Geraldine Mandas

Papelaan-West 117
2254AH Voorschoten

T 071 203 3226
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Katwijk (5km)
Loogkruid 5, 2224GN Katwijk
Wassenaar (11km)
Kerkstraat 14, 2242HG Wassenaar
Leiden (12km)
Papelaan-West 117, 2254AH Voorschoten
Voorschoten. (12km)
Papelaan-West 117, 2254AH Voorschoten
Den Haag (19km)
Raamweg 4, 2596HL Den Haag
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RFEA RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Geraldine Mandas

Op zoek naar een scheidingsmediator in Noordwijk?

Een scheiding is een ingrijpende periode in uw leven. Op het moment van scheiden staat uw hele leven op z'n kop en moet er van alles worden geregeld. Dit, terwijl u emotioneel gezien veel te voortduren heeft. Mediation kan een uitkomst bieden om alle formaliteiten geregeld te krijgen. Het regelen van alle juridische, fiscale en financiële formaliteiten is wellicht het laatste waar u nu mee bezig wilt zijn. En dit begrijp ik volkomen, toch is het verstandig om de stap richting mediation te zetten. Het zorgt ervoor dat u uw relatie of huwelijk goed kunt afsluiten. 
U zoekt een scheidingsmediator in Noordwijk? Ik stel me graag aan u voor!

Contact opnemen

Contact opnemen met Geraldine Mandas

Uw mediator in Noordwijk

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wat ik doe als scheidingsmediator

Ik ben Geraldine Mandas en ik werk als MfN geregistreerd familie mediator, RFEA geregistreerd financieel echtscheidingsmediator en gediplomeerd financieel planner. Wanneer u zich bij mij aanmeldt, zal ik de gesprekken leiden die tussen u en uw ex-partner zullen plaatsvinden om de formaliteiten geregeld te krijgen. Deze formaliteiten hebben betrekking op juridische, financiële en fiscale zaken. Er verandert veel bij een scheiding. Zo verandert uw inkomen, uw woning, pensioen en de omgang met de kinderen. 
Belangrijk voor u om te weten is dat ik onpartijdig ben en nooit een kant zal kiezen. Ik zal naar zowel uw ex-partner als uzelf luisteren en zorgen dat we gezamenlijk tot oplossingen komen die het voor uw beiden mogelijk maakt om uw relatie of huwelijk goed af te sluiten.  

Het maken van afspraken

Wanneer het kennismakingsgesprek voor u goed voelt, zal het mediation traject starten. Mijn rol zal die van de bemiddelaar zijn. Ik bemiddel tussen u en uw ex-partner. Hoogstwaarschijnlijk zult u verschillend over bepaalde zaken denken en andere dingen willen of wensen. Ik zal onpartijdig luisteren naar uw beiden, om vervolgens tot afspraken te komen. Zo zullen we afspraken moeten gaan maken over wat er met uw huis gebeurd, welke bezittingen er zijn en hoe deze verdeeld worden, welke schulden er zijn en hoe de omgang met de kinderen gaat zijn. 

Een ouderschapsplan voor gescheiden ouders 

Als ouders die gaan scheiden, bent u wettelijk verplicht om een ouderschapsplan op te stellen. In dit ouderschapsplan staan de kinderen centraal. U zult samen een invulling moeten gaan geven over de omgang met de kinderen. Hoe vaak ziet u de kinderen, moet u alimentatie betalen of ontvangt u alimentatie, wat wordt er afgesproken over feestdagen, vakanties en verjaardagen? Het is vaak een pijnlijk aspect om naar te kijken en dit begrijp ik volkomen, maar het is wel in het belang van het kind of de kinderen. U wilt als ouders, dat de scheiding ook voor de kinderen zo goed mogelijk geregeld is. Ik zal dan ook zorg dragen dat dit gebeurd, 

Op zoek naar een scheidingsmediator in Noordwijk? 

Scheiden is geen gemakkelijk proces, maar met de juiste begeleiding kan dit wonderbaarlijk goed en effectief verlopen. Ik vraag van u uw volledig inzet. Enkel en alleen omdat het u om uw toekomst gaat (en wellicht om dat van uw kinderen, als u kinderen heeft). U mag van mij ook een volledige inzet verwachten. Samen met u zorg ik ervoor dat u uw relatie of huwelijk op een goede manier kunt afsluiten. Zoekt u een scheidingsmediator in Noordwijk die u scheiding van A-Z voor u kan regelen? Neem contact op, ik help u graag!

Contact opnemen 071 203 3226
Interessante artikelen
071 203 3226 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Geraldine Mandas