Ivette Folkers

Ullevi 13
7825SC Emmen

T 059 120 3547
E [email protected]

Mediator Noordwolde

Ivette Folkers

  • Overcingellaan 17
  • 9401LA Assen
059 120 3547 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Assen (30km)
Overcingellaan 17, 9401LA Assen
Zuidwolde (30km)
Reuvenkamp 23, 7921HV Zuidwolde
Emmen (55km)
Ullevi 13, 7825SC Emmen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Ivette Folkers

Wat kunt u van mij, Ivette Folkers, als scheidingsmediator regio Noordwolde verwachten?

Een goede afronding helpt u om verder te kunnen in het leven. Een scheidingsproces gaat vaak gepaard met emoties en weerstanden, ik zal met u dit scheidingsproces doorlopen. Samen met u zullen wij uw relatie tot een goede afronding brengen. Uw wensen en belangen staan bij de begeleiding centraal. Het is mij van grootste belang dat u zich ondanks de scheiding in een prettige omgeving bevindt. Ik help u om de ouderrelatie op een waardige manier af te sluiten, zodat de ouderrelatie in het belang van uw kinderen in stand gehouden kan worden. Ik zal u helpen om het ouderschap opnieuw invulling te geven.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ivette Folkers

Uw mediator in Noordwolde

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met Ivette Folkers

In een scheidingsproces komer er financiële, juridische, pedagogische en psychologische aspecten aan bod waar u vooralsnog geen antwoord op heeft. Ik zal deze vraagstukken op een rustige, duidelijk en vooral betrokken wijze doorlopen en samen met u beantwoorden. U mag in mij als uw scheidingsmediator in Noordwolde verwachten dat ik betrokken, ervaren en professioneel ben.

Ruim 10 jaar geleden heb ik de overstap gemaakt tot mediator in Noordwolde, met de specialisatie echtscheidingsmediation. Ik ben MfN erkend familiemediator en door mijn pedagogische achtergrond ben ik eveneens secretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal) geworden. Als rechtbankmediator ben ik tevens ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Als u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand, zal ik er alles aan doen om deze voor u te bemiddelen. Uw scheiding is bij mij als scheidingsmediator in Noordwolde in goede handen.

Gelukkige kinderen na een scheiding

Door mijn pedagogische achtergrond heb ik te vaak gemerkt wat voor invloed een scheidingsproces op de kinderen kan hebben. Ik heb mij als mediator hier meteen voor willen inzetten. Kinderen die zich na een echtscheiding gelukkig voelen, geven mij erg veel voldoening. Ik ontleen hieraan mijn energie om elke echtscheiding succesvol af te ronden. U komt terecht bij een professionele en betrokken scheidingsmediator.

Vrijblijvend contact opnemen met Dé Scheidingsmediator Noordwolde

Ik werk net als u het liefst overdag. Het is voor mij zeer begrijpelijk dat u uw scheiding niet overdag kunt regelen. Om in al uw wensen te voorzien, stel ik mij graag in de avonden (m.u.v. vrijdag) beschikbaar voor u.

Neem contact op met Dé Scheidingsmediator voor een eerste, vrijblijvend kennismakingsgesprek. Pas als u een klik met mij constateert, zullen wij plannen maken voor het verdere proces.

Contact opnemen 059 120 3547
Interessante artikelen
059 120 3547 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Ivette Folkers