Herman Schaeffer

Terborchstraat 7
8011GD Zwolle

T 038 202 3642
E herman.schaeffer@descheidingsmediator.nl

Mediator Nieuwleusen

Herman Schaeffer

  • Terborchstraat 7
  • 8011GD Zwolle
  •  
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Herman Schaeffer

Wat mag u van mij, Herman Schaeffer, als scheidingsmediator in regio Nieuwleusen verwachten?

Door de onrust en chaos die een scheiding met zich meebrengt, is het begrijpelijk dat u niet meer weet wat het beste voor u is. Het is mijn taak als scheidingsmediator in Nieuwleusen dat er niets over het hoofd wordt gezien en gedurende het scheidingsproces het overzicht wordt behouden. Overal wordt aan gedacht, om vervolgens op alle gebieden eerlijke en weloverwogen afspraken te maken. Naast mijn juridische en financiële deskundigheid bij scheidingen, is ook het emotionele aspect een bekend terrein voor mij. U kunt er dan ook van op aan dat eventuele kindproblematieken bij mij als scheidingsmediator in Nieuwleusen in vertrouwde handen zijn.

Contact opnemen

Contact opnemen met Herman Schaeffer

Uw mediator in Nieuwleusen

Maak kennis met Herman Schaeffer

Met mijn passie voor mensen in (dreigende) conflictsituaties heb ik mij als scheidingsmediator gespecialiseerd in bemiddeling bij scheiding. Ik ben als scheidingsmediator in Nieuwleusen eveneens aangesloten bij de Raad van Rechtsbijstand. Komt u in aanmerking voor gesubsidieerde bijstand, dan kunt u hier via mij aanspraak op maken. Verder ben ik rechtbankmediator en kan ik aan de hand van mijn juridische en financiële deskundigheid en mijn rijke werk- en levenservaring mensen gedurende een scheiding op professionele wijze helpen. Uw scheiding is bij mij in goede handen.

Nieuwe start na een conflictsituatie

In mijn arbeidsverleden viel mij op hoezeer het vak van scheidingsmediator verschil kon maken in conflictsituaties. Als mediator haal ik dan ook veel motivatie en energie uit het succesvol afronden van een conflict. Ik wil graag met u uw scheiding op een nette manier afsluiten en een goede basis leggen voor uw toekomst. Er wordt gezorgd voor afspraken die voor beide

partijen acceptabel zijn, rekening houdende met de belangen van u, uw (ex-)partner en eventuele kinderen. Bij overeenstemming worden de afspraken vastgelegd in het convenant. Afspraken met betrekking tot eventuele kinderen staan vastgelegd in een ouderschapsplan.

Vrijblijvend kennismaken met Dé Scheidingsmediator Nieuwleusen?

Stuur mij gerust een mail of bel Dé ScheidingsMediator Nieuwleusen voor een gratis kennismakingsgesprek. Bent u overtuigd dat er een klik is tussen u en mij, dan regel ik de verdere planning wat betreft uw scheidingsproces.

Het liefst werk ik natuurlijk overdag, maar ik heb er alle begrip voor wanneer dit in uw situatie niet mogelijk is. Vandaar dat ik in uiterste gevallen bereid ben om in de avonden of op zaterdagen af te spreken.

Interessante artikelen