Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Goes (19km)
Stationsplein 21
4461 HP Goes
Mediator Terneuzen (23km)
Stadhuisplein 3
4531 GZ Terneuzen
Mediator Bergen op Zoom (46km)
Kruisakkers 2
4613 BV Bergen op Zoom

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Frank Roelen

Verdriet, boosheid en teleurstelling zijn voorbeelden van emoties die bij een scheiding komen kijken. Dit is heel begrijpelijk, want u heeft jarenlang lief en leed met elkaar gedeeld. Als gevolg van deze emoties bent u misschien niet meer in staat om rationeel na te denken. Dit kan gevolgen hebben voor de afspraken die gemaakt worden over de scheiding. Bij mij kunt u niet alleen uw emoties uiten, maar ik maak deze ook nog eens hanteerbaar. Deze vernieuwende en onconventionele aanpak is al vaak de sleutel tot succes gebleken bij een scheiding in Middelburg.
Een scheiding is altijd tweeledig, want er is een zakelijke en relationele kant. Als scheidingsmediator in Middelburg lukt het mij om deze twee kanten met elkaar te verbinden. Hiervoor combineer ik mijn goed ontwikkelde intuïtie met mijn ruimte ervaring op het gebied van persoonlijk leiderschap en kennis op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

Meer over Frank Roelen →

Richtingaanwijzer bij mediation

Waar uw toekomst enige tijd geleden misschien nog zo zeker leek, kan een scheiding dit perspectief volledig laten verdwijnen. Om u te helpen de basis voor uw nieuwe toekomst te leggen, fungeer ik graag als richtingaanwijzer. Door mijn ervaring als mediator in Middelburg krijg ik u in beweging, zodat u inziet waar het echt om gaat. Achter ieder standpunt schuilt namelijk een belang en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat dit tijdens de mediation naar voren komt. Dit vormt namelijk de basis voor het maken van afspraken die ook in de toekomst standhouden.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag
10 december 2023

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Kinderen en scheiden in Middelburg

Hoe zorg je dat kinderen zo min mogelijk last hebben van een scheiding? En hoe ziet co-ouderschap eruit? De kans is groot dat u een antwoord zoekt op dergelijke vragen als u gaat scheiden en er kinderen in het spel zijn. Als scheidingsmediator in Middelburg help ik u bij op het gebied van kinderen en scheiding. De kinderen scheiden immers mee als u gaat scheiden. Voor uw eigen toekomst, maar zeker ook voor de toekomst van uw kinderen, is het belangrijk om hier rekening mee te houden bij een scheiding. 

Maak een afspraak met een mediator in Middelburg

Bent u op zoek naar een mediator in Middelburg om u te begeleiden bij een scheiding? Tijdens een gratis kennismakingsgesprek van een uur vertel ik u graag wat ik tijdens dit proces voor u kan beteken. Omdat het een vrijblijvend gesprek betreft, zit u nergens aan vast en bepaalt u zelf of ik de beste mediator ben om de scheiding in geode banen te leiden. Via Dé ScheidingsMediator Middelburg maakt u makkelijk en snel een afspraak met mij.