Andréas de Groot

Oranjesingel 24
6511NV Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Scheiden omgeving Nijmegen

Op de juiste manier uit elkaar

Wanneer u van plan bent te scheiden in Nijmegen bent u bij Dé Scheidingsmediator aan het juiste adres. Wij bieden u en uw partner een vakkundige scheidingsbemiddelaar bij u in de buurt. Wij helpen bij het maken van beslissingen omtrent de scheiding en alles wat hierbij komt kijken. Er zullen belangrijke afspraken moeten worden gemaakt die invloed hebben op u en uw partners toekomst.

Andréas de Groot

Mediator Nijmegen
Heeft u vragen of wilt u een gratis kennismakingsgesprek plannen?Direct contact

Dé Scheidingsmediator bij u in de buurt

Met behulp van een mediator in Nijmegen worden alle beslissingen besproken en zal er naar een logische uitkomst worden gewerkt die voor zowel u als uw ex-partner aantrekkelijk is. Voor dergelijke deskundige begeleiding en advies tijdens uw echtscheiding in Nijmegen, schakelt u hulp van Dé Scheidingsmediator in. Onze onafhankelijke mediator begeleidt u tijdens dit hele proces en zal alles in goede banen leiden. Dankzij een mediator kunnen u en uw partner direct met elkaar communiceren en zal er een goede middenweg worden gevonden waar u beiden akkoord mee bent. Het is een snelle en gemakkelijke manier van scheiden in Nijmegen waarbij op juridisch maar ook emotioneel aspect ondersteuning wordt gegeven. 

Uw echtscheiding in Nijmegen

Bent u op zoek naar een mediator die helpt bij uw echtscheiding in Nijmegen? Dan kunnen wij u verder helpen. Alle mediators van Dé Scheidingsmediator zijn gespecialiseerd in echtscheidingsbemiddeling en begeleiden u tijdens deze moeilijke periode. Met behulp van een mediator kunt u op een schappelijke manier uit elkaar gaan. Bovendien bespaart dit ook nog eens heel veel kosten dan wanneer u beide voor een advocaat kiest. 

Wilt u meer weten over deskundige ondersteuning bij uw scheiding in Nijmegen? Neem contact op met een van onze mediators in uw buurt. Samen zorgen we ervoor dat uw wegen op de juiste manier scheiden. 

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek met Andréas de Groot