Ton Schmitz

Kaldenkerkerweg 20
5913AE Venlo

T 0475 20 5594
E [email protected]

Mediator Maasbracht

Ton Schmitz

  • Kapellerpoort 1
  • 6041HZ Roermond
0475 20 5594 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Roermond (8km)
Kapellerpoort 1, 6041HZ Roermond
Venlo (31km)
Kaldenkerkerweg 20, 5913AE Venlo
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Ton Schmitz

Wat u van scheidingsmediator Ton Schmitz mag verwachten

De keuze is definitief: u heeft besloten om te gaan scheiden. Dat betekent doorgaans dat er een heftige periode aanbreekt, waarin er veel geregeld moet worden en emoties hoogtij vieren. Gelukkig hoeft u er in dit proces niet alleen voor te staan. Al scheidingsmediator in Maasbracht ben ik een soort coach aan de zijlijn. Ik help u bij alle financiële en juridische veranderingen, vragen en stappen die gezet dienen te worden. Daarnaast bied ik ruimte voor de emotionele kant van het scheidingsproces. Ik zorg voor rust en duidelijkheid en stel u in staat om uw huwelijk op een waardige manier af te ronden. Samen met u maak ik uw scheiding draagbaar. Op die manier kunt u zonder elkaar weer verder.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ton Schmitz

Uw mediator in Maasbracht

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Ton Schmitz

Iedere scheidingsmediator volgt min of meer dezelfde werkwijze, maar uiteraard heeft iedereen zijn eigen stijl. Als scheidingsmediator in Maasbracht ben ik vriendelijk én doortastend. Dat zijn twee eigenschappen die mijns inziens noodzakelijk zijn in situaties waar veel onduidelijkheid is en waarin emoties hoog opspelen. Ik neem jullie mee bij het beantwoorden van de vraag: ‘Hoe nu verder?’ Ik behoud het overzicht, leg alles uit wat u moet weten, beantwoord vragen en probeer – als het nodig is – uw angsten weg te nemen. Omdat ik beschik over een registratie bij de Raad voor de Rechtspraak, kan ik subsidie voor de mediation voor u aanvragen. Of die toegekend wordt, is afhankelijk van uw inkomen en vermogen.

Bij een echtscheiding moet er ontzettend veel geregeld worden. U moet beslissingen nemen over de woning, de bezittingen en eventuele alimentatie. En wellicht heeft u beleggingen of een eigen bedrijf? Samen gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossingen voor alle vraagstukken. Die leg ik als scheidingsmediator in Maasbracht voor u vast in het echtscheidingsconvenant.

Kinderen bij echtscheiding in Maasbracht

Heeft u kinderen, dan help ik u met het opstellen van het ouderschapsplan. Vanzelfsprekend verdienen de kinderen alle nodige aandacht tijdens de scheidingsprocedure. Zij hebben immers niet gekozen voor de scheiding van hun ouders, maar krijgen wel te maken met de gevolgen. Ik help bij het maken van afspraken over de zorg voor de kinderen en geef advies over hoe u respectvol kunt omgaan met de emoties van uw kinderen.

Maak een afspraak met scheidingsmediator Ton Schmitz

Elke scheiding kent twee waarheden. Beide partijen hebben immers hun eigen verhaal. Als scheidingsmediator in Maasbracht heb ik oog voor beide zijden. Ik stel u als mens centraal. Om dit proces goed te laten verlopen, is het noodzakelijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt bij mij. Het is belangrijk dat er een onderlinge klik is. Op mijn beurt vraag ik van u openheid en transparantie. Op die manier weet ik wat uw verwachtingen zijn en of ik daaraan kan voldoen. Om te bepalen of u een goed gevoel heeft bij de mediation, bied ik dan ook een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen 0475 20 5594
Interessante artikelen
0475 20 5594 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Ton Schmitz