Afra Koning

Vondelstraat 45 a
6512 BB Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Mediator Malden

Afra Koning

  • Vondelstraat 45 a
  • 6512 BB Nijmegen
024 202 3661 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Nijmegen (5635km)
Vondelstraat 45 a, 6512 BB Nijmegen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Afra Koning

Wat kunt u van Afra Koning, scheidingsmediator regio Malden, verwachten?

Zodra u en uw partner besluiten om uit elkaar te gaan, komt er ineens veel op u af. Als ervaren en deskundige mediator in Malden kan ik al uw vragen beantwoorden en begeleid ik u tijdens het proces van begin tot eind. Als eerste wordt er naar uw persoonlijke situatie gekeken, waarna we de vervolgstappen van het scheidingsproces samen doorlopen. Tijdens het proces begeleid ik u tevens bij de verschillende emoties die kunnen opspelen, zoals wantrouwen of angst. Het is voor zowel u, uw partner en (eventuele) kinderen belangrijk dat de relatie op een zorgvuldige wijze wordt afgesloten. Zo kunt u vervolgens ieder apart verder en de ouder zijn die u graag wilt zijn.

Contact opnemen

Contact opnemen met Afra Koning

Uw mediator in Malden

Uw mediator: Afra Koning

Als MfN registermediator, gespecialiseerd in familierecht, ben ik sinds 2010 werkzaam. Daarnaast ben ik rechtbankmediator en aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand, zodat u via mijn bemiddeling aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand indien u daarvoor in aanmerking komt.

Als scheidingsmediator in Malden begeleid ik u gedurende het scheidingsproces bij alle (ingewikkelde) zaken die geregeld moeten worden. Samen wordt er onder begeleiding gezocht naar oplossingen die voor beide partijen acceptabel zijn. Gedurende het proces neem ik voortdurend een neutrale positie in, maar als er kinderen bij de scheiding betrokken zijn staat hun belang daarentegen wel voorop. Op deze manier wordt de positie van kinderen draaglijk gehouden.

De start van een nieuw begin

In mijn arbeidsverleden werd ik regelmatig geconfronteerd met het feit dat kinderen in een echtscheiding als wapen werden ingezet. Samen met u, wil ik dit als scheidingsmediator in Malden voorkomen.

Een kind vraagt immers niet om een scheiding en mag daarom ook niet de dupe worden van de situatie. Graag wens ik dat beide ouders dit boven hun eigen belang stellen. Zodra de scheiding voor beide partijen naar tevredenheid is afgerond, wordt er een basis gelegd voor een nieuw begin en kunt u de toekomst weer positief tegemoet treden. Alle betrokken partijen hebben hier altijd profijt van.

Kom in contact met Dé ScheidingsMediator Malden

De mediationsessies vinden bij voorkeur overdag plaats, echter begrijp ik ook dat dit niet altijd voor u mogelijk is. Daarom stel ik ook de avonden en zaterdagen als uitzonderingsmogelijkheden beschikbaar. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Malden middels e-mail of telefoon voor het maken van een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ervaart u een klik tussen u en mij? Dan stellen we de planning voor het verdere scheidingsproces samen op.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Afra Koning