Frank Roelen

Lange Noordstraat
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Middelburg (0km)
Lange Noordstraat, 4331CE Middelburg
Goes (19km)
Stationsplein 21, 4461HP Goes
Terneuzen (23km)
Stadhuisplein 3, 4531GZ Terneuzen
Bergen op Zoom (46km)
Kruisakkers 2, 4613BV Bergen op Zoom
Hoeven (67km)
Hofstraat 8, 4741AK Hoeven
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Frank Roelen

Frank Roelen treedt op als mediator in Middelburg

Een scheiding heeft vaak veel impact. Niet alleen uw eigen leven verandert ingrijpend, maar ook dat uw partner en eventuele kinderen. Daarom is het belangrijk om duidelijke afspraken te maken over het verdelen van spullen, vermogen en alimentatie. Omdat een scheiding vaak een emotionele rollercoaster is, gebeurt dit lang niet altijd. Als mediator in Middelburg sta ik u graag bij in dit moeilijke proces. Ik sluit – samen met u en uw partner – het huwelijk op een waardige manier af en help jullie bij het leggen van de basis voor een toekomst waarin ieder zijn eigen weg gaat. Wilt u meer weten? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in via Dé ScheidingsMediator Middelburg.

Contact opnemen

Contact opnemen met Frank Roelen

Uw mediator in Middelburg

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Frank Roelen

Verdriet, boosheid en teleurstelling zijn voorbeelden van emoties die bij een scheiding komen kijken. Dit is heel begrijpelijk, want u heeft jarenlang lief en leed met elkaar gedeeld. Als gevolg van deze emoties bent u misschien niet meer in staat om rationeel na te denken. Dit kan gevolgen hebben voor de afspraken die gemaakt worden over de scheiding. Bij mij kunt u niet alleen uw emoties uiten, maar ik maak deze ook nog eens hanteerbaar. Deze vernieuwende en onconventionele aanpak is al vaak de sleutel tot succes gebleken bij een scheiding in Middelburg.
Een scheiding is altijd tweeledig, want er is een zakelijke en relationele kant. Als scheidingsmediator in Middelburg lukt het mij om deze twee kanten met elkaar te verbinden. Hiervoor combineer ik mijn goed ontwikkelde intuïtie met mijn ruimte ervaring op het gebied van persoonlijk leiderschap en kennis op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

Richtingaanwijzer bij mediation

Waar uw toekomst enige tijd geleden misschien nog zo zeker leek, kan een scheiding dit perspectief volledig laten verdwijnen. Om u te helpen de basis voor uw nieuwe toekomst te leggen, fungeer ik graag als richtingaanwijzer. Door mijn ervaring als mediator in Middelburg krijg ik u in beweging, zodat u inziet waar het echt om gaat. Achter ieder standpunt schuilt namelijk een belang en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat dit tijdens de mediation naar voren komt. Dit vormt namelijk de basis voor het maken van afspraken die ook in de toekomst standhouden. 

Kinderen en scheiden in Middelburg

Hoe zorg je dat kinderen zo min mogelijk last hebben van een scheiding? En hoe ziet co-ouderschap eruit? De kans is groot dat u een antwoord zoekt op dergelijke vragen als u gaat scheiden en er kinderen in het spel zijn. Als scheidingsmediator in Middelburg help ik u bij op het gebied van kinderen en scheiding. De kinderen scheiden immers mee als u gaat scheiden. Voor uw eigen toekomst, maar zeker ook voor de toekomst van uw kinderen, is het belangrijk om hier rekening mee te houden bij een scheiding. 

Maak een afspraak met een mediator in Middelburg

Bent u op zoek naar een mediator in Middelburg om u te begeleiden bij een scheiding? Tijdens een gratis kennismakingsgesprek van een uur vertel ik u graag wat ik tijdens dit proces voor u kan beteken. Omdat het een vrijblijvend gesprek betreft, zit u nergens aan vast en bepaalt u zelf of ik de beste mediator ben om de scheiding in geode banen te leiden. Via Dé ScheidingsMediator Middelburg maakt u makkelijk en snel een afspraak met mij.

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Frank Roelen