Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Arold Boersma

Jarenlang draaide mijn werkzame leven grotendeels om apparaten en techniek. Voor onder meer de GGD en als zelfstandig ondernemer hield ik mij bezig met ICT. Toch kwam ik er gaandeweg achter dat mijn passie bij mensen ligt. Enkele jaren geleden heb ik daarom een afslag genomen en mijzelf met volle overtuiging gestort op het vak van mediator. Nadat ik diverse opleidingen gevolgd heb, mag ik mijzelf met trots MfN familiemediator noemen. 

Als scheidingsmediator in Marum begeleid ik cliënten bij alles wat er komt kijken bij het afronden van hun huwelijk. Uiteraard neem ik allerlei praktische zaken voor mijn rekening, zoals het begeleiden van afspraken over de verdeling van goederen en vermogens en het opstellen van een echtscheidingsconvenant. Voor complexe vraagstukken kan ik terecht bij diverse specialisten in mijn netwerk. Daar blijft het echter niet bij. Een scheiding heeft immers vaak grote emotionele impact op alle betrokkenen. Ik zorg ervoor dat cliënten bij mij hun verhaal kunnen doen en zich ook daadwerkelijk gehoord voelen. Ik gun beide partijen dat zij na de scheiding hun leven weer op kunnen pakken en de toekomst met vertrouwen tegemoet zien.

Kinderen bij echtscheiding in Marum

Veel gescheiden stellen in groningen en omgeving hebben al de toegevoegde waarde van een scheidingsmediator ervaren. Die toegevoegde waarde is nog groter wanneer er kinderen bij de scheiding betrokken zijn. Mede vanuit een nevenfunctie bij Humanitas heb ik veel ervaring met het begeleiden van ouders en kinderen tijdens echtscheidingen en conflictsituaties.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden
10 december 2023

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Kinderen hebben het vaak moeilijk met de scheiding van hun ouders. Ook van de ouders vraagt het veel om elkaar als partners los te laten, maar wel als ouders samen verder te moeten. Hoe doe je dat? Dat moeilijke proces begeleid ik als scheidingsmediator in Marum met raad en daad.

Maatwerk bij echtscheiding

Van een MfN-geaccrediteerd mediator mag verwacht worden dat hij of zij voldoende kennis heeft van juridische en financiële zaken rondom een echtscheiding. Voor mij is het de kunst om binnen de regelgeving de oplossingen te vinden die voor iedereen optimaal zijn. Vaak is er meer ruimte voor maatwerk dan cliënten vooraf denken. Dat is wat mediation voor mij zo’n boeiend vak maakt. Het gaat immers niet om regels, maar om mensen. Mensen met hun persoonlijke verhaal en hun eigen standpunten en belangen. Voor hen zet ik me graag in. 

Gratis kennismakingsgesprek

Een echtscheidingsproces is vrijwel altijd een heftige periode, waarin rust en overzicht ver te zoeken zijn. Mediation bij scheiding in Marum draait voor mij om het herstellen van de rust. Kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.