Andréas de Groot

Oranjesingel 24
6511NV Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Scheidingsmakelaar Nijmegen

Onder vakkundige begeleiding uit elkaar

Bij een scheiding in Nijmegen komen veel belangrijke zaken kijken die moeten worden vastgelegd. Aan de hand van afspraken en beslissingen zal de echtscheiding zo goed mogelijk worden beëindigd. Voor het maken en vastleggen van de afspraken, en het uiteindelijk afhandelen van de scheiding, komt professionele hulp goed van pas. Schakel een scheidingsmakelaar in Nijmegen in voor een snelle en vakkundige ondersteuning van het scheidingsproces, zodat u snel elk uw eigen weg kunt gaan.

Andréas de Groot

Mediator Nijmegen
Heeft u vragen of wilt u een gratis kennismakingsgesprek plannen?Direct contact

Afhandeling van uw echtscheiding

In geval van een echtscheiding zullen er afspraken moeten worden gemaakt over de toekomst. Wanneer het huis bijvoorbeeld gekocht is met een gezamenlijke hypotheek, zal er een partner moeten worden uitgekocht of zal het hele huis verkocht moeten worden. Ook de financiële situatie zal als gevolg van een scheiding flink veranderen. Onze scheidingsmakelaar in Nijmegen fungeert als scheidingsbemiddelaar en kan u hierover optimaal informeren en adviseren, zodat alles wordt besproken.

Zijn er minderjarige kinderen bij de scheiding betrokken? Dan is het maken van een ouderschapsplan verplicht. Zo zijn er nog vele andere zaken die tijdens een scheiding ter sprake komen. Heeft u help nodig bij uw scheiding? Schakel een scheidingsmakelaar omgeving Nijmegen in.

Scheidingsmakelaar omgeving Nijmegen

Wat kan een scheidingsmediator precies voor u betekenen? Scheiden is een lastig proces waar vaak veel emoties bij komen kijken. Het is dan ook niet meer dan normaal om hier een deskundige voor in te schakelen die u en partner op weg kan helpen met een goed lopend stappenplan richting een echtscheiding.

Met behulp van uw scheidingsmakelaar in Nijmegen worden er afspraken gemaakt met input van de twee partijen. U ontvangt gedurende het hele proces hulp en advies waarmee u beide tot een overeenstemming kunt komen. Het inschakelen van een mediator zorgt vaak voor een correcte scheiding waarbij de twee partijen, ook in de toekomst, nog een gezonde band met elkaar kunnen hebben. Een mediator is ook nog eens vele malen voordeliger dan het inschakelen van een advocaat. Goedkoop scheiden is mogelijk!

Scheidingsmakelaar van Dé Scheidingsmediator

Heeft u interesse in het gebruik maken van een scheidingsmakelaar / mediator in Nijmegen? Dan kunt u bij Dé Scheidingsmediator terecht! Onze juridisch en/of financieel geschoolde mediators zijn aangesloten bij de Mediatorsfederatie waardoor u gegarandeerd bent van professionele en vakbekwame hulp bij uw echtscheiding.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek met Andréas de Groot