Anouk van der Jagt

Provincialeweg 302
1506MJ Zaandam

T 020 290 3711
E [email protected]

Mediator Monnickendam

Anouk van der Jagt

  • Kwadijkerkoogweg 16
  • 1442LA Purmerend
020 290 3711 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Purmerend (8km)
Kwadijkerkoogweg 16, 1442LA Purmerend
Landsmeer (8km)
Noordeinde 8a, 1121AD Landsmeer
Zaandam (15km)
Provincialeweg 302, 1506MJ Zaandam
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Anouk van der Jagt

Wat u van Anouk van der Jagt als scheidingsmediator in Monnickendam mag verwachten 

U vindt eerlijke en evenwichtige oplossingen belangrijker dan gelijk krijgen. U wilt samen de regie houden over de uitkomst van uw scheiding. U wilt een solide resultaat en niet te veel tijd en geld kwijt zijn aan juridische procedures. U streeft ernaar om de belangen van uw kinderen op de eerste plaats te zetten. Wanneer dit de uitgangspunten zijn bij uw scheiding, dan help ik u graag. Mijn naam is Anouk van der Jagt en ik ben scheidingsmediator in Monnickendam. Mag ik kennis met u maken tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.  

Contact opnemen

Contact opnemen met Anouk van der Jagt

Uw mediator in Monnickendam

Maak kennis met Anouk van der Jagt 

Het zoeken naar en leggen van verbindingen tussen mensen loopt als een rode draad door mijn leven. Dat deed ik al toen ik werkzaam was bij de publieke omroep en een non-profitorganisatie voor jongeren en sinds een aantal jaren als scheidingsmediator in Monnickendam. Ik help stellen die besloten hebben om te gaan scheiden bij de afronding van hun huwelijk.  

Dat doe ik met de kennis die van een registermediator in familiezaken verwacht mag worden. Ik kan helpen bij diverse juridische, fiscale en financiële vragen rondom een echtscheiding. Zo kan ik voor u de partner- en kinderalimentatie berekenen en vertellen over de mogelijkheden met betrekking tot de eigen woning. Voor vraagstukken die meer specialistische kennis vereisen, verwijs ik u graag door naar een van de vele professionals in mijn netwerk in en rond Monnickendam.

Ruimte voor emoties bij echtscheiding 

Een echtscheiding is echter veel meer dan de afwikkeling van de juridische en financiële zaken. Het is voor alle betrokkenen vaak een heftige periode die gepaard gaat met veel emoties. In de meeste gevallen is een van beiden meer overtuigd van de noodzaak om te scheiden dan de ander. Het is begrijpelijk dat dit vaak leidt tot conflicten. Hoewel ik sterk geloof in het vermogen van mensen om zelf hun problemen op te lossen, begrijp ik het ook wanneer dat soms niet lukt. Als scheidingsmediator is het mijn rol om verdere escalatie van het conflict te voorkomen en de rust te herstellen. Alleen op die manier is het mogelijk om duurzame afspraken voor de toekomst te maken.  

Kinderen bij echtscheiding in Monnickendam 

Dat laatste is extra belangrijk wanneer er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn. Samen met de ouders besteed ik veel aandacht aan dit thema en ik maak meteen duidelijk hoe ik hier tegenaan kijk. Ten opzichte van de ouders stel ik me altijd neutraal op, maar wanneer het om de kinderen gaat ben ik nadrukkelijk partijdig. Ik ben namelijk altijd vóór de kinderen. Uit onderzoek blijkt telkens weer dat de manier waarop ouders met hun breuk omgaan en de wijze waarop ze hun kinderen daarbij betrekken, cruciaal is voor hun welzijn en ontwikkeling. Als ouders in staat zijn om de belangen van hun kinderen écht voorop te zetten, dan is de impact van de scheiding vaak goed op te vangen. Ik help cliënten dan ook graag met het maken van duidelijke, concrete en evenwichtige afspraken.  

Gratis kennismakingsgesprek met Anouk van der Jagt 

Mediation bij echtscheiding draait niet om winnen of verliezen. Daarmee is het probleem immers vaak niet opgelost. Mediation is gericht op het vinden van aanvaardbare oplossingen voor beide partijen. De ervaring leert dat afspraken die in een zorgvuldig proces tot stand zijn gekomen, de grootste kans bieden op een evenwichtige (ouder)relatie na de scheiding. Als scheidingsmediator in Monnickendam help ik graag bij het maken van die afspraken. Mag ik ook uw echtscheiding begeleiden? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen 020 290 3711
Interessante artikelen
020 290 3711 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Anouk van der Jagt