Sanne Visser

Prof. J.H. Bavincklaan 7
1183AT Amstelveen

T 023 201 3752
E [email protected]

Mediator Nieuw-Vennep

Sanne Visser

  • Hoofdweg Oostzijde 640
  • 2132MK Hoofddorp
023 201 3752 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Hoofddorp (6km)
Hoofdweg Oostzijde 640, 2132MK Hoofddorp
Haarlem (12km)
Wilsonsplein 9, 2011VG Haarlem
Amstelveen (17km)
Prof. J.H. Bavincklaan 7, 1183AT Amstelveen
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Sanne Visser

Wat u van scheidingsmediator Sanne Visser mag verwachten

Samen eruit komen heeft zo veel waarde. Dat weet ik uit mijn eigen ervaringen met echtscheiding en dat zie ik ook bij cliënten die bij mij na het laatste gesprek de deur uitlopen. Als scheidingsmediator in Nieuw-Vennep mogen jullie dan ook van mij verwachten dat ik jullie van begin tot eind begeleid tijdens jullie echtscheiding. Samen gaan we in gesprek over alles wat er bij een echtscheiding komt kijken: de financiële en praktische aspecten, maar ook de emotionele kanten en (eventueel) de situatie van de kinderen. Willen jullie weten of ik de juiste persoon ben voor hulp bij echtscheiding in Nieuw-Vennep? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Sanne Visser

Uw mediator in Nieuw-Vennep

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Sanne Visser

Jarenlang heb ik mij in het bedrijfsleven voornamelijk bezig gehouden met het uitgeven van tijdschriften. Enkele jaren geleden ben ik een nieuwe weg ingeslagen en heb ik gekozen voor het vak van mediator. Mijn eigen ervaringen met echtscheidingen speelden daarbij een grote rol. Ik kom uit een gezin van gescheiden ouders en ook zelf ben ik enkele jaren geleden na een relatie van 16 jaar gescheiden. Zowel mijn ouders als mijn ex-man en mij is het gelukt om na de scheiding nog goed met elkaar om te gaan. Eigenlijk zou iedereen die gaat scheiden moeten ervaren hoe waardevol dat is. Als scheidingsmediator in Nieuw-Vennep help ik daar graag bij.

Emoties krijgen een plek bij scheiding in Nieuw-Vennep

Een echtscheiding is veel meer dan een serie afspraken over de financiële, juridische en fiscale afwikkeling van een huwelijk. Emoties spelen doorgaans ook een grote rol. In de periode voorafgaand aan de scheiding is er vaak van alles voorgevallen en soms is normale communicatie tussen beide partijen nauwelijks meer mogelijk. Daarom is het belangrijk om het gesprek weer op gang te brengen en weer begrip en respect voor elkaar te kweken. Tijdens de mediation geef ik jullie dan ook de kans om jullie eigen kant van het verhaal te vertellen en jullie gevoelens aan elkaar duidelijk te maken.

Kort en intensief mediationtraject

Aandacht voor de emoties is niet alleen belangrijk voor het verwerken van de echtscheiding. Het bespreken van de zakelijke kanten gaat ook een stuk soepeler wanneer boosheid, verdriet en teleurstelling minder prominent tussen jullie in staan. Een vlot verloop van het scheidingsproces is voor iedereen prettiger. Ik geloof in korte en intensieve mediationtrajecten, waarbij ik probeer om snel tot de kern te komen.

In de meeste gevallen zijn er drie tot maximaal zes gesprekken nodig om oplossingen voor alle vraagstukken te vinden. Die gesprekken leveren een serie afspraken op, die ik voor jullie vastleg in het echtscheidingsconvenant.

Kinderen bij echtscheiding in Nieuw-Vennep

Ook voor de kinderen is het erg belangrijk dat de scheiding van hun ouders vlot en met zo min mogelijk stress verloopt. Hun belangen staan voor mij tijdens de mediation voorop. Mijn doel is dat jullie relatie als ouders stevig overeind blijft en de impact voor de kinderen beperkt blijft. We gaan in gesprek om goede, heldere en haalbare afspraken te maken over jullie toekomstige rol als ouders. Jullie bepalen samen hoe jullie de zorg voor de kinderen in de toekomst gaan vormgeven. Die afspraken leg ik voor jullie vast in een ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een echtscheiding markeert de overgang naar een nieuwe fase in jullie leven. Dankzij scheidingsmediation hebben jullie voor een belangrijk deel zelf in de hand hoe die nieuwe fase eruit gaat zien. Gunnen jullie jezelf het fijne gevoel dat een goed geregelde echtscheiding oplevert? Dan help ik jullie daar graag bij. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in Nieuw-Vennep.

Contact opnemen 023 201 3752
Interessante artikelen
023 201 3752 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Sanne Visser