Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Gabriëlle Gijsberts: mediator in Mijdrecht

U kunt voor het maken van alle afspraken die gedurende de scheiding geregeld dienen te worden bij mij als scheidingsmediator in Mijdrecht terecht. De financiële en fiscale aspecten, alsook de verdeling van het pensioen en het (huwelijks)vermogen komen ter zake. Ik maak een vermogensopstelling, bereken de alimentatie en stel het scheidingsconvenant en het ouderschapsplan op. Als MfN-registermediator en geaccrediteerd Familie-mediator lever ik graag maatwerk. Anderen omschrijven mij als echtscheidingsmediator met de woorden: resultaatgericht, professioneel, creatief, betrokken, empatisch en kan het juridische en praktische juist combineren.

Scheiden, wat nu?

Ik sta al ruim 20 jaar van mijn professionele leven mensen in conflictsituaties bij. Eerst als advocaat en tegenwoordig als scheidingsmediator in Mijdrecht en omgeving. Hierdoor weet ik als geen ander wat een echtscheiding met u kan doen en wat er gebeurt als u naar de rechter stapt.

Wat anderen over mr. Gabriëlle Gijsberts zeggen

Daar zijn we trots op

persoonlijk, zonder te persoonlijk te zijn.

Ik heb een zeer prettige mediator gehad aan Gabrielle. Ze stelde me op mijn gemak, en gaf me het idee dat ze zich betrokken voelde. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging hier zorgvuldig mee om. Wat ik erg prettig heb gevonden heb was, dat ze niet alleen zakelijk was, maar ons ook als persoon zag. Ze gaf ook aan als ze iets niet wist, wat meer vertrouwen geeft als iemand die doet alsof hij/zei alles weet.
Ingrid Allaart uit Maarssen
10 december 2023

Probeer “betrokkenheid” in evenwicht te brengen met “zenden” en “luisteren” te vinden.

Betrokkenheid en enthousiasme is goed. Voor meer complexe scheidingen is meer dossier-kennis en deskundigheid van de mediator zelf gewenst.
Rogier uit Amstelveen

Zeer kundige en betrokken mediator

Tijdens de mediation liet Gabrielle duidelijk merken dat ze zeer ter zake kundig, onpartijdig en betrokken bij ons was, dit door houding en gedrag. Daarmee is de mediation prettig en redelijk snel verlopen.
marcus uit Breukelen

Scheiden is veel meer dan enkel een juridische beslissing en omdat niemand beter wordt van de strijd om ‘het eigen gelijk’, sta ik als scheidingsbemiddelaar enkel nog de (ex-)partners bij. Dit zorgt ervoor dat u weer controle heeft over uw scheiding, er ruimte voor mens en emotie is en u en uw partner er samen uit kunnen komen zonder een (juridische) strijd aan te gaan.

Neem vrijblijvend contact op met mediator in Mijdrecht

Wilt u een scheiding aanvragen en zoekt u hulp bij scheiden van een scheidingsbegeleider? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een eerste kennismaking. De kennismaking duurt ongeveer 45 minuten, is geheel gratis en kan plaatsvinden op een locatie bij u in de buurt. Spreekt u liever bij u thuis af, dan kan dat natuurlijk ook. Dankzij mijn flexibele werktijden kan het kennismakingsgesprek ook in de avonden plaatsvinden. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator in Mijdrecht voor het maken van een afspraak.