Afra Koning

Vondelstraat 45 a
6512 BB Nijmegen

T 024 202 3661
E afra.koning@descheidingsmediator.nl

Mediator Nijmegen

Afra Koning

  • Vondelstraat 45 a
  • 6512 BB Nijmegen
  •  
024 202 3661 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Afra Koning

Wat mag u van Afra Koning als scheidingsmediator in Nijmegen verwachten?

U en uw partner hebben besloten uit elkaar te gaan. Dan komt er direct zoveel op u af, dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Hoe gaan we dit aanpakken en wat moet er als eerste gebeuren? Red ik het straks wel financieel in mijn eentje? En hoe gaat het met de kinderen? Allemaal vragen waarbij ik, als ervaren mediator in Nijmegen, u kan helpen. Ik kijk eerst naar de persoonlijke situatie om vervolgens samen met u de stappen te doorlopen die bij het scheidingsproces horen. Ik begeleid dit proces en de verschillende emoties die kunnen opspelen, zoals wantrouwen of angst. Het is voor u, uw partner en eventuele kinderen belangrijk dat u uw relatie zorgvuldig afsluit om daarna apart verder te gaan en een ouder te kunnen zijn die u wilt zijn.

Contact opnemen

Contact opnemen met Afra Koning

Uw mediator in Nijmegen

Maak kennis met Afra Koning

Als mediator in Nijmegen, gespecialiseerd in echtscheidingen, begeleid ik u bij alle ingewikkelde zaken die hierbij geregeld moeten worden. U zoekt samen, onder mijn begeleiding, naar een oplossing tot beider tevredenheid. En dat zonder advocaten!

Tijdens dit mediationproces neem ik te allen tijde een neutrale positie in. Als er kinderen in het spel zijn, staat hun belang voor mij als scheidingsmediator in Nijmegen echter wél voorop. Dit om de positie van het kind draaglijk te houden.

Ik werk sinds 2010 als MfN registermediator met familierecht als specialisatie. Ook ben ik rechtbankmediator en aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Zo kunt u via mijn bemiddeling gesubsidieerde bijstand aanvragen, mits u daar natuurlijk voor in aanmerking komt.

Wat is mijn drijfveer?

Ik ben familiemediator geworden omdat ik in mijn arbeidsverleden regelmatig geconfronteerd werd met scheidingen waarin de kinderen als wapen werden ingezet. Dit wil ik als scheidingsmediator in Nijmegen samen met u voorkomen. Een kind vraagt niet om een scheiding en mag daar ook niet de dupe van worden. Mijn wens is dat beide ouders dit voorop stellen, zelfs boven hun eigen belang. Wanneer de scheiding naar tevredenheid is geregeld, ontstaat er ruimte om de toekomst positief tegemoet te treden. Daar hebben de kinderen en u altijd profijt van.

Gratis en vrijblijvende kennismaking met Dé ScheidingsMediator Nijmegen

De mediationsessies vinden bij voorkeur overdag plaats. Wanneer het voor u niet mogelijk is om overdag af te spreken, behoren de avonden of zaterdagen ook tot de uitzonderingsmogelijkheden. Bij u thuis of liever bij mij op kantoor? Het is allebei mogelijk. Belt of mailt u Dé ScheidingsMediator Nijmegen voor een eerste kennismaking. Dat is uiteraard kosteloos. Is er sprake van een wederzijdse klik, dan bespreken we samen een planning voor het scheidingsproces.

Interessante artikelen