Andréas de Groot

Oranjesingel 24
6511NV Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Nijmegen (6km)
Oranjesingel 24, 6511NV Nijmegen
Elst (14km)
Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst
Veenendaal (22km)
Stationsplein 14, 6811KG Veenendaal
Arnhem (23km)
Jan Vethstraat 23, 6813HJ Arnhem
Velp (24km)
Emmastraat 24A, 6881SV Velp
Ede (30km)
Galvanistraat 1, 6716AE Ede
Bekijk alle locaties
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Andréas de Groot

Wat kan Andréas de Groot als mediator in Malden voor u betekenen?

Wat is er mogelijk met ons huis? Hoe verdelen we ons vermogen? Wat gebeurt er met de kinderen? Dit zijn stuk voor stuk vragen die u stelt als u gaat scheiden. Als u hier zelf geen antwoord op kunt vinden, biedt mediation uitkomst. Andréas de Groot, mediator in Malden, staat u graag bij tijdens een scheiding. Doordat ik zelf ervaringsdeskundige ben, weet ik waar u doorheen gaat en wat er allemaal geregeld moet worden. Heb ik u interesse gewekt? Dan kunt u via Dé ScheidingsMediator Malden een afspraak met mij maken voor een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Andréas de Groot

Uw mediator in Malden

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Kennismaken met Andréas de Groot

Ik ben al jarenlang actief als predikant, maar werk daarnaast als mediator in Malden. Deze twee beroepen verschillen behoorlijk van elkaar, maar ze hebben ook overeenkomsten. Als dominee leidde ik conflicten in goede banen en als mediator doe ik in principe hetzelfde. Het verschil is dat ik mij in mijn huidige werk alleen richt op mensen die in scheiding liggen of twijfelen aan hun relatie. Ik heb onder meer de opleidingen tot MfN-mediator, familiemediator, scheidingsspecialist en arbeidsmediator gevolgd en afgerond. Daarnaast heb ik de volgende certificeringen: High Trust bij de Raad voor Rechtsbijstand (RvR), rechtbankmediator en ADR Full Certified Mediator.

Ervaringsdeskundige

De reden dat ik besloot om mezelf om ook als mediator aan de slag te gaan, is de scheiding waarin ik zelf verzeild raakte. Deze scheiding verliep niet zonder slag of stoot. Overleggen was niet meer mogelijk, waardoor er sprake was van een vechtscheiding. Aanvankelijk was ik niet van plan om het ‘gevecht’ aan te gaan, maar de situatie dreigde dat ik en mijn kinderen op straat kwamen te staan. Met behulp van mediation probeerden we tot goede afspraken te komen, maar dit mocht niet baten. De rechtszaken die volgden zijn mij niet in de koude kleren gaan zitten, want ik ben door een diep dal gegaan.

Doordat ik zelf onderdeel was van een nare scheiding, kan ik als geen ander begrijpen waar jullie doorheen gaan. Er is mij veel aan gelegen om te voorkomen dat jullie hetzelfde meemaken als ik. Dit is ook één van de redenen dat ik als mediator in Malden ben begonnen. Met behulp van mijn gedegen opleidingen, levenservaring en menselijk inzicht probeer ik mijn cliënten zo goed mogelijk door het mediationproces te loodsen. Bovendien weet ik wat er allemaal geregeld moet worden bij een scheiding, waardoor u en uw partner goede afspraken kunnen maken voor nu en de toekomst.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator

Als u gaat scheiden, is het belangrijk om goede afspraken te maken met uw partner. Komen jullie er onderling niet uit? Of weten jullie gewoonweg niet wat er allemaal geregeld moet worden? Kies dan voor mediation. Ik sta u graag bij tijdens het hele proces en zorg ervoor dat jullie huwelijk op een waardige manier wordt afgesloten. Omdat ik mij voor kan stellen dat u eerst wilt weten met wie u te maken heeft, kunt u via Dé ScheidingsMediator Malden een gratis kennismakingsgesprek met mij inplannen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend, waardoor u uiteindelijk zelf bepaalt of u mij inschakelt voor mediation in Malden.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Andréas de Groot