Herman Schaeffer

Terborchstraat 7
8011GD Zwolle

T 038 202 3642
E herman.schaeffer@descheidingsmediator.nl

Mediator Meppel

Herman Schaeffer

  • Terborchstraat 7
  • 8011GD Zwolle
  •  
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Herman Schaeffer

Wat mag u van Herman Schaeffer, uw scheidingsmediator in regio Meppel, verwachten?

Vanwege de onrust en chaos die een scheiding met zich meebrengt, lijkt het voor u soms onmogelijk om te weten wat het beste voor u is. In de situatie van scheiding heeft u dan ook behoefte aan een deskundig oordeel en richtinggevende adviezen. Als uw scheidingsmediator in Meppel help ik u overzicht te houden gedurende het scheidingsproces en help ik u weer een positieve kijk op de toekomst te krijgen.

Mijn deskundigheid wordt niet enkel beperkt tot de juridische en financiële aspecten van het scheidingsproces, maar strekt zich ook uit over de emotionele kanten van scheiding. De belangen van uw eventuele kinderen zijn daardoor bij mij als mediator in goede handen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Herman Schaeffer

Uw mediator in Meppel

Herman Schaeffer: uw mediator

Met mijn passie voor mensen in (dreigende) conflictsituaties heb ik mij als MfN-registermediator gespecialiseerd in de bemiddeling bij scheiding. Als scheidingsmediator in Meppel heb ik mij aangesloten bij de Raad voor de Rechtsbijstand waardoor u aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand, indien u daarvoor in aanmerking komt. Tevens ben ik rechtbankmediator en kan ik dankzij mijn financiële en juridische kennis en kunde en de combinatie van mijn rijke levens- en werkervaring mensen in conflictsituaties op onderscheidende wijze helpen.

Zorgvuldige afronding van het verleden

Ik heb in het verleden veel gewerkt met mensen in conflictsituaties. Hierbij merkte ik in hoeverre het vak van scheidingsmediator verschil kan maken. Het geeft mij als scheidingsmediator in Meppel telkens weer bijzonder veel motivatie en energie waardoor ik ook volgende scheidingssituaties op een succesvolle wijze wil afronden.

Ik help u het verleden op een nette manier af te sluiten en houd uiteraard rekening met uw persoonlijke belangen, alsmede die van uw (ex-)partner en eventuele kinderen. Zodra er duidelijke en weloverwogen afspraken zijn gemaakt, zorg ik ervoor dat deze worden vastgelegd in het scheidingsconvenant en, indien ter zake, in een ouderschapsplan.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Meppel

Het liefst werk ik net als u overdag. Maar ik heb er ook alle begrip voor dat het regelen van uw scheiding vanwege werk en eventuele kinderen niet altijd overdag mogelijk is. Daarom ben ik als uw scheidingsmediator in Meppel ook bereid om in de avonden of op zaterdag met u af te spreken als u niet anders kunt.

Neem gerust contact met mij op voor een eerste kosteloze en vrijblijvende kennismaking. U kunt naar mijn praktijk komen, maar ik ben ook bereid om langs te komen bij u op locatie. Zodra u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, zal ik de verdere planning voor het scheidingsproces opstellen.

Interessante artikelen