Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E [email protected]

Mediator Moergestel

Hans Verbruggen

  • Saal van Zwanenbergweg 11
  • 5026RM Tilburg
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Tilburg (8km)
Saal van Zwanenbergweg 11, 5026RM Tilburg
Boxtel (12km)
Nieuwland 1, 5283AJ Boxtel
Den Bosch (20km)
Victorialaan 15, 5213JG Den Bosch
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Wat kunt u van Hans Verbruggen als scheidingsmediator regio Moergestel verwachten?

In de periode van scheiding dient u veel zaken te regelen. Wat dient u allemaal te regelen en waar kunt u het beste beginnen? Als uw scheidingsmediator in Moergestel kan ik u alle essentiële informatie omtrent pensioen, hypotheek en alimentatie geven zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. Daarnaast ben ik, mede dankzij mijn rustige en geduldige karakter, goed in staat om een weloverwogen volgorde aan te brengen in het scheidingsproces. Het voelt in mijn werk als mediator telkens weer goed om mensen die duidelijkheid te kunnen geven.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Moergestel

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Mijn naam is Hans Verbruggen

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest als financieel adviseur, begon ik in 2009 als scheidingsmediator in omgeving Moergestel. Met mijn financiële achtergrond kan ik mensen in een scheiding goed informeren over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Tevens ben ik een erkend Family-mediator, MfN-registermediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand.

Een positieve kijk op de toekomst

Graag geef ik u weer een positieve kijk op de toekomst van u en uw (eventuele) kinderen. Ik zorg er als scheidingsmediator in Moergestel voor dat er weloverwogen afspraken tussen u en uw (ex-)partner worden gemaakt. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de belangen van beide partijen, alsook die van eventuele kinderen.

Zodra er op alle gebieden duidelijke en eerlijke afspraken zijn gemaakt, zorg ik ervoor dat deze worden vastgelegd in het scheidingsconvenant. Afspraken met betrekking tot eventuele kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Het liefst werk ik net als u overdag, maar ik begrijp ook dat het regelen van uw scheiding niet altijd overdag mogelijk is. Ik ben daarom ook bereid om in de avonduren of op zaterdag met u af te spreken, mits u niet anders kunt.

Neem contact op met uw mediator regio Moergestel

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Moergestel? Belt of mailt u mij voor een eerste gratis kennismaking. Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Contact opnemen 073 203 3621
Interessante artikelen
073 203 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Hans Verbruggen