Richard Gregoire

Overschieseweg 10M
3044 EE Rotterdam

T 010 321 1928
E [email protected]

Mediator Naaldwijk

Richard Gregoire

  • Frij ’s-Gravenzandseweg 2
  • 2291PE Wateringen
010 321 1928 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Wateringen (5km)
Frij ’s-Gravenzandseweg 2, 2291PE Wateringen
Delft (11km)
Delfgauwseweg 1, 2628EG Delft
Rotterdam (15km)
Overschieseweg 10M, 3044 EE Rotterdam
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar Richard Gregoire

Wat u van Richard Gregoire als scheidingsmediator mag verwachten

Stel dat u gaat scheiden, zou u dat dan met ruzie of in goed onderling overleg willen doen? En zou u een rechter willen laten beslissen of zelf afspraken willen maken? Mijn naam is Richard Gregoire en als scheidingsmediator in Naaldwijk ben ik van mening dat mediation bij een echtscheiding op z’n minst geprobeerd moet zijn. Cliënten mogen van mij verwachten dat ik hen help om er samen uit te komen, zodat ze allebei een stevige basis voor de toekomst kunnen leggen. Mag ik ook u daar mee helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor mediation bij echtscheiding in Naaldwijk.

Contact opnemen

Contact opnemen met Richard Gregoire

Uw mediator in Naaldwijk

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met Richard Gregoire

Meer dan een kwart eeuw heb ik in de financiële dienstverlening gewerkt. Als pensioen- en hypotheekadviseur hielp ik mensen bij het regelen van belangrijke zaken in hun leven. Nuttig werk, maar dag in dag uit was ik toch voornamelijk bezig met cijfers. In de loop der tijd kreeg de behoefte om meer met de menselijke kant van de zaak bezig te zijn, de overhand. Daarom heb ik een aantal jaren geleden besloten om een andere richting te kiezen en scheidingsmediator te worden.

Ik heb diverse opleidingen en cursussen gevolgd en mijn kennis en capaciteiten als mediator ontwikkeld. Zo ben ik MfN-geaccrediteerd familiemediator en zodoende aangesloten bij hét register voor beroepsmediators in Nederland. Daarnaast ben ik als mediator geregistreerd bij de Raad voor Rechtsbijstand, waardoor subsidie mogelijk is. Verder ben ik rechtbankmediator, wat inhoudt dat de rechter zaken waarin mediation gewenst is, naar mij doorverwijst.

Niet alleen die opleidingen helpen mij om cliënten in Naaldwijk te begeleiden tijdens hun echtscheiding. Jaren geleden kreeg mijn leven een flinke wending toen ik zelf ging scheiden. Als ervaringsdeskundige begrijp ik de emoties die bij een echtscheiding horen. Ik kan mij dan ook goed verplaatsen in de situatie van mijn cliënten.

Financiële en fiscale kennis bij echtscheiding in Naaldwijk

Vanzelfsprekend is mijn kennis en ervaring rondom de financiële dienstverlening belangrijk tijdens mijn werk als scheidingsmediator. Tijdens een echtscheiding dienen er doorgaans heel wat financiële, fiscale en juridische zaken geregeld te worden. Stap voor stap begeleid ik mijn cliënten bij het maken van keuzes over zaken als huis en hypotheek, vermogen, schulden, pensioenen en alimentatie. Daarnaast bied ik mijn cliënten inzicht in het financiële plaatje ná de echtscheiding. En zijn er kinderen bij de echtscheiding betrokken, dan geef ik de ouders advies over hoe ze het beste met hen om kunnen gaan.

Openheid, vertrouwen en rust tijdens echtscheiding

Gedurende de mediation blijf ik onder alle omstandigheden rustig. Met enige regelmaat hoor ik achteraf van cliënten in Naaldwijk dat ze er dankzij de rust die ik in hun scheidingsproces aangebracht heb, goed uit zijn gekomen. Mijn open persoonlijkheid maakt het voor veel mensen makkelijker om moeilijke dingen te vertellen. Ik kan goed luisteren en laat mensen hun verhaal doen, maar op z’n tijd ben ik ook niet bang om te vertellen hoe ik over bepaalde situaties denk. Zodoende werk ik samen met mijn cliënten aan een positieve uitkomst van dit ingrijpende proces. Kunt u mijn hulp gebruiken bij het afronden van uw scheiding? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.  

Contact opnemen 010 321 1928
Interessante artikelen
010 321 1928 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Richard Gregoire