Renske Visée

Loefzijde 9
1316VD Almere

T 036 202 3571
E renske.visee@descheidingsmediator.nl

Mediator Nijkerk

Renske Visée

  • Loefzijde 9
  • 1316VD Almere
  •  
036 202 3571 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renske Visée

Wat kunt u van Renske Visée, scheidingsmediator regio Nijkerk, verwachten?

Besluiten u en uw partner om te gaan scheiden, dan neemt de kwaliteit van de onderlinge communicatie en het wederzijds begrip vaak snel af. De emoties die vaak de overhand voeren en tegengesteld zijn, zijn vaak de oorzaak hiervan. Onder die emoties liggen echter vaak nog boodschappen verscholen die ook aandacht verdienen. Werken we aan deze boodschappen en besteden we er aandacht aan, dan kunnen jullie afspraken maken over onder andere de kinderen, financiën, alimentatie en pensioenverdeling.

Contact opnemen

Contact opnemen met Renske Visée

Uw mediator in Nijkerk

Uw mediator in Nijkerk - Renske Visée

Als leerkracht ben ik in het onderwijs begonnen en daar maakte ik als intern begeleider en remedial teacher scheidingen van dichtbij mee. Hierdoor ervaarde ik ook de problemen die scheidingen voor kinderen met zich mee kunnen brengen. Voor mij was dat de reden om het onderwijs gedag te zeggen en mediator te worden. Ik kan als gespecialiseerd scheidingsmediator in Nijkerk de belangen van alle betrokken partijen in echtscheidingssituaties verdedigen. Tevens ben ik rechtbankmediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Dankzij mijn inschrijving kan ik voor u subsidie aanvragen, indien u daarvoor in aanmerking komt.

Een nieuw begin

Het is voor mij als scheidingsmediator in Nijkerk de taak én uitdaging om goed naar beide partijen te luisteren, de emoties in jullie boodschappen te horen en daarmee verder te gaan. Op deze manier kunnen jullie afspraken maken over jullie eigen toekomst en die van jullie kinderen. Ik ben als scheidingsbemiddelaar in staat om alle gemaakte afspraken vast te leggen in het scheidingsconvenant en, indien jullie minderjarige kinderen hebben, ook in het ouderschapsplan.

Mijn doel als scheidingsbegeleider is dat jullie kinderen later terugkijken op de scheiding als een verdrietige en lastige periode, maar dat zij wel trots zijn hoe jullie het als ouders hebben gedaan.

Als mensen hebben we de kracht om in moeilijke en zware tijden te handelen om juiste beslissingen te kunnen maken. De hulp van een professional is hierbij vrijwel altijd welkom. Ik steef ernaar om u in een moeilijke levensfase weer kracht te geven, zodat u de juiste keuzes kunt maken voor uzelf en uw kinderen. Het succes dat ik hierbij realiseer inspireert mij om ook in een volgende situatie het beste van mijn kennen en kunnen als scheidingsmediator in Nijkerk te geven.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Nijkerk?

Belt of mailt u mij voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Is er sprake van een klik? Dan zullen we samen een planning voor het verdere scheidingsproces opstellen en kan ik u een inschatting geven van de kosten van scheiding. Als scheidingsmediator help ik u graag uw scheiding te regelen!

Interessante artikelen