Andréas de Groot

Oranjesingel 24
6511NV Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

De Scheidings Mediator

Andréas de Groot

Mediator Nijmegen
Heeft u vragen of wilt u een gratis kennismakingsgesprek plannen? Direct contact

Hoe kan onze mediator u helpen?

Steeds vaker wordt er een onafhankelijke mediator ingeschakeld om een scheiding te regelen. Het maken van afspraken met uw partner gaat namelijk niet altijd vanzelfsprekend omdat emoties hoog op kunnen lopen. De juiste, professionele begeleiding van een deskundige is hierbij essentieel. Onze mediator zorgt ervoor dat belangen van alle partijen meegenomen worden. Hierdoor kunnen er goede, duidelijke en duurzame afspraken opgesteld worden tussen u en uw partner. Samen wordt er gekeken naar de juiste oplossingen die niet alleen nu, maar ook in de toekomst de juiste ondersteuning bieden. De gemaakte afspraken worden vastgezet in een echtscheidingsconvenant en eventueel ouderschapsplan. Dit zal ook het contact tussen u en uw partner na de scheiding in Nijmegen bevorderen. 

Uw echtscheiding in Nijmegen regelen met Dé Scheidingsmediator

Een scheiding kan soms voor strijd zorgen. U bent emotioneel en angstig voor de toekomst. Daarnaast moet u afspraken maken met uw partner. Dé Scheidingsmediator kan u helpen bij het maken van deze afspraken. Onze mediator zal u tevens de ruimte geven voor de emoties die loskomen in dit proces. Een mediator van Dé Scheidingsmediator zal géén beslissingen nemen in uw scheiding. Zij zullen enkel de juiste begeleiding aanbieden, zodat u en uw partner samen de juiste beslissingen kunnen nemen.
Verder zal onze mediator u een aantal oplossingsrichtingen aanbieden die voor beide partijen tevredenheid zullen wekken. Onze ervaren en betrokken mediator zal u en uw partner begeleiden in het opstellen en vastleggen van de gemaakte afspraken. U kunt daarnaast ook bij onze mediators terecht voor juridische, financiële en emotionele vraagstukken. Door gebruik te maken van Dé Scheidingsmediator zult u een echtscheiding in Nijmegen kunnen aanvragen met gebruik van een onpartijdige mediator. Zo worden er alleen afspraken gemaakt die leiden tot een gepaste oplossing voor beide partijen.

Schakel hulp in en kom in contact

Heeft u plannen om te gaan scheiden in Nijmegen? Dan staan onze mediators graag voor u klaar. Dé Scheidingsmediator biedt passende en persoonlijke begeleiding aan, zodat uw echtscheiding in Nijmegen op een goede en schappelijke manier verloopt. Kom in contact met ons en plan uw eerste kennismakingsgesprek in. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek met Andréas de Groot