Bart Verberne

Lange Noordstraat 48
4331 CE Middelburg

T 0164 202 519
E bart.verberne@descheidingsmediator.nl

Mediator Middelburg

Bart Verberne

  • Lange Noordstraat 48
  • 4331 CE Middelburg
  •  
0164 202 519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Middelburg (0km) Toon adres
Lange Noordstraat 48
4331 CE Middelburg
Goes (19km) Toon adres
Stationspark 8
4462DZ Goes
Bergen op Zoom (46km) Toon adres
Blokstallen 2 B
4611WB Bergen op Zoom
Scheidingsbemiddelaar Bart Verberne

Wat mag u van Bart Verberne als scheidingsmediator in Middelburg verwachten?

Ik ben een erkend MfN family-mediator en dat geeft u een extra zekerheid om te weten dat u met een professional aan tafel zit. Ik kan al uw vragen op het gebied van huis en hypotheek, boedelverdeling, pensioenverdeling, alimentatie en kinderproblematiek in het kader van een scheiding beantwoorden. Tevens kan ik als jurist alle afspraken ook nog eens op juridische wijze vastleggen. Het is als scheidingsmediator mijn uitgangspunt dat het maken van passende keuzes de enige weg is om een partnerrelatie op een respectvolle manier af te ronden. Met mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in Middelburg help ik u daarbij en denk ik creatief met u mee om die goede keuzes ook daadwerkelijk te kunnen maken. Ik werk graag oplossingsgericht. Dat betekent dat ik het creëren van uw eigen toekomst centraal zal stellen in mijn gesprekken. Daarnaast bied ik veel ruimte voor emoties. Het uiten van emoties én de koppeling met een behoefte, die daar altijd achter zit, maakt dat de gesprekken van grote betekenis zullen zijn en u met meer inzicht naar huis gaat.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bart Verberne

Uw mediator in Middelburg

Maak kennis met Bart Verberne

Ik ben in 2000 afgestudeerd als jurist. Direct na mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in mediation en sindsdien ben ik een erkend family-mediator en rechtbankmediator. Zowel de financiële en emotionele aspecten, evenals de kindproblematieken die samenhangen met scheiding zijn bij mij als scheidings mediator in Middelburg in vertrouwde handen.

Wat is mijn drijfveer als mediator in Middelburg?

Vanuit mijn jarenlange ervaring als mediator in Middelburg weet ik hoezeer het vak van scheidingsmediator het verschil kan maken en hoeveel tastbare successen geboekt worden. Elke succesvolle afronding van het scheidingsproces geeft mij als mediator bijzonder veel energie en motiveert mij ook de volgende zaak weer succesvol af te ronden.

Beschikbaarheid en bereikbaarheid van Dé ScheidingsMediator in Middelburg

Net als u werk ik graag overdag, maar ik begrijp dat het voor u niet altijd mogelijk is om overdag uw scheiding te regelen. Daarom ben ik ook bereid in de avonden of op zaterdag af te spreken als u niet anders kunt. Is het voor u bezwaarlijk naar mijn praktijk te komen, dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Het gaat immers om de goede uitkomst!

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator in Middelburg voor een eerste kennismakingsgesprek. Dit gesprek is volledig vrijblijvend én kosteloos. Bent u overtuigd van de klik tussen u en mij? Dan zullen we de verdere planning voor het scheidingsproces samen opstellen.

Interessante artikelen