Bert le Blanc

Nevelgaarde 40
3436ZZ Nieuwegein

T 030 308 0065
E [email protected]

Mediator Nieuwegein

Bert le Blanc

  • Nevelgaarde 40
  • 3436ZZ Nieuwegein
030 308 0065 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Nieuwegein (0km)
Nevelgaarde 40, 3436ZZ Nieuwegein
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Bert le Blanc

De mediator in Nieuwegein: Bert le Blanc

Een van jullie heeft de ‘scheidingsmelding’ gedaan. Jullie gaan uit elkaar en hebben besloten om het echtscheidingsproces in gang te zetten. Op dit moment is het belangrijk om zo snel mogelijk een mediator in Nieuwegein in te schakelen, die jullie helpt tijdens dit moeilijke proces. Mijn naam is Bert le Blanc en ik kan jullie echtscheiding van begin tot eind begeleiden. Dat doe ik door een rustige sfeer te creëren, emoties bespreekbaar te maken en stap voor stap alle vraagstukken te behandelen. Willen jullie meer weten? In een gratis en vrijblijvend eerste gesprek vertel ik er alles over. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Bert le Blanc

Uw mediator in Nieuwegein

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Bert le Blanc

Al sinds de jaren tachtig houd ik mij beroepsmatig bezig met het oplossen van en bemiddelen in conflicten. Jarenlang deed ik dat als advocaat en bedrijfsjurist, maar uiteindelijk heb ik besloten om van mediation ook echt mijn beroep te maken. Dat deed ik mede op aanraden van familie en vrienden, die in mij een geboren bemiddelaar zien. Sindsdien begeleid ik stellen in Nieuwegein die besloten hebben om een echtscheiding in gang te zetten. 

Mijn werkwijze als scheidingsmediator in Nieuwegein

Tijdens de mediation probeer ik altijd een rustige sfeer te creëren. Mensen die gaan scheiden, bevinden zich immers vaak in een roerige, turbulente situatie met veel emoties. In de loop der jaren heb ik geleerd om die emoties op een prettige manier in goede banen te leiden. Wanneer dat enigszins gelukt is en de communicatie tussen jullie weer op gang gekomen is, inventariseren we samen wat er allemaal moet gebeuren. We maken een stappenplan, zodat jullie overzicht hebben over het verloop van jullie echtscheiding in Nieuwegein. Jullie bepalen zelf hoeveel tijd jullie willen nemen voor het proces.

Vervolgens gaan we aan de slag met alle financiële, juridische, fiscale en praktische kanten van de scheiding. Daarbij kunnen jullie vanzelfsprekend steunen op mijn uitgebreide kennis. Een van de mooie aspecten van de scheiding is dat jullie hier zelf afspraken over kunnen maken. Mediation in Nieuwegein draait dan ook niet om winnen of verliezen, maar om het vinden van oplossingen waar alle betrokkenen zich in kunnen vinden. De gemaakte afspraken leg ik voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant.

Waarom kiezen voor mediation bij scheiding?

Een ervaren echtscheidingsbemiddelaar kan ervoor zorgen dat het proces efficiënter en kosteneffectiever verloopt, en u helpen een eerlijk resultaat voor beide partijen te bereiken. Echtscheidingsbemiddeling kan ook nuttig zijn omdat het echtparen in staat stelt hun scheiding op een persoonlijke manier te regelen, buiten de rechtbank om. Dit helpt mensen om dure juridische kosten en langdurige gevechten in de rechtszaal, die vaak veel tijd en geld kosten, te vermijden. 

Waar op letten bij het kiezen van een mediator? 

Bij het zoeken naar een echtscheidingsbemiddelaar is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze over de nodige kwalificaties en ervaring beschikt, zoals een registratie bij de MfN. Vraag hier gerust naar bij het kiezen van de mediator. Verder is het belangrijk om een betrouwbaar gevoel te krijgen bij het kennismakingsgesprek met de scheidingsbemiddelaar. Ten slotte is het belangrijk dat u een bemiddelaar vindt die in uw regio werkt, aangezien de plaatselijke voorschriften van invloed kunnen zijn op de manier waarop de zaak wordt behandeld.

Vorm geven aan jullie toekomstig ouderschap

Hebben jullie kinderen, dan komt hun situatie al in het eerste gesprek aan bod. Ik geef advies over de omgang met de kinderen tijdens het proces en help jullie vorm te geven aan jullie toekomstig ouderschap. De kinderen mogen natuurlijk niet het slachtoffer worden van jullie scheiding, daarom gaan we samen op zoek naar heldere en werkbare oplossingen en afspraken. Die afspraken gaan bijvoorbeeld over eventuele kinderalimentatie, maar ook over de verdeling van de zorg voor de kinderen. Ik stel voor jullie het ouderschapsplan op. 

Afspraak voor mediation in Nieuwegein

Duidelijkheid, transparantie, een overzichtelijke manier van werken en goede en evenwichtige afspraken. Zijn dat voor jullie belangrijke kenmerken van mediation bij echtscheiding in Nieuwegein? Dan help ik jullie graag. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 030 308 0065

Veelgestelde vragen

Een mediator, wat is dat?

Wat doet een mediator uit Nieuwegein bij scheidingen?

Wat kunt u verwachten van het mediation traject?

Wat zijn de kosten van een mediator bij echtscheidingen in Nieuwegein?

Hoe kies ik de juiste mediator van Nieuwegein?

Interessante artikelen
030 308 0065 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bert le Blanc