Arold Boersma

Martinikerkhof 29
9712JH Groningen

T 050 205 2985
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Marum (2km)
Westerweg 28A, 9824PH Noordwijk
Groningen (21km)
Martinikerkhof 29, 9712JH Groningen
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Arold Boersma

Wat Arold Boersma als scheidingsmediator in Marum voor u kan betekenen

Heeft u samen met uw partner de moeilijke beslissing genomen om te gaan scheiden? En heeft u de intentie om er samen met gezond verstand en zonder juridische strijd uit te komen. Dan ben ik de juiste persoon om uw echtscheiding in Marum te begeleiden. Mijn naam is Arold Boersma en ik ben scheidingsmediator in Marum. Bent u geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Arold Boersma

Uw mediator in Marum

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Arold Boersma

Jarenlang draaide mijn werkzame leven grotendeels om apparaten en techniek. Voor onder meer de GGD en als zelfstandig ondernemer hield ik mij bezig met ICT. Toch kwam ik er gaandeweg achter dat mijn passie bij mensen ligt. Enkele jaren geleden heb ik daarom een afslag genomen en mijzelf met volle overtuiging gestort op het vak van mediator. Nadat ik diverse opleidingen gevolgd heb, mag ik mijzelf met trots MfN familiemediator noemen. 

Als scheidingsmediator in Marum begeleid ik cliënten bij alles wat er komt kijken bij het afronden van hun huwelijk. Uiteraard neem ik allerlei praktische zaken voor mijn rekening, zoals het begeleiden van afspraken over de verdeling van goederen en vermogens en het opstellen van een echtscheidingsconvenant. Voor complexe vraagstukken kan ik terecht bij diverse specialisten in mijn netwerk. Daar blijft het echter niet bij. Een scheiding heeft immers vaak grote emotionele impact op alle betrokkenen. Ik zorg ervoor dat cliënten bij mij hun verhaal kunnen doen en zich ook daadwerkelijk gehoord voelen. Ik gun beide partijen dat zij na de scheiding hun leven weer op kunnen pakken en de toekomst met vertrouwen tegemoet zien.

Kinderen bij echtscheiding in Marum

Veel gescheiden stellen in Groningen en omgeving hebben al de toegevoegde waarde van een scheidingsmediator ervaren. Die toegevoegde waarde is nog groter wanneer er kinderen bij de scheiding betrokken zijn. Mede vanuit een nevenfunctie bij Humanitas heb ik veel ervaring met het begeleiden van ouders en kinderen tijdens echtscheidingen en conflictsituaties.

Kinderen hebben het vaak moeilijk met de scheiding van hun ouders. Ook van de ouders vraagt het veel om elkaar als partners los te laten, maar wel als ouders samen verder te moeten. Hoe doe je dat? Dat moeilijke proces begeleid ik als scheidingsmediator in Marum met raad en daad.

Maatwerk bij echtscheiding

Van een MfN-geaccrediteerd mediator mag verwacht worden dat hij of zij voldoende kennis heeft van juridische en financiële zaken rondom een echtscheiding. Voor mij is het de kunst om binnen de regelgeving de oplossingen te vinden die voor iedereen optimaal zijn. Vaak is er meer ruimte voor maatwerk dan cliënten vooraf denken. Dat is wat mediation voor mij zo’n boeiend vak maakt. Het gaat immers niet om regels, maar om mensen. Mensen met hun persoonlijke verhaal en hun eigen standpunten en belangen. Voor hen zet ik me graag in. 

Gratis kennismakingsgesprek

Een echtscheidingsproces is vrijwel altijd een heftige periode, waarin rust en overzicht ver te zoeken zijn. Mediation bij scheiding in Marum draait voor mij om het herstellen van de rust. Kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen 050 205 2985
Interessante artikelen
050 205 2985 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Arold Boersma