Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wie is Gabriëlle Gijsberts?

Zowel de financiële en fiscale aspecten, alsook de verdeling van het pensioen en het (huwelijks) vermogen komen bij scheiding aan de orde. U kunt bij mij als mediator in Naarden terecht voor het hele ‘pakket aan afspraken’. Ik maak de alimentatieberekeningen en een vermogensopstelling en stel het ouderschapsplan en het scheidingsconvenant op. Ik lever als geaccrediteerd Familie-mediator graag maatwerk. Resultaatgericht, betrokken én professioneel, empatisch, creatief en kan het juridisch en het praktische goed combineren zijn kenmerken waarmee anderen mij als scheidingsbemiddelaar omschrijven.

Ruimte voor de mens en emotie

Ik sta al meer dan 20 jaar van mijn professionele leven mensen in een conflictsituatie bij. Voorheen als advocaat en nu als scheidingsmediator in Naarden en omgeving. Hierdoor weet ik als geen ander wat het met u kan doen als jullie als partners tegenover elkaar komen te staan en wat er gebeurt als jullie naar de rechter gaan.

Wat anderen over Mediator Naarden zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Scheiden is veel meer dan een juridische beslissing en aangezien niemand beter wordt van de strijd om ‘het eigen gelijk’, sta ik alleen nog maar als scheidingsbemiddelaar de (ex-)partners bij. Zodoende heeft u grip op uw scheiding, is er ruimte voor de mens en de emotie en kunt u er zonder een (juridische) strijd samen uitkomen. Ik ben geaccrediteerd Familie-mediator en MfN-registermediator.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Naarden?

Als scheidingsmediator in Naarden kan ik bij een locatie vlakbij uw woonplaats afspreken. Indien u liever bij u thuis afspreekt, kan dat uiteraard ook. Mijn werktijden zijn flexibel en het kennismakingsgesprek kan ook in de avonden plaatsvinden.

Het kennismakingsgesprek is gratis en duurt ongeveer 45 minuten. Bel of mail Dé ScheidingsMediator voor meer informatie of advies of het maken van een afspraak voor een eerste kennismaking.