Ivette Folkers

Ullevi 13
7825SC Emmen

T 0591 203 547
E Ivette.folkers@descheidingsmediator.nl

Mediator Musselkanaal

Ivette Folkers

  • Ullevi 13
  • 7825SC Emmen
  •  
0591 203 547 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Emmen (17km) Toon adres
Ullevi 13
7825SC Emmen
Assen (30km) Toon adres
Overcingellaan 17
9401LA Assen
Zuidwolde (48km) Toon adres
Reuvenkamp 23
7921HV Zuidwolde
Scheidingsbemiddelaar Ivette Folkers

Wat kunt u van mij - Ivette Folkers - als scheidingsmediator regio Musselkanaal verwachten?

Het scheidingsproces is een proces dat gepaard gaat met emoties en weerstanden. Het is mij van grootste belang dat de wensen en belangen van elkaar behartigd worden, zodat uw relatie goed afgesloten wordt. Als uw ervaren en deskundige scheidingsmediator in Musselkanaal zal ik er alles aan doen om uw scheidingsproces op een duidelijke en rustige wijze te begeleiden. Het is voor mij zeer belangrijk dat u zich, ondanks de scheiding, in een omgeving bevindt u waar zich prettig voelt. U bent bij mij door mijn deskundigheid en jarenlange ervaring verzekerd van de professionele ondersteuning die u verdient.

Al de pedagogische, juridische en financiële aspecten die bij een echtscheidingsproces spelen, zal ik samen met u op een betrokken en duidelijke manier doorlopen. Het is mij van essentieel belang dat uw relatie op een goede manier afgerond wordt. U komt bij mij dus terecht bij een ervaren, persoonlijke en professionele mediator.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ivette Folkers

Uw mediator in Musselkanaal

Maak kennis met Ivette Folkers

Ruim 10 jaar geleden heb ik gekozen om mediator in Musselkanaal te worden. Mijn drijfveer om deze keuze te maken, ligt bij het helpen van mensen. Ik ben gespecialiseerd in echtscheidingmediation, MfN erkend familiemediator en door mijn pedagogische achtergrond ben ik tevens secretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal). Ik sta als rechtbankmediator ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand, dus wanneer u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand zal ik die subsidie voor u aanvragen. Uw scheiding is bij mij in goede handen.

Samen naar een duurzame toekomst

Het goed afronden van uw relatie helpt u naar een duurzame toekomst. Door mijn pedagogische achtergrond heb ik te vaak ervaren dat een kind door het scheidingsproces in de knel komt. Als uw scheidingsmediator in Musselkanaal zal ik er alles aan doen om uw

relatie voor u én uw kind goed af te ronden, ik help u om het ouderschap opnieuw invulling te geven. Het geeft mij voldoening om te zien dat uw kind zich na een scheidingsproces gelukkig voelt. Hieraan ontleen ik mijn energie om elk scheidingsproces samen naar een duurzame toekomst te leiden.

Maak kennis met uw scheidingsmediator in Musselkanaal

Ik heb er alle begrip voor dat u overdag niet beschikbaar bent om uw scheiding te regelen. Net als u werk ik overdag. Om in al uw wensen te voorzien ben ik, indien het niet anders kan, graag voor u in de avonden beschikbaar (m.u.v. vrijdagavond).

Maak een afspraak met Dé ScheidingsMediator voor een gratis kennismakingsgesprek. Pas als u ervaren heeft dat er een klik is tussen ons, zullen wij samen de planning maken voor uw duurzame toekomst.

Interessante artikelen