Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met uw scheidingsbemiddelaar

Vanzelfsprekend komen de fiscale en financiële aspecten, alsook de verdeling van het (huwelijks)vermogen en het pensioen aan de orde tijdens een echtscheiding. U kunt bij mij als scheidingsmediator in Muiden terecht voor het gehele ‘pakket aan afspraken’. Ik stel het ouderschapsplan en het scheidingsconvenant op en maak een vermogensopstelling en de alimentatieberekeningen. Als geaccrediteerd Familie-mediator lever ik graag maatwerk. over mij als scheidingsbegeleider zeggen anderen: professioneel én betrokken, resultaatgericht, creatief, empatisch en kan het juridisch en het praktische goed combineren.

Professionele hulp bij scheiding

Ik sta mensen in conflictsituaties al meer dan 20 jaar van mijn professionele leven bij. Voorheen als advocaat en tegenwoordig als scheidingsmediator in Muiden en omgeving.

Wat anderen over mr. Gabriëlle Gijsberts zeggen

Daar zijn we trots op

persoonlijk, zonder te persoonlijk te zijn.

Ik heb een zeer prettige mediator gehad aan Gabrielle. Ze stelde me op mijn gemak, en gaf me het idee dat ze zich betrokken voelde. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging hier zorgvuldig mee om. Wat ik erg prettig heb gevonden heb was, dat ze niet alleen zakelijk was, maar ons ook als persoon zag. Ze gaf ook aan als ze iets niet wist, wat meer vertrouwen geeft als iemand die doet alsof hij/zei alles weet.
Ingrid Allaart uit Maarssen
10 december 2023

Probeer “betrokkenheid” in evenwicht te brengen met “zenden” en “luisteren” te vinden.

Betrokkenheid en enthousiasme is goed. Voor meer complexe scheidingen is meer dossier-kennis en deskundigheid van de mediator zelf gewenst.
Rogier uit Amstelveen

Zeer kundige en betrokken mediator

Tijdens de mediation liet Gabrielle duidelijk merken dat ze zeer ter zake kundig, onpartijdig en betrokken bij ons was, dit door houding en gedrag. Daarmee is de mediation prettig en redelijk snel verlopen.
marcus uit Breukelen

Als geen ander weet ik wat het met jullie kan doen als jullie als partners tegenover elkaar komen te staan en wat er gebeurt als jullie naar de rechter gaan.

Scheiden is veel meer dan enkel een juridische beslissing en aangezien niemand beter wordt van de strijd ‘om het eigen gelijk’, sta ik als scheidingsmediator de (ex-)partners bij. Dit zorgt ervoor dat u grip heeft op uw scheiding, er ruimte is voor de mens én de emotie en u en uw partner er samen zonder een (juridische) strijd uitkomen.

Vrijblijvend kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Muiden?

Als mediator in Muiden kan ik zowel bij u thuis alsook ergens op een locatie vlakbij uw woonplaats afspreken. Ik hanteer flexibele werktijden en het kennismakingsgesprek kan daarom ook in de avonden plaatsvinden. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en duurt ongeveer 45 minuten. Wilt u een scheiding aanvragen? Bel of mail Dé ScheidingsMediator in Muiden voor het maken van een afspraak.