Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Hoofddorp (4km)
Opaallaan 1180
2132 LN Hoofddorp
Mediator Haarlem (13km)
Diakenhuisweg 39
2033 AP Haarlem
Mediator Heemskerk (26km)
Strengweg 34
1969 MB Heemskerk

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Esther van Diepen

Het helpen van mensen op belangrijke momenten in hun leven loopt als een rode draad door mijn carrière. Jarenlang heb ik dat gedaan namens een van de grote banken in Nederland, waar ik klanten advies gaf over hun financiële situatie, nu en in de toekomst. Zo ben ik sinds 2012 geregistreerd bij de Federatie Financieel Planner (FFP) en sinds 2014 ben ik aangesloten bij het Register Financieel Echtscheiding Adviseur (RFEA). Tijdens mijn laatste jaar bij de bank heb ik meegedraaid in een pilot als Vakspecialist Scheiden en daar kwam ik erachter hoe mooi en belangrijk het is om mensen ‘aan de voorkant’ van hun echtscheiding te helpen. Ik kwam erachter dat ik mensen wilde helpen bij het maken van afspraken, op het moment dat ze er zelf niet uitkomen.

Daarom heb ik mij gericht op het vak van mediator en ben ik begin 2019 mijn eigen praktijk begonnen. Sindsdien begeleid ik mensen in onder meer Nieuw-Vennep die besloten hebben om te gaan scheiden, tijdens hun echtscheidingsproces. In veel gevallen behoort de situatie van de kinderen tot de belangrijkste zaken die geregeld moeten worden. De scheiding van hun ouders heeft vaak een grote impact op de kinderen. Daarom vind ik het belangrijk dat het ouderschapsplan vanuit het oogpunt van de kinderen wordt opgesteld.

Wat anderen over Mediator Nieuw-Vennep zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Bij het maken van afspraken over bijvoorbeeld het aantal wisselmomenten, vraag ik ouders altijd om zich in hun kinderen te verplaatsen. Mijn begeleiding is gericht op het maken van duidelijke afspraken, die praktisch uitvoerbaar en altijd in het belang van de kinderen zijn.

Financiële en fiscale kennis bij echtscheiding in Nieuw-Vennep

Ook het regelen van tal van financiële en fiscale zaken staat bij echtscheidingen hoog op het ‘to-do-lijstje’. Daar komt de kennis en ervaring die ik in vele jaren bij de bank opdeed mij goed van pas. Ik voorzie mijn cliënten van juiste en relevante informatie om samen afgewogen keuzen voor de toekomst te maken. Het vermogen, de goederen, de woning en alimentatie: alles komt aan de orde. De nadruk ligt daarbij op wat beide partijen nodig hebben om na de scheiding hun leven weer op te kunnen pakken. Dat laatste geldt overigens niet alleen voor de praktische kant van de zaak. Ook heb ik aandacht voor de emoties die bij een echtscheiding horen. Ik kan snel schakelen tussen de zakelijke en de emotionele kant en maak de mediation altijd persoonlijk.

Gratis eerste gesprek

Een echtscheiding vormt het einde van een periode, maar markeert ook een nieuw begin. Mediation stelt mensen in staat om zelf vorm te geven aan hun toekomst. Mensen in Nieuw-Vennep die het belangrijk vinden om elkaar met zorg voor de ander los te laten, zijn bij mij aan het juiste adres. Ik maak graag kennis tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek. Neem daarvoor contact op via Dé ScheidingsMediator.