen aannemelijk zijn. Als uw scheidingsmediator in Maarheeze zorg ik ervoor dat er niets over het hoofd wordt gezien en we samen tot evenwichtige afspraken kunnen komen. Vanuit mijn financiële achtergrond kan ik uw pensioen-, hypotheek- en alimentatievraagstukken beantwoorden en kan ik ook aan mensen met minder ervaring met financiële zaken mijn adviezen begrijpelijk uitleggen. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Chris van Gompel

Uw mediator in Maarheeze

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Chris van Gompel zeggen
Daar zijn we trots op
Geweldig goede begeleiding
De begeleiding van Chris is me zeer goed bevallen omdat: - er veel tijd genomen wordt om zaken uit te leggen - Chris flexibel is - er rekening gehouden wordt met beider belangen - duidelijkheid geboden wordt tijdens de sessies Fred, Son en Breugel 14-09-2020

Mijn naam is Chris van Gompel

Ruim 10 jaar geleden ben ik als scheidingsmediator in omgeving Maarheeze begonnen. Na beëindiging van mijn juridische opleiding ben ik eerst werkzaam geweest als financieel adviseur/planner.  In de tijd dat ik werkzaam was als financieel adviseur bemerkte ik in de praktijk dat mensen in een scheiding vaak niet de juiste informatie krijgen over hun hypotheek, alimentatie en financiën. Zowel de juridische en financiële kanten, alsook de emotionele aspecten van scheiden zijn bij mij als MfN-registermediator in goede handen. Ik help u graag uw verleden op een zorgvuldige manier af te sluiten en een goede basis te leggen voor de toekomst.

Duidelijke afspraken voor het voorkomen van toekomstige conflicten

Zodra u en uw (ex-)partner het eens zijn over afspraken omtrent alimentatie, wonen, verdeling van bezittingen en pensioen, stel ik een scheidingsconvenant op waarin deze afspraken zorgvuldig worden vastgelegd. 

Eventuele afspraken met betrekking tot kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan. Ik zorg er als uw scheidingsmediator in Maarheeze voor dat al deze documenten waterdicht zijn en toekomstige conflicten worden voorkomen. 

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Maarheeze?

Voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking kunt u telefonisch of middels het contactformulier contact met mij opnemen. Pas als u overtuigd bent van de klik tussen u en mij, zal ik een planning voor het verdere scheidingsproces opstellen. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Maarheeze en het kennismakingsgesprek wordt zo snel als mogelijk gepland.

Contact opnemen 040 218 2690
Interessante artikelen
040 218 2690 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Chris van Gompel