Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Valkenswaard (20km)
Schotelmansstraat 2
5553 CN Valkenswaard
Mediator Eindhoven (26km)
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Kennis maken met Chris van Gompel

Inmiddels ben ik ruim 10 jaar werkzaam als scheidingsmediator in omgeving Nederweert. Na beëindiging van mijn juridische opleiding, ben ik eerst als financieel adviseur/planner werkzaam geweest en ervaarde ik in de praktijk dat mensen in een scheiding lang niet altijd de juiste informatie krijgen over financiën, hypotheek en alimentatie. Als mediator met een fiananciële en juridische achtergrond zijn zowel de juridische en financiële aspecten van het scheidingsproces bij mij in goede handen. Echter beperkt mijn deskundigheid zich niet enkel tot de juridische en financiële aspecten, hoe belangrijk deze ook zijn, maar strekt zich ook uit over de emotionele kanten van het scheidingsproces. Hierdoor kan ik als scheidingsmediator een aanzienlijke meerwaarde betekenen voor mijn cliënten.

Juridische vastlegging van afspraken

Zijn er op alle gebieden duidelijke afspraken gemaakt die voor beide partijen acceptabel zijn? Dan zorg ik als uw scheidingsmediator in Nederweert voor een juridische vastlegging van deze afspraken in het scheidingsconvenant. De afspraken betreffende eventuele kinderen worden

Wat anderen over Chris van Gompel zeggen

Daar zijn we trots op

Geweldig goede begeleiding

De begeleiding van Chris is me zeer goed bevallen omdat: – er veel tijd genomen wordt om zaken uit te leggen – Chris flexibel is – er rekening gehouden wordt met beider belangen – duidelijkheid geboden wordt tijdens de sessies
Fred uit Son en Breugel
10 december 2023

in een ouderschapsplan vastgelegd. Door een zorgvuldige en juridisch verantwoorde vastlegging van de afspraken, kunnen er in de toekomst geen conflicten meer ontstaan. Als uw scheidingsmediator in Nederweert kan ik u garanderen dat er duidelijke en verantwoorde afspraken worden gemaakt waarbij rekening is gehouden met uw belangen, evenals die van uw eventuele kinderen. Ik help u graag op weg naar een gelukkigere toekomst waarbij uw (eventuele) kinderen zich onbewogen verder kunnen ontwikkelen.

Maak gratis kennis met Dé ScheidingsMediator Nederweert

Neem gerust contact op met uw mediator in Nederweert voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Contact opnemen kan middels het contactformulier en ook telefonisch ben ik te bereiken. Zodra u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, start ik met het opstellen van een planning voor het verdere scheidingsproces.