Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Wassenaar (11km)
Kerkstraat 14
2242 HG Wassenaar
Mediator Voorschoten (12km)
Papelaan-West 117
2254 AH Voorschoten
Mediator Den Haag (19km)
Raamweg 4
2596 HL Den Haag

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wat ik doe als scheidingsmediator

Ik ben Geraldine Mandas en ik werk als MfN geregistreerd familie mediator, RFEA geregistreerd financieel echtscheidingsmediator en gediplomeerd financieel planner. Wanneer u zich bij mij aanmeldt, zal ik de gesprekken leiden die tussen u en uw ex-partner zullen plaatsvinden om de formaliteiten geregeld te krijgen. Deze formaliteiten hebben betrekking op juridische, financiële en fiscale zaken. Er verandert veel bij een scheiding. Zo verandert uw inkomen, uw woning, pensioen en de omgang met de kinderen. 
Belangrijk voor u om te weten is dat ik onpartijdig ben en nooit een kant zal kiezen. Ik zal naar zowel uw ex-partner als uzelf luisteren en zorgen dat we gezamenlijk tot oplossingen komen die het voor uw beiden mogelijk maakt om uw relatie of huwelijk goed af te sluiten.  

Het maken van afspraken

Wanneer het kennismakingsgesprek voor u goed voelt, zal het mediation traject starten. Mijn rol zal die van de bemiddelaar zijn. Ik bemiddel tussen u en uw ex-partner. Hoogstwaarschijnlijk zult u verschillend over bepaalde zaken denken en andere dingen willen of wensen. Ik zal onpartijdig luisteren naar uw beiden, om vervolgens tot afspraken te komen. Zo zullen we afspraken moeten gaan maken over wat er met uw huis gebeurd, welke bezittingen er zijn en hoe deze verdeeld worden, welke schulden er zijn en hoe de omgang met de kinderen gaat zijn. 


Wat anderen over Mediator Noordwijk zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Een ouderschapsplan voor gescheiden ouders

Als ouders die gaan scheiden, bent u wettelijk verplicht om een ouderschapsplan op te stellen. In dit ouderschapsplan staan de kinderen centraal. U zult samen een invulling moeten gaan geven over de omgang met de kinderen. Hoe vaak ziet u de kinderen, moet u alimentatie betalen of ontvangt u alimentatie, wat wordt er afgesproken over feestdagen, vakanties en verjaardagen? Het is vaak een pijnlijk aspect om naar te kijken en dit begrijp ik volkomen, maar het is wel in het belang van het kind of de kinderen. U wilt als ouders, dat de scheiding ook voor de kinderen zo goed mogelijk geregeld is. Ik zal dan ook zorg dragen dat dit gebeurd,

Op zoek naar een scheidingsmediator in Noordwijk?

Scheiden is geen gemakkelijk proces, maar met de juiste begeleiding kan dit wonderbaarlijk goed en effectief verlopen. Ik vraag van u uw volledig inzet. Enkel en alleen omdat het u om uw toekomst gaat (en wellicht om dat van uw kinderen, als u kinderen heeft). U mag van mij ook een volledige inzet verwachten. Samen met u zorg ik ervoor dat u uw relatie of huwelijk op een goede manier kunt afsluiten. Zoekt u een scheidingsmediator in Noordwijk die u scheiding van A-Z voor u kan regelen? Neem contact op, ik help u graag!