Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Mijn naam is Diane van Heeswijk

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest als financieel adviseur, begon ik in 2009 als scheidingsmediator in omgeving Moergestel. Met mijn financiële achtergrond kan ik mensen in een scheiding goed informeren over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Tevens ben ik een erkend Family-mediator, MfN-registermediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand.

Een positieve kijk op de toekomst

Graag geef ik u weer een positieve kijk op de toekomst van u en uw (eventuele) kinderen. Ik zorg er als scheidingsmediator in Moergestel voor dat er weloverwogen afspraken tussen u en uw (ex-)partner worden gemaakt. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de belangen van beide partijen, alsook die van eventuele kinderen.

Wat anderen over Mediator Moergestel zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen
10 december 2023

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Goede uitleg, begeleiding en een veilige omgeving

De aanleiding van de samenwerking is natuurlijk niet leuk, maar Esther heeft ons prima begeleid, voors en tegens goed uitgelegd en we zijn in goed overleg tot een bevredigend eindresultaat gekomen.
Menno Klipp uit Koog aan de Zaan

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

Zodra er op alle gebieden duidelijke en eerlijke afspraken zijn gemaakt, zorg ik ervoor dat deze worden vastgelegd in het scheidingsconvenant. Afspraken met betrekking tot eventuele kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Het liefst werk ik net als u overdag, maar ik begrijp ook dat het regelen van uw scheiding niet altijd overdag mogelijk is. Ik ben daarom ook bereid om in de avonduren of op zaterdag met u af te spreken, mits u niet anders kunt.

Neem contact op met uw mediator regio Moergestel

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Moergestel? Belt of mailt u mij voor een eerste gratis kennismaking. Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.