mr. Gabriëlle Gijsberts

Koninginnelaan 11
1217KP Hilversum

T 020 290 3653
E [email protected]

Mediator Mijdrecht

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Gerard van Nijenrodestraat 154a
  • 3621GM Breukelen
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Breukelen (8km)
Gerard van Nijenrodestraat 154a, 3621GM Breukelen
Hilversum (19km)
Koninginnelaan 11, 1217KP Hilversum
Bussum (20km)
Lindelaan 10, 1405AK Bussum
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat kunt u van Gabriëlle Gijsberts, mediator Mijdrecht, verwachten?

Vanaf het moment dat men besluit om te gaan scheiden, breekt er een emotionele periode aan waarin er zorgen zijn over de toekomst. Ik zie het als mediator als mijn taak om u begeleiding te bieden gedurende deze hectische periode en te zorgen dat u en uw (ex-)partner juridisch juiste afspraken maken die gericht zijn op de toekomst. Ik zal eerst aandacht besteden aan de scheidingswens en ruimte bieden voor de emotionele en psychologische aspecten van scheiding. De meeste ouders zien wel in dat er goede afspraken gemaakt dienen te worden als er kinderen bij de scheiding betrokken zijn. Maar wat is goed voor u en de kinderen? Co-ouderschap of een andere omgangsregeling? Gedurende het proces krijgen de kinderen bij mij een plek in de mediation en kunnen zij, indien zij dat willen, hun eigen mening geven en wensen laten horen.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Mijdrecht

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over mr. Gabriëlle Gijsberts zeggen
Daar zijn we trots op
persoonlijk, zonder te persoonlijk te zijn.
Ik heb een zeer prettige mediator gehad aan Gabrielle. Ze stelde me op mijn gemak, en gaf me het idee dat ze zich betrokken voelde. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging hier zorgvuldig mee om. Wat ik erg prettig heb gevonden heb was, dat ze niet alleen zakelijk was, maar ons ook als persoon zag. Ze gaf ook aan als ze iets niet wist, wat meer vertrouwen geeft als iemand die doet alsof hij/zei alles weet. Ingrid Allaart, Maarssen 26-06-2021
Zeer kundige en betrokken mediator
Tijdens de mediation liet Gabrielle duidelijk merken dat ze zeer ter zake kundig, onpartijdig en betrokken bij ons was, dit door houding en gedrag. Daarmee is de mediation prettig en redelijk snel verlopen. marcus, Breukelen 30-03-2021

Gabriëlle Gijsberts: mediator in Mijdrecht

U kunt voor het maken van alle afspraken die gedurende de scheiding geregeld dienen te worden bij mij als scheidingsmediator in Mijdrecht terecht. De financiële en fiscale aspecten, alsook de verdeling van het pensioen en het (huwelijks)vermogen komen ter zake. Ik maak een vermogensopstelling, bereken de alimentatie en stel het scheidingsconvenant en het ouderschapsplan op. Als MfN-registermediator en geaccrediteerd Familie-mediator lever ik graag maatwerk. Anderen omschrijven mij als echtscheidingsmediator met de woorden: resultaatgericht, professioneel, creatief, betrokken, empatisch en kan het juridische en praktische juist combineren.

Scheiden, wat nu?

Ik sta al ruim 20 jaar van mijn professionele leven mensen in conflictsituaties bij. Eerst als advocaat en tegenwoordig als scheidingsmediator in Mijdrecht en omgeving. Hierdoor weet ik als geen ander wat een echtscheiding met u kan doen en wat er gebeurt als u naar de rechter stapt.

Scheiden is veel meer dan enkel een juridische beslissing en omdat niemand beter wordt van de strijd om 'het eigen gelijk', sta ik als scheidingsbemiddelaar enkel nog de (ex-)partners bij. Dit zorgt ervoor dat u weer controle heeft over uw scheiding, er ruimte voor mens en emotie is en u en uw partner er samen uit kunnen komen zonder een (juridische) strijd aan te gaan.

Neem vrijblijvend contact op met mediator in Mijdrecht

Wilt u een scheiding aanvragen en zoekt u hulp bij scheiden van een scheidingsbegeleider? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een eerste kennismaking. De kennismaking duurt ongeveer 45 minuten, is geheel gratis en kan plaatsvinden op een locatie bij u in de buurt. Spreekt u liever bij u thuis af, dan kan dat natuurlijk ook. Dankzij mijn flexibele werktijden kan het kennismakingsgesprek ook in de avonden plaatsvinden. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator in Mijdrecht voor het maken van een afspraak.

Contact opnemen 020 290 3653
Interessante artikelen
020 290 3653 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts