Samira Akbari

Nijenhuislaan 33
8043WB Zwolle

T 038 202 3642
E [email protected]

Mediator Nieuwleusen

Samira Akbari

  • Nijenhuislaan 33
  • 8043WB Zwolle
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Zwolle (17km)
Nijenhuislaan 33, 8043WB Zwolle
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar Samira Akbari

Samira Akbari helpt bij uw echtscheiding in Nieuwleusen

Een scheiding is vrijwel altijd een trieste gebeurtenis, maar desondanks zijn er meerdere manieren om het proces aan te gaan. Een zorgvuldige scheidingsprocedure met aandacht voor alle materiële aspecten, maar ook de emotionele kanten, kan de toekomst op een goede manier beïnvloeden. Mijn naam is Samira Akbari en als mediator in Nieuwleusen help ik jullie daar graag bij. Onder mijn leiding gaan jullie samen in gesprek en maken jullie zelf afspraken over het afwikkelen van jullie huwelijk. Willen jullie kijken of het klikt tussen ons? Maak dan een afspraak via Dé ScheidingsMediator Nieuwleusen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Samira Akbari

Uw mediator in Nieuwleusen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Hoe Samira Akbari als mediator te werk gaat

Toen ik tijdens een stageperiode voor mijn rechtenstudie mijn begeleider in actie zag als mediator, begreep ik al snel wat mediation kan doen. Twee mensen die elkaar bij het betreden van de ruimte geen blik gunden, gingen later samen lachend de deur uit. Ik besloot dat mijn toekomst in het mediation-vak lag en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. 

Mediation is namelijk een prachtige manier om de zure smaak van een echtscheiding te verzachten. Als mediator bied ik jullie de ruimte om veel meer te bespreken dan alleen de financiële en materiële zaken. Door in gesprek te gaan en écht naar elkaar te luisteren begrijpen cliënten elkaar weer, vaak voor het eerst sinds lange tijd. Dat biedt ruimte om weer helder na te denken en beslissingen te kunnen nemen over alles wat er verder nog op tafel komt. 

Uit reacties van oud-cliënten in Nieuwleusen blijkt dat mijn manier van werken als prettig wordt ervaren. Ik breng structuur aan in het proces, deel mijn kennis over financiële en juridische zaken, bied een luisterend oor en oordeel niet. Collega’s omschrijven mij onder meer als empathisch, analytisch, begripvol en integer. Vanzelfsprekend ben ik als mediator onpartijdig en onafhankelijk. 

Kinderen bij scheiding in Nieuwleusen

Hebben jullie kinderen, dan krijgen zij tijdens de mediation in Nieuwleusen speciale aandacht. Samen met jullie doe ik mijn best om de negatieve gevolgen van de scheiding zoveel mogelijk te beperken. Ik bied begeleiding tijdens, maar ook na de scheiding. Dat doe ik door bijvoorbeeld praktische tips te delen over de omgang met kinderen bij een scheiding. Hoe kun je bijvoorbeeld het beste omgaan met een kind dat hier allerlei vragen over stelt? Wat moet je doen wanneer een kind zich duidelijk anders begint te gedragen? En hoe voorkom je dat kinderen het idee krijgen dat zij een kant moeten kiezen? Daarnaast help ik jullie bij het maken van een gedegen ouderschapsplan. Jullie huwelijk mag dan voorbij zijn, de rol als ouders is nooit uitgespeeld. 

Structuur en rust bij scheiding in Nieuwleusen

Behalve een emotioneel zware tijd is een scheiding ook een aaneenschakeling van vragen en problemen die om een antwoord of oplossing vragen. Iemand die structuur aanbrengt, de juiste vragen stelt en de rust bewaart is voor veel mensen dan ook onmisbaar. Kunnen jullie een mediator gebruiken bij jullie scheiding in Nieuwleusen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend eerste gesprek. 

Contact opnemen 038 202 3642
Interessante artikelen
038 202 3642 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Samira Akbari