Caroline Brons

Vondellaan 154
3521GD Utrecht

T 030 207 3714
E [email protected]

Mediator Maarssen

Caroline Brons

  • Zonnebaan 9
  • 3542EA Maarssen
  •  
030 207 3714 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Maarssen (2km) Toon adres
Zonnebaan 9
3542EA Maarssen
Utrecht (9km) Toon adres
Vondellaan 154
3521GD Utrecht
Scheidingsbemiddelaar Caroline Brons

Wat kunt u van Caroline Brons als scheidingsmediator regio Maarssen verwachten?

Als mediator in Maarssen begeleid ik u gedurende het scheidingsproces in alle fiscale, juridische en financiële aspecten die bij scheiding aan de orde komen. Ik help u bij de afweging van belangen en maak daarvoor de vereiste vermogensopstellingen, alimentatieberekeningen en financiële analyses. Ook bij sprake van ingewikkelde huwelijkse voorwaarden of een bedrijf kan ik u helpen. Scheidingsmediation betekent voor mij als scheidingsmediator in Maarssen begeleiding van begin tot eind. U mag van mij persoonlijke betrokkenheid en een gevoel van rechtvaardigheid verwachten. Evenwichtige belangenafwegingen zijn telkens weer mijn uitgangspunt.

Contact opnemen

Contact opnemen met Caroline Brons

Uw mediator in Maarssen

Maak kennis met Caroline Brons

Als mediator ben ik gespecialiseerd in scheidingsbemiddeling en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Tevens ben ik erkend MfN-Family-mediator en rechtbankmediator. Daarnaast ben ik vanwege mijn passie voor mediation voorzitter van de Utrechtse Mediatorsvereniging en geef ik trainingen aan collega's. Als scheidingsmediator in Maarssen kan ik u gedurende het scheidingsproces op professionele wijze helpen.

Het kiezen van een nieuw levenspad

Naast de juridische en financiële aspecten van scheiding, besteed ik ook aandacht aan de psychologische en emotionele kanten van scheiding. Ik begeleid u bij de rouwverwerking van de verbroken relatie en help u om de omslag te maken van een partnerrelatie naar een collega ouderrelatie. Indien beide partijen daarvoor openstaan, praat ik ook met uw eventuele kinderen zodat ook zij zich serieus genomen voelen tijdens het scheidingsproces. Voor deze kindergesprekken worden geen kosten in rekening gebracht.

Als scheidingsmediator in Maarssen is het mijn taak om u te helpen een nieuw levenspad te kiezen voor een gelukkige toekomst. Uw nieuwe levenspad is vooral afhankelijk van de afspraken die er gemaakt worden. Daarom zorg ik ervoor dat er weloverwogen afspraken worden gemaakt waar beide partijen het over eens zijn. Met mijn achtergrond als jurist stel ik zelf het convenant en, indien van toepassing, een ouderschapsplan op en kan ik u alles in begrijpelijke taal uitleggen.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Maarssen?

Belt of mailt u mij voor een eerste gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij, dan maken we samen een planning voor het scheidingsproces en kan ik u een inschatting van de kosten geven. Ik help u graag op weg naar een nieuw begin!

U kunt mij ook bezoeken op de locaties Leidsche Rijn (OCLR Langerakbaan 157, 3544 PE Utrecht) en Maarssen (Kantoor Lageweijde, Zonnebaan 9, 3542 EA Utrecht).

Interessante artikelen

Wij zijn ook werkzaam in

MaarssenDe MeernVleuten
I.v.m. de maatregelen rondom COVID-19 bieden wij nu ook Online Mediation middels videobellen aan. Lees hier meer over de mogelijkheden > I.v.m. COVID-19 Online Mediation mogelijk. Meer info