Bert le Blanc

Nevelgaarde 40
3436ZZ Nieuwegein

T 030 308 0065
E [email protected]

Mediator Nieuwegein

Bert le Blanc

  • Nevelgaarde 40
  • 3436ZZ Nieuwegein
030 308 0065 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Nieuwegein (0km)
Nevelgaarde 40, 3436ZZ Nieuwegein
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Bert le Blanc

Wat u van Bert le Blanc, mediator Nieuwegein, mag verwachten

Met een gerust gevoel je handtekening onder de scheiding kunnen zetten. En misschien nog wel belangrijker: jullie kinderen niet de dupe laten worden van jullie beslissing om uit elkaar te gaan. Dat zijn de twee belangrijkste resultaten die u van mij als scheidingmediator in Nieuwegein mag verwachten. Ik begeleid jullie echtscheiding van A tot Z en behoed jullie voor ellendige situaties achteraf. Mag ik helpen om jullie huwelijk waardig af te ronden? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bert le Blanc

Uw mediator in Nieuwegein

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Bert le Blanc

‘Jij bent een geboren bemiddelaar’, hoorde ik regelmatig van mensen uit mijn omgeving. Het zit in mijn aard om bemiddelend en conflictoplossend te werk te gaan. Tientallen jaren lang heb ik als advocaat en bedrijfsjurist beroepsmatig geschillen tussen partijen opgelost, beheersbaar gemaakt en voorkomen. Daarnaast heb ik als voorzitter van een grote sportvereniging, voetbalscheidsrechter en lid van de tuchtcommissie van de KNVB veel conflicten aan mij voorbij zien komen en helpen oplossen. Ik ben blij dat ik het advies van mijn naasten heb opgevolgd om professioneel mediator te worden. Het is geweldig om als mediator in Nieuwegein mijn ervaring te mogen inzetten om mensen weer een nieuwe toekomst te geven.

Mijn werkwijze als mediator Nieuwegein

Als scheidingsmediator in Nieuwegein ga ik geduldig en op een rustige manier te werk. Bij een echtscheidingsproces horen emoties en die mogen er tijdens de mediation ook zijn. Door ervaring heb ik een goed gevoel ontwikkeld voor hoe ik die emoties op een prettige manier in goede banen kan leiden. Vanzelfsprekend kunnen jullie steunen op mijn uitgebreide kennis van juridische, financiële en fiscale zaken. We inventariseren samen wat er allemaal behandeld en geregeld moet worden en vervolgens maak ik een stappenplan. Dat zorgt voor rust en ruimte in het proces en in jullie hoofd. Onder mijn leiding kunnen jullie samen in gesprek gaan om tot goede, heldere afspraken te komen over bijvoorbeeld de woonsituatie, de verdeling van de bezittingen en eventueel het eigen bedrijf.

Zijn die afspraken eenmaal gemaakt, dan maak ik een concept van het echtscheidingsconvenant. Tijdens de bijeenkomsten toets ik of jullie allebei weten wat de afspraken inhouden en wat de gevolgen daarvan kunnen zijn. Zo voorkomen we dat er achteraf onduidelijkheden of vervelende situaties ontstaan. Hoe lang het mediationtraject duurt, is grotendeels aan jullie zelf. We kunnen gaan voor een snelle afhandeling, maar jullie kunnen er ook voor kiezen om de tijd te nemen.

Kinderen bij echtscheiding in Nieuwegein

Een goed geregelde echtscheiding in Nieuwegein is natuurlijk extra belangrijk wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Zo ja, dan zal ik tijdens de eerste sessie vragen of de kinderen al op de hoogte zijn van jullie plannen om te gaan scheiden. Is dat niet het geval, dan kan ik advies geven over hoe jullie het hen kunnen vertellen. Vervolgens gaan we in gesprek over hoe jullie je toekomstige rol als ouders vorm willen geven en maken we afspraken over alle relevante aspecten van het ouderschap. De afspraken leg ik voor jullie vast in een ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mediator Nieuwegein

Duidelijkheid, transparantie, een overzichtelijke manier van werken en goede en evenwichtige afspraken. Zijn dat voor jullie belangrijke kenmerken van mediation bij echtscheiding in Nieuwegein? Dan help ik jullie graag. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 030 308 0065
Interessante artikelen
030 308 0065 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bert le Blanc