Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Nijmegen (6km)
Oranjesingel 24
6511 NV Nijmegen
Mediator Arnhem (23km)
Jan Vethstraat 23
6813 HJ Arnhem
Mediator Velp (24km)
Emmastraat 24A
6881 SV Velp

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Kennismaken met Andréas de groot

Ik ben al jarenlang actief als predikant, maar werk daarnaast als mediator in Malden. Deze twee beroepen verschillen behoorlijk van elkaar, maar ze hebben ook overeenkomsten. Als dominee leidde ik conflicten in goede banen en als mediator doe ik in principe hetzelfde. Het verschil is dat ik mij in mijn huidige werk alleen richt op mensen die in scheiding liggen of twijfelen aan hun relatie. Ik heb onder meer de opleidingen tot MfN-mediator, familiemediator, scheidingsspecialist en arbeidsmediator gevolgd en afgerond. Daarnaast heb ik de volgende certificeringen: High Trust bij de Raad voor Rechtsbijstand (RvR), rechtbankmediator en ADR Full Certified Mediator.

Ervaringsdeskundige

De reden dat ik besloot om mezelf om ook als mediator aan de slag te gaan, is de scheiding waarin ik zelf verzeild raakte. Deze scheiding verliep niet zonder slag of stoot. overleggen was niet meer mogelijk, waardoor er sprake was van een vechtscheiding. Aanvankelijk was ik niet van plan om het ‘gevecht’ aan te gaan, maar de situatie dreigde dat ik en mijn kinderen op straat kwamen te staan. Met behulp van mediation probeerden we tot goede afspraken te komen, maar dit mocht niet baten. De rechtszaken die volgden zijn mij niet in de koude kleren gaan zitten, want ik ben door een diep dal gegaan.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen
10 december 2023

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Doordat ik zelf onderdeel was van een nare scheiding, kan ik als geen ander begrijpen waar jullie doorheen gaan. Er is mij veel aan gelegen om te voorkomen dat jullie hetzelfde meemaken als ik. Dit is ook één van de redenen dat ik als mediator in Malden ben begonnen. Met behulp van mijn gedegen opleidingen, levenservaring en menselijk inzicht probeer ik mijn cliënten zo goed mogelijk door het mediationproces te loodsen. Bovendien weet ik wat er allemaal geregeld moet worden bij een scheiding, waardoor u en uw partner goede afspraken kunnen maken voor nu en de toekomst.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator

Als u gaat scheiden, is het belangrijk om goede afspraken te maken met uw partner. Komen jullie er onderling niet uit? Of weten jullie gewoonweg niet wat er allemaal geregeld moet worden? Kies dan voor mediation. Ik sta u graag bij tijdens het hele proces en zorg ervoor dat jullie huwelijk op een waardige manier wordt afgesloten. Omdat ik mij voor kan stellen dat u eerst wilt weten met wie u te maken heeft, kunt u via Dé ScheidingsMediator Malden een gratis kennismakingsgesprek met mij inplannen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend, waardoor u uiteindelijk zelf bepaalt of u mij inschakelt voor mediation in Malden.