Richard Loedeman

Nijenhuislaan 33
8043WB Zwolle

T 038 202 3642
E [email protected]

Mediator Meppel

Richard Loedeman

  • Nijenhuislaan 33
  • 8043WB Zwolle
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Zwolle (19km)
Nijenhuislaan 33, 8043WB Zwolle
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Richard Loedeman

Wat u van scheidingsmediator Richard Loedeman mag verwachten

Een scheiding brengt veel emoties mee. Een goed compromis doet pijn. En de financiële en juridische afwikkeling van een scheiding kan erg complex zijn. Professionele hulp is voor veruit de meeste mensen noodzakelijk om hun huwelijk op een goede manier af te ronden. Mijn naam is Richard Loedeman en als scheidingsmediator in Meppel help ik jullie graag. Jullie mogen van mij verwachten dat ik jullie scheidingsprocedure van begin tot eind begeleid. Daarbij heb ik aandacht voor alles wat er bij een scheiding hoort, zodat jullie na afloop klaar zijn voor een nieuwe toekomst zonder elkaar. Mag ik meer vertellen over wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Richard Loedeman

Uw mediator in Meppel

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Optimaal resultaat bij scheiding in Meppel

Als mediator in Meppel ben ik weliswaar onbevooroordeeld, maar niet onpartijdig. Eigenlijk ben ik ‘partijdig voor beide partijen’. Tijdens de mediation steun ik jullie namelijk allebei, om gezamenlijk het optimale resultaat te bereiken. Dat doe ik door stap voor stap alle onderwerpen te behandelen. We bespreken wat er met de eigen woning gaat gebeuren, maar ook wat er allemaal geregeld moet worden voor bijvoorbeeld de pensioenen en de alimentatie.

Het blijft echter niet bij alleen de zakelijke aspecten. Mediation in Meppel biedt bij uitstek de kans om ook aandacht te schenken aan de emotionele afsluiting van de relatie. Bij een procedure via de rechter komt hier vaak weinig van terecht, wat op termijn tot grote mentale problemen kan leiden. Onder mijn leiding krijgen jullie de kans om te vertellen hoe jullie de zaken beleefd hebben en wat de scheiding met jullie doet. Inzicht in elkaars gevoelens en beweegredenen zorgt vaak voor herstel van het onderlinge begrip en respect. Emoties als boosheid en frustratie worden langzaam minder, wat belangrijk is voor de verwerking van de scheiding.

Een goed plan voor de kinderen bij scheiding in Meppel

Ook voor kinderen betekent de scheiding van hun ouders vrijwel altijd een groot verlies. Met de juiste begeleiding, goede samenwerking tussen hun ouders en een goed plan voor de toekomst is het desondanks mogelijk om de impact van de scheiding beperkt te houden.

Tijdens de mediation in Meppel geef ik jullie inzicht in het proces dat jullie kinderen doormaken. Daarnaast stimuleer ik jullie om na te denken over jullie toekomstige rol als ouders. Hoe zien jullie de zorg voor de kinderen voor je? Zijn die ideeën haalbaar en realistisch? En wat willen jullie daar over vastleggen? Samen werken we aan een goed ouderschapsplan, zodat jullie kinderen ook na de scheiding verzekerd zijn van de liefde en aandacht van hun beide ouders.

Verwerking van de scheiding begint bij Richard Loedeman

Een scheiding behoort tot de meest emotionele periodes in een mensenleven. Het verwerken van deze gebeurtenis duurt langer en omvat meer dan een aantal gesprekken met een mediator. Desondanks bied ik jullie de kans om een goed begin te maken met het verwerken van het verleden en het zoeken naar een nieuwe toekomst. Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen met hulp bij scheiding in Meppel? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking.

Contact opnemen 038 202 3642
Interessante artikelen

Wij zijn ook werkzaam in

KampenMeppelDalfsenHasselt
038 202 3642 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Richard Loedeman