Tanja Dohmen

P.J. Oudweg 4
1314CH Almere

T 036 202 3571
E [email protected]

Mediator Nijkerk

Tanja Dohmen

  • P.J. Oudweg 4
  • 1314CH Almere
036 202 3571 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd SKJ geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Lelystad (24km)
P.J. Oudweg 4, 1314CH Almere
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd SKJ geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar Tanja Dohmen

Wat kunt u van Tanja Dohmen, scheidingsmediator regio Nijkerk, verwachten?

Besluiten u en uw partner om te gaan scheiden, dan neemt de kwaliteit van de onderlinge communicatie en het wederzijds begrip vaak snel af. De emoties die vaak de overhand voeren en tegengesteld zijn, zijn vaak de oorzaak hiervan. Onder die emoties liggen echter vaak nog boodschappen verscholen die ook aandacht verdienen. Werken we aan deze boodschappen en besteden we er aandacht aan, dan kunnen jullie afspraken maken over onder andere de kinderen, financiën, alimentatie en pensioenverdeling.

Contact opnemen

Contact opnemen met Tanja Dohmen

Uw mediator in Nijkerk

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Tanja: uw mediator in Nijkerk 

Ik ben reeds vele jaren actief als mediator in de regio Nijkerk, en heb gedurende deze jaren veel ex-partners bijgestaan in hun scheiding. Het is mijn doel om afspraken te maken waarmee u weer met een positief gevoel naar de toekomst te laten kijken, zodat u elk uw eigen weg in kunt slaan. Als familie mediator let ik daarnaast extra op de rol van de kinderen: de afspraken moeten ook voor hen optimaal worden geregeld. 

Ik kan als gespecialiseerd scheidingsmediator in Nijkerk de belangen van alle betrokken partijen, zowel de partners als de kinderen, in echtscheidingssituaties verdedigen. Als rechtbankmediator sta ik daarnaast ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand, waardoor ik subsidie voor u kan aanvragen, indien u daarvoor in aanmerking komt.

Een nieuw begin

Het is voor mij als scheidings mediator in Nijkerk de taak én uitdaging om goed naar beide partijen te luisteren, de emoties in jullie boodschappen te horen en daarmee verder te gaan. Op deze manier kunnen jullie afspraken maken over jullie eigen toekomst en die van jullie kinderen. Ik ben als scheidingsbemiddelaar in staat om alle gemaakte afspraken vast te leggen in het scheidingsconvenant en, indien jullie minderjarige kinderen hebben, ook in het ouderschapsplan.

Mijn doel als scheidingsbegeleider is dat jullie kinderen later terugkijken op de scheiding als een verdrietige en lastige periode, maar dat zij wel trots zijn hoe jullie het als ouders hebben gedaan.

Als mensen hebben we de kracht om in moeilijke en zware tijden te handelen om juiste beslissingen te kunnen maken. De hulp van een professional is hierbij vrijwel altijd welkom. Ik steef ernaar om u in een moeilijke levensfase weer kracht te geven, zodat u de juiste keuzes kunt maken voor uzelf en uw kinderen. Het succes dat ik hierbij realiseer inspireert mij om ook in een volgende situatie het beste van mijn kennen en kunnen als scheidings mediator in Nijkerk te geven.

Kennismaken met Dé Scheidings Mediator in Nijkerk?

Belt of mailt u mij voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Is er sprake van een klik? Dan zullen we samen een planning voor het verdere scheidingsproces opstellen en kan ik u een inschatting geven van de kosten van scheiding. Als scheidingsmediator help ik u graag uw scheiding te regelen!

Contact opnemen 036 202 3571
Interessante artikelen

Wij zijn ook werkzaam in

DrontenErmeloNunspeetNijkerkHarderwijk
036 202 3571 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Tanja Dohmen