mr. Gabriëlle Gijsberts

Oosthaven 12
2801PB Gouda

T 034 620 1663
E [email protected]

Mediator Mijdrecht

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Europalaan 16
  • 2408BG Alphen aan den Rijn
034 620 1663 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Alphen aan den Rijn (18km)
Europalaan 16, 2408BG Alphen aan den Rijn
Gouda (24km)
Oosthaven 12, 2801PB Gouda
West Gouda (24km)
Zuidelijk Halfrond 1, 2801DD West Gouda
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat kunt u van Gabriëlle Gijsberts, scheidingsmediator regio Mijdrecht, verwachten?

Vanaf het moment dat men besluit om te gaan scheiden, breekt er een emotionele periode aan waarin er zorgen zijn over de toekomst. Ik zie het als mediator als mijn taak om u begeleiding te bieden gedurende deze hectische periode en te zorgen dat u en uw (ex-)partner juridisch juiste afspraken maken die gericht zijn op de toekomst. Ik zal eerst aandacht besteden aan de scheidingswens en ruimte bieden voor de emotionele en psychologische aspecten van scheiding. De meeste ouders zien wel in dat er goede afspraken gemaakt dienen te worden als er kinderen bij de scheiding betrokken zijn. Maar wat is goed voor u en de kinderen? Co-ouderschap of een andere omgangsregeling? Gedurende het proces krijgen de kinderen bij mij een plek in de mediation en kunnen zij, indien zij dat willen, hun eigen mening geven en wensen laten horen.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Mijdrecht

Gabriëlle Gijsberts: mediator in Mijdrecht

U kunt voor het maken van alle afspraken die gedurende de scheiding geregeld dienen te worden bij mij als scheidingsmediator in Mijdrecht terecht. De financiële en fiscale aspecten, alsook de verdeling van het pensioen en het (huwelijks)vermogen komen ter zake. Ik maak een vermogensopstelling, bereken de alimentatie en stel het scheidingsconvenant en het ouderschapsplan op. Als MfN-registermediator en geaccrediteerd Familie-mediator lever ik graag maatwerk. Anderen omschrijven mij als echtscheidingsmediator met de woorden: resultaatgericht, professioneel, creatief, betrokken, empatisch en kan het juridische en praktische juist combineren.

Scheiden, wat nu?

Ik sta al ruim 20 jaar van mijn professionele leven mensen in conflictsituaties bij. Eerst als advocaat en tegenwoordig als scheidingsmediator in Mijdrecht en omgeving. Hierdoor weet ik als geen ander wat een echtscheiding met u kan doen en wat er gebeurt als u naar de rechter stapt.

Scheiden is veel meer dan enkel een juridische beslissing en omdat niemand beter wordt van de strijd om 'het eigen gelijk', sta ik als scheidingsbemiddelaar enkel nog de (ex-)partners bij. Dit zorgt ervoor dat u weer controle heeft over uw scheiding, er ruimte voor mens en emotie is en u en uw partner er samen uit kunnen komen zonder een (juridische) strijd aan te gaan.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator in Mijdrecht

Wilt u een scheiding aanvragen en zoekt u hulp bij scheiden van een scheidingsbegeleider? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een eerste kennismaking. De kennismaking duurt ongeveer 45 minuten, is geheel gratis en kan plaatsvinden op een locatie bij u in de buurt. Spreekt u liever bij u thuis af, dan kan dat natuurlijk ook. Dankzij mijn flexibele werktijden kan het kennismakingsgesprek ook in de avonden plaatsvinden. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator in Mijdrecht voor het maken van een afspraak.

Contact opnemen 034 620 1663
Interessante artikelen
034 620 1663 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts