Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wie is Gabriëlle Gijsberts?

Zowel de financiële en fiscale aspecten, alsook de verdeling van het pensioen en het (huwelijks) vermogen komen bij scheiding aan de orde. U kunt bij mij als mediator in Naarden terecht voor het hele ‘pakket aan afspraken’. Ik maak de alimentatieberekeningen en een vermogensopstelling en stel het ouderschapsplan en het scheidingsconvenant op. Ik lever als geaccrediteerd Familie-mediator graag maatwerk. Resultaatgericht, betrokken én professioneel, empatisch, creatief en kan het juridisch en het praktische goed combineren zijn kenmerken waarmee anderen mij als scheidingsbemiddelaar omschrijven.

Ruimte voor de mens en emotie

Ik sta al meer dan 20 jaar van mijn professionele leven mensen in een conflictsituatie bij. Voorheen als advocaat en nu als scheidingsmediator in Naarden en omgeving. Hierdoor weet ik als geen ander wat het met u kan doen als jullie als partners tegenover elkaar komen te staan en wat er gebeurt als jullie naar de rechter gaan.

Wat anderen over mr. Gabriëlle Gijsberts zeggen

Daar zijn we trots op

persoonlijk, zonder te persoonlijk te zijn.

Ik heb een zeer prettige mediator gehad aan Gabrielle. Ze stelde me op mijn gemak, en gaf me het idee dat ze zich betrokken voelde. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging hier zorgvuldig mee om. Wat ik erg prettig heb gevonden heb was, dat ze niet alleen zakelijk was, maar ons ook als persoon zag. Ze gaf ook aan als ze iets niet wist, wat meer vertrouwen geeft als iemand die doet alsof hij/zei alles weet.
Ingrid Allaart uit Maarssen
10 december 2023

Probeer “betrokkenheid” in evenwicht te brengen met “zenden” en “luisteren” te vinden.

Betrokkenheid en enthousiasme is goed. Voor meer complexe scheidingen is meer dossier-kennis en deskundigheid van de mediator zelf gewenst.
Rogier uit Amstelveen

Zeer kundige en betrokken mediator

Tijdens de mediation liet Gabrielle duidelijk merken dat ze zeer ter zake kundig, onpartijdig en betrokken bij ons was, dit door houding en gedrag. Daarmee is de mediation prettig en redelijk snel verlopen.
marcus uit Breukelen

Scheiden is veel meer dan een juridische beslissing en aangezien niemand beter wordt van de strijd om ‘het eigen gelijk’, sta ik alleen nog maar als scheidingsbemiddelaar de (ex-)partners bij. Zodoende heeft u grip op uw scheiding, is er ruimte voor de mens en de emotie en kunt u er zonder een (juridische) strijd samen uitkomen. Ik ben geaccrediteerd Familie-mediator en MfN-registermediator.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Naarden?

Als scheidingsmediator in Naarden kan ik bij een locatie vlakbij uw woonplaats afspreken. Indien u liever bij u thuis afspreekt, kan dat uiteraard ook. Mijn werktijden zijn flexibel en het kennismakingsgesprek kan ook in de avonden plaatsvinden.

Het kennismakingsgesprek is gratis en duurt ongeveer 45 minuten. Bel of mail Dé ScheidingsMediator voor meer informatie of advies of het maken van een afspraak voor een eerste kennismaking.