Afra Koning

Vondelstraat 45 a
6512 BB Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Mediator Nijmegen

Afra Koning

  • Vondelstraat 45 a
  • 6512 BB Nijmegen
024 202 3661 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Nijmegen (0km)
Vondelstraat 45 a, 6512 BB Nijmegen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Afra Koning

Wat mag u van Afra Koning als scheidings mediator in Nijmegen verwachten?

U en uw partner hebben besloten uit elkaar te gaan. Dan komt er direct zoveel op u af, dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Hoe gaan we dit aanpakken en wat moet er als eerste gebeuren? Red ik het straks wel financieel in mijn eentje? En hoe gaat het met de kinderen? Allemaal vragen waarbij ik, als ervaren mediator in Nijmegen, u kan helpen. Ik kijk eerst naar de persoonlijke situatie om vervolgens samen met u de stappen te doorlopen die bij het scheidingsproces horen. Ik begeleid dit proces en de verschillende emoties die kunnen opspelen, zoals wantrouwen of angst. Het is voor u, uw partner en eventuele kinderen belangrijk dat u uw relatie zorgvuldig afsluit om daarna apart verder te gaan en een ouder te kunnen zijn die u wilt zijn.

Contact opnemen

Contact opnemen met Afra Koning

Uw mediator in Nijmegen

Maak kennis met Afra Koning

Als mediator in Nijmegen, gespecialiseerd in echtscheidingen, begeleid ik u bij alle ingewikkelde zaken die hierbij geregeld moeten worden. U zoekt samen, onder mijn begeleiding, naar een oplossing tot beider tevredenheid. En dat zonder advocaten!

Tijdens dit mediation bij scheiding proces neem ik te allen tijde een neutrale positie in. Als er kinderen in het spel zijn, staat hun belang voor mij als scheidingsmediator in Nijmegen echter wél voorop. Dit om de positie van het kind draaglijk te houden.

Ik werk sinds 2010 als MfN register mediator in Nijmegen, met familierecht als specialisatie. Ook ben ik rechtbank mediator en aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Zo kunt u via mijn bemiddeling gesubsidieerde bijstand aanvragen, mits u daar natuurlijk voor in aanmerking komt.

Waarom ben ik familie mediator in Nijmegen geworden?

Ik ben familiemediator geworden omdat ik in mijn arbeidsverleden regelmatig geconfronteerd werd met scheidingen waarin de kinderen als wapen werden ingezet. Dit wil ik als scheidings mediator in Nijmegen samen met u voorkomen. Een kind vraagt niet om een scheiding en mag daar ook niet de dupe van worden. Mijn wens is dat beide ouders dit voorop stellen, zelfs boven hun eigen belang. Wanneer de scheiding naar tevredenheid is geregeld, ontstaat er ruimte om de toekomst positief tegemoet te treden. Daar hebben de kinderen en u altijd profijt van.

Hoe gaat het mediation proces in zijn werk?

Nadat u contact met mij hebt opgenomen, telefonisch of via het formulier op deze pagina, plannen we een afspraak in. Deze eerste afspraak is geheel gratis én vrijblijvend. Het is namelijk belangrijk dat u een klik heeft met uw scheidings mediator in Nijmegen, en daar kunt u tijdens dit gesprek achterkomen.

Wilt u dit gesprek bij u thuis laten plaatsvinden? Of juist liever op het kantoor van Dé Scheidings Mediator in Nijmegen? Het is allebei mogelijk. Ook voor de opvolgende gesprekken heeft u deze keuze.

In het eerste gesprek gaat we om tafel en zullen we het gehele scheidingsproces doorspreken. Het is mijn taak om het proces op een gedegen manier te begeleiden. De keuzes maakt u uiteindelijk allemaal zelf, maar ik zorg dat de mogelijkheden duidelijk uiteen worden gezet. Als mediator in Nijmegen informeer en adviseer ik. De beslissingen neemt u zelf. Ik leg deze beslissingen vervolgens vast in een echtscheidingsconvenant.

Daarnaast bewaar ik het evenwicht aan tafel. Als mediator in Nijmegen zorg ik ervoor dat u beiden uw zegje kunt doen, en dat zaken zodanig worden besproken en verdeeld dat u het daar beiden mee eens bent.

Gratis en vrijblijvende kennismaking met Dé ScheidingsMediator

De mediationsessies vinden bij voorkeur overdag plaats. Wanneer het voor u niet mogelijk is om overdag af te spreken, behoren de avonden of zaterdagen ook tot de uitzonderingsmogelijkheden. Belt of mailt u mij voor een eerste kennismaking. Dat is uiteraard kosteloos. Is er sprake van een wederzijdse klik, dan bespreken we samen een planning voor het scheidingsproces, en plannen we verdere afspraken in. Mijn kantoor bevindt zich in Nijmegen, maar ik kan ook bij u thuis komen als mediator in o.a. Gennep, Boxmeer en Cuijk.

Het is en blijft een lastig proces, maar met mijn jarenlange ervaring als scheidings mediator in Nijmegen kan ik ervoor zorgen dat u beiden aan een nieuwe toekomst kunt beginnen. 

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Afra Koning