Andréas de Groot

Oranjesingel 24
6511NV Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Nijmegen (0km)
Oranjesingel 24, 6511NV Nijmegen
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Andréas de Groot

Andréas de Groot: uw mediator in Nijmegen en omgeving

Scheiden is nooit leuk, maar soms is het wel de beste oplossing. Nadat u door een periode van rouw bent gegaan, kunt u zich bevrijd voelen. Voordat het zover is, moeten u en uw partner eerst allerlei zaken regelen. Omdat veel mensen niet weten wat er allemaal bij komt kijken, wordt een scheiding vaak onderschat. Als mediator in Nijmegen kan ik jullie helpen om de scheiding in goede banen te leiden. Met behulp van mijn gedegen opleidingen, levenservaring en inzicht in de mens probeer ik mijn cliënten zo goed mogelijk door het mediationproces heen te helpen. Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in via Dé ScheidingsMediator Nijmegen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Andréas de Groot

Uw mediator in Nijmegen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Andréas de Groot

Nadat ik als predikant tientallen jaren conflicten in goede banen leidde, raakte ik zelf verzeild in een nare scheiding. Ik heb nooit de neiging gehad om het ‘gevecht’ aan te gaan, maar ik en mijn kinderen dreigden op straat te komen staan. De ‘mediator’ die ons bijstond zag er geen heil mee in en besloot er (begrijpelijkerwijs) mee te stoppen. Overleg was niet meer mogelijk en dat maakte het allemaal bijzonder lastig. Daarbij komt dat ik mij als dominee schaamde voor mijn scheiding.

De scheiding was voor mij een beroerde tijd, maar het is me gelukt om mijn levenservaring om te zetten in daadkracht en begrip om mensen in kwetsbare situaties van een (dreigende) scheiding bij te aan. Ik heb alle opleidingen achter elkaar gedaan die ik maar kon doen. Hierdoor ben ik nu gecertificeerd MfN-registermediator, geaccrediteerd MfN-familiemediator, rechtbankmediator, High Trust bij de Raad voor Rechtsbijstand, ADR Full Certified Mediator, scheidingsspecialist en arbeidsmediator.

Mediation maakt scheiden in Nijmegen makkelijker

Een scheiding kan bijzonder verwarrend zijn. Dit komt vooral doordat resten van liefde en gevoelens van diepe verwijdering elkaar afwisselen. Hierdoor twijfelt u misschien of u de juiste keuze heeft gemaakt. Mediation in Nijmegen kan u hierbij helpen.

Door mijn eigen ervaringen weet ik als geen ander waar jullie doorheen gaan. Daarnaast kan ik jullie helpen om het huwelijk goed en waardig af te sluiten. Ook ondersteun ik bij het maken van afspraken tussen u en uw partner voor nu en voor de toekomst. 

Relatiecoach in Nijmegen 

Twijfelt u of u moet scheiden? Zoek dan eerst uit of u het huwelijk met uw partner daadwerkelijk wilt verbreken. Een scheiding is namelijk niet iets wat u maar zo even terugdraait. Ik kan u van dienst zijn als de twijfel overheerst. Naast mediator in Nijmegen ben ik namelijk ook relatiecoach. Hierdoor kan ik mensen die twijfelen over een scheiding helpen om de juiste keuze te maken. Daarnaast kan ik u bijstaan als u een poging wilt doen om uw relatie te redden. 

Maak gratis en vrijblijvend kennis met Dé ScheidingsMediator

Als u op zoek bent naar een mediator in Nijmegen om uw bij te staan tijdens een scheiding, ben ik u graag van dienst. In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik u graag wat ik allemaal voor u kan betekenen. U zit nergens aan vast en bepaalt uiteindelijk zelf of u ik de juiste persoon ben om u door het scheidingsproces te loodsen. Wilt u een afspraak maken? Dat kan makkelijk en snel via Dé Scheidingsmediator Nijmegen. Daarnaast ben ik ook werkzaam als mediator in onder andere Gennep, Boxmeer en Cuijk.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Andréas de Groot