Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Wassenaar (11km)
Kerkstraat 14
2242 HG Wassenaar
Mediator Voorschoten (12km)
Papelaan-West 117
2254 AH Voorschoten
Mediator Den Haag (19km)
Raamweg 4
2596 HL Den Haag

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wat ik doe als scheidingsmediator

Ik ben Geraldine Mandas en ik werk als MfN geregistreerd familie mediator, RFEA geregistreerd financieel echtscheidingsmediator en gediplomeerd financieel planner. Wanneer u zich bij mij aanmeldt, zal ik de gesprekken leiden die tussen u en uw ex-partner zullen plaatsvinden om de formaliteiten geregeld te krijgen. Deze formaliteiten hebben betrekking op juridische, financiële en fiscale zaken. Er verandert veel bij een scheiding. Zo verandert uw inkomen, uw woning, pensioen en de omgang met de kinderen. 
Belangrijk voor u om te weten is dat ik onpartijdig ben en nooit een kant zal kiezen. Ik zal naar zowel uw ex-partner als uzelf luisteren en zorgen dat we gezamenlijk tot oplossingen komen die het voor uw beiden mogelijk maakt om uw relatie of huwelijk goed af te sluiten.  

Het maken van afspraken

Wanneer het kennismakingsgesprek voor u goed voelt, zal het mediation traject starten. Mijn rol zal die van de bemiddelaar zijn. Ik bemiddel tussen u en uw ex-partner. Hoogstwaarschijnlijk zult u verschillend over bepaalde zaken denken en andere dingen willen of wensen. Ik zal onpartijdig luisteren naar uw beiden, om vervolgens tot afspraken te komen. Zo zullen we afspraken moeten gaan maken over wat er met uw huis gebeurd, welke bezittingen er zijn en hoe deze verdeeld worden, welke schulden er zijn en hoe de omgang met de kinderen gaat zijn. 


Wat anderen over Geraldine Mandas zeggen

Daar zijn we trots op

Fijne laagdrempelige begeleiding

Ik kreeg op een duidelijk gestructureerde manier begeleiding tijdens deze vervelende fase van scheiden. De kracht van Geraldine ligt in eenvoudig en concreet maken van complexe een complexe situatie. Ze is mensgericht en duidelijk in de communicatie.
Jako Nieuwenweg uit Delft
10 december 2023

Snelle, zorgvuldige afwikkeling met persoonlijke aandacht.

Het is ontzettend fijn als je in een periode vol emoties kan worden ontzorgd. Ik heb Geraldine ervaren als een zeer kundig professional. Ze werkt snel en zorgvuldig, leest zich goed in in de stukken en schenkt te allen tijde volle aandacht aan de client. Die combinatie van haar vakkundigheid en een bijzonder empatisch vermogen is naar mijn idee uniek. Geraldine overziet de casus op juridisch, financieel en fiscaal gebied. Eén loket voor alle issues is heel fijn en voorkomt dat je met je stukken en verhaal op verschillende deuren moet kloppen. Haar uitleg is helder, ze staat open voor alle vragen en is bovenal zeer prettig in de omgang. Ik had niet verwacht dat het convenant en het ouderschapsplan zo snel tot stand zouden komen.
Betty uit Den Haag

Geweldig goed geholpen!

Professionele en persoonlijke begeleiding tijdens een nare periode. Geraldine heeft alles voor ons uitgerekend, was duidelijk en maakte ruimte voor de emoties die af en toe boven kwamen.
Laura uit Noordwijkerhout

Super.

Top! In hoeverre scheiden top kan zijn.. Geraldine heeft een heel groot gedeelte van onze zorgen weggenomen, nogmaals dank daarvoor. Duidelijk, kort en krachtig waar nodig, maar toch met veel empathie en zorg. Zeker aan te bevelen!
Annemieke uit Voorschoten

Gestructureerde en professionele aanpak

Ondanks de reden waarom wij naar Geraldine moesten hebben wij het als zeer prettig ervaren. Geraldine heeft kennis van zaken, is professioneel en erg gestructureerd. Zij kon de dingen duidelijk aan ons uitleggen en op een rijtje zetten. Zij heeft een overal kennis ook op financieel vlak wat erg handig is. We konden de onderwerpen snel met haar behandelen en de gehele scheiding was binnen een paar maanden maanden rond waarbij alles duidelijk op papier door haar is gezet.
Anoniem uit Leiden

Zeer deskundig en grote mate van betrokkenheid

Wederom een zeer goed ervaring met Geraldine. 2 Jaar na de scheiding die mede door haar bemiddeling goed verlopen is (uiteraard naar omstandigheden) een belangeloos beroep op Geraldine mogen doen. I.v.m. de verkoop van de woning moest er e.e.a. voor beide partijen goed geregeld worden en wederom heeft Geraldine hier haar deskundigheid én betrokkenheid laten zien. Dus logisch dat ik dit met 5 sterren waardeer, gewoon ontzetten blij met haar!
Peter Ringe uit Voorburg

Een ouderschapsplan voor gescheiden ouders

Als ouders die gaan scheiden, bent u wettelijk verplicht om een ouderschapsplan op te stellen. In dit ouderschapsplan staan de kinderen centraal. U zult samen een invulling moeten gaan geven over de omgang met de kinderen. Hoe vaak ziet u de kinderen, moet u alimentatie betalen of ontvangt u alimentatie, wat wordt er afgesproken over feestdagen, vakanties en verjaardagen? Het is vaak een pijnlijk aspect om naar te kijken en dit begrijp ik volkomen, maar het is wel in het belang van het kind of de kinderen. U wilt als ouders, dat de scheiding ook voor de kinderen zo goed mogelijk geregeld is. Ik zal dan ook zorg dragen dat dit gebeurd,

Op zoek naar een scheidingsmediator in Noordwijk?

Scheiden is geen gemakkelijk proces, maar met de juiste begeleiding kan dit wonderbaarlijk goed en effectief verlopen. Ik vraag van u uw volledig inzet. Enkel en alleen omdat het u om uw toekomst gaat (en wellicht om dat van uw kinderen, als u kinderen heeft). U mag van mij ook een volledige inzet verwachten. Samen met u zorg ik ervoor dat u uw relatie of huwelijk op een goede manier kunt afsluiten. Zoekt u een scheidingsmediator in Noordwijk die u scheiding van A-Z voor u kan regelen? Neem contact op, ik help u graag!