mr. Gabriëlle Gijsberts

Koninginnelaan 11
1217KP Hilversum

T 020 290 3653
E [email protected]

Mediator Muiden

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Lindelaan 10
  • 1405AK Bussum
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Bussum (8km)
Lindelaan 10, 1405AK Bussum
Hilversum (12km)
Koninginnelaan 11, 1217KP Hilversum
Breukelen (16km)
Gerard van Nijenrodestraat 154a, 3621GM Breukelen
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat u van mij, Gabriëlle Gijsberts, als scheidingsmediator regio Muiden mag verwachten

Vanaf het moment dat men besluit om te gaan scheiden, breekt er een emotionele periode met zorgen over de toekomst aan. Ik zie het als scheidingsbegeleider als mijn taak om u te begeleiden door deze hectische periode en ervoor te zorgen dat er toekomstbestendige en juridisch juiste afspraken worden gemaakt. Eerst besteden we aandacht aan het besluit om te gaan scheiden en daarna bied ik ruimte voor de psychologische en emotionele kanten van scheiding. Zijn er kinderen betrokken bij de scheiding, dan zien ouders meestal wel in dat er goede afspraken gemaakt dienen te worden. Maar wat is goed en wat past bij u én uw kinderen? De kinderen krijgen bij mij als mediator een plek in de mediation en, indien zij dat willen, de ruimte om hun eigen wensen en mening kenbaar te maken. Dit kan eventueel middels een kindgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Muiden

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over mr. Gabriëlle Gijsberts zeggen
Daar zijn we trots op
persoonlijk, zonder te persoonlijk te zijn.
Ik heb een zeer prettige mediator gehad aan Gabrielle. Ze stelde me op mijn gemak, en gaf me het idee dat ze zich betrokken voelde. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging hier zorgvuldig mee om. Wat ik erg prettig heb gevonden heb was, dat ze niet alleen zakelijk was, maar ons ook als persoon zag. Ze gaf ook aan als ze iets niet wist, wat meer vertrouwen geeft als iemand die doet alsof hij/zei alles weet. Ingrid Allaart, Maarssen 26-06-2021
Zeer kundige en betrokken mediator
Tijdens de mediation liet Gabrielle duidelijk merken dat ze zeer ter zake kundig, onpartijdig en betrokken bij ons was, dit door houding en gedrag. Daarmee is de mediation prettig en redelijk snel verlopen. marcus, Breukelen 30-03-2021

Maak kennis met uw scheidingsbemiddelaar

Vanzelfsprekend komen de fiscale en financiële aspecten, alsook de verdeling van het (huwelijks)vermogen en het pensioen aan de orde tijdens een echtscheiding. U kunt bij mij als scheidingsmediator in Muiden terecht voor het gehele 'pakket aan afspraken'. Ik stel het ouderschapsplan en het scheidingsconvenant op en maak een vermogensopstelling en de alimentatieberekeningen. Als geaccrediteerd Familie-mediator lever ik graag maatwerk. Over mij als scheidingsbegeleider zeggen anderen: professioneel én betrokken, resultaatgericht, creatief, empatisch en kan het juridisch en het praktische goed combineren.

Professionele hulp bij scheiding

Ik sta mensen in conflictsituaties al meer dan 20 jaar van mijn professionele leven bij. Voorheen als advocaat en tegenwoordig als scheidingsmediator in Muiden en omgeving.

Als geen ander weet ik wat het met jullie kan doen als jullie als partners tegenover elkaar komen te staan en wat er gebeurt als jullie naar de rechter gaan.

Scheiden is veel meer dan enkel een juridische beslissing en aangezien niemand beter wordt van de strijd 'om het eigen gelijk', sta ik als scheidingsmediator de (ex-)partners bij. Dit zorgt ervoor dat u grip heeft op uw scheiding, er ruimte is voor de mens én de emotie en u en uw partner er samen zonder een (juridische) strijd uitkomen.

Vrijblijvend kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Muiden?

Als mediator in Muiden kan ik zowel bij u thuis alsook ergens op een locatie vlakbij uw woonplaats afspreken. Ik hanteer flexibele werktijden en het kennismakingsgesprek kan daarom ook in de avonden plaatsvinden. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en duurt ongeveer 45 minuten. Wilt u een scheiding aanvragen? Bel of mail Dé ScheidingsMediator in Muiden voor het maken van een afspraak.

Contact opnemen 020 290 3653
Interessante artikelen
020 290 3653 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts