mr. Gabriëlle Gijsberts

Koninginnelaan 11
1217KP Hilversum

T 020 290 3653
E [email protected]

Mediator Naarden

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Lindelaan 10
  • 1405AK Bussum
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Bussum (2km)
Lindelaan 10, 1405AK Bussum
Hilversum (7km)
Koninginnelaan 11, 1217KP Hilversum
Breukelen (16km)
Gerard van Nijenrodestraat 154a, 3621GM Breukelen
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat mag u van Gabriëlle Gijsberts, scheidingsmediator regio Naarden, verwachten?

Besluit men om te scheiden, dan breekt er een emotionele periode aan waarin er zorgen zijn om de toekomst. Ik zie het als mediator als mijn taak om ervoor te zorgen dat er toekomstbestendige en juridisch juiste afspraken worden gemaakt en u door deze hectische periode te leiden. Allereerst wordt er aandacht besteed aan het besluit om te gaan scheiden en bied ik ruimte voor de psychologische en emotionele aspecten van scheiding. Zijn er kinderen bij de scheiding betrokken, dan zien de meeste ouders wel in dat er goede afspraken gemaakt dienen te worden. Maar wat is goed? Wat past bij u en de kinderen? Bij mij als scheidingsmediator in Naarden krijgen kinderen een plek in de mediation en, indien zij dat willen, de ruimte om hun eigen wensen en mening kenbaar te maken. Dit kan eventueel in een kindgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Naarden

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over mr. Gabriëlle Gijsberts zeggen
Daar zijn we trots op
Zeer kundige en betrokken mediator
Tijdens de mediation liet Gabrielle duidelijk merken dat ze zeer ter zake kundig, onpartijdig en betrokken bij ons was, dit door houding en gedrag. Daarmee is de mediation prettig en redelijk snel verlopen. marcus, Breukelen 30-03-2021
persoonlijk, zonder te persoonlijk te zijn.
Ik heb een zeer prettige mediator gehad aan Gabrielle. Ze stelde me op mijn gemak, en gaf me het idee dat ze zich betrokken voelde. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging hier zorgvuldig mee om. Wat ik erg prettig heb gevonden heb was, dat ze niet alleen zakelijk was, maar ons ook als persoon zag. Ze gaf ook aan als ze iets niet wist, wat meer vertrouwen geeft als iemand die doet alsof hij/zei alles weet. Ingrid Allaart, Maarssen 26-06-2021

Wie is Gabriëlle Gijsberts?

Zowel de financiële en fiscale aspecten, alsook de verdeling van het pensioen en het (huwelijks) vermogen komen bij scheiding aan de orde. U kunt bij mij als mediator in Naarden terecht voor het hele 'pakket aan afspraken'. Ik maak de alimentatieberekeningen en een vermogensopstelling en stel het ouderschapsplan en het scheidingsconvenant op. Ik lever als geaccrediteerd Familie-mediator graag maatwerk. Resultaatgericht, betrokken én professioneel, empatisch, creatief en kan het juridisch en het praktische goed combineren zijn kenmerken waarmee anderen mij als scheidingsbemiddelaar omschrijven.

Ruimte voor de mens en emotie

Ik sta al meer dan 20 jaar van mijn professionele leven mensen in een conflictsituatie bij. Voorheen als advocaat en nu als scheidingsmediator in Naarden en omgeving. Hierdoor weet ik als geen ander wat het met u kan doen als jullie als partners tegenover elkaar komen te staan en wat er gebeurt als jullie naar de rechter gaan.

Scheiden is veel meer dan een juridische beslissing en aangezien niemand beter wordt van de strijd om 'het eigen gelijk', sta ik alleen nog maar als scheidingsbemiddelaar de (ex-)partners bij. Zodoende heeft u grip op uw scheiding, is er ruimte voor de mens en de emotie en kunt u er zonder een (juridische) strijd samen uitkomen. Ik ben geaccrediteerd Familie-mediator en MfN-registermediator.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Naarden?

Als scheidingsmediator in Naarden kan ik bij een locatie vlakbij uw woonplaats afspreken. Indien u liever bij u thuis afspreekt, kan dat uiteraard ook. Mijn werktijden zijn flexibel en het kennismakingsgesprek kan ook in de avonden plaatsvinden.

Het kennismakingsgesprek is gratis en duurt ongeveer 45 minuten. Bel of mail Dé ScheidingsMediator voor meer informatie of advies of het maken van een afspraak voor een eerste kennismaking.

Contact opnemen 020 290 3653
Interessante artikelen
020 290 3653 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts