Tanja Dohmen

P.J. Oudweg 4
1314CH Almere

T 036 202 3571
E [email protected]

Mediator Nunspeet

Tanja Dohmen

  • P.J. Oudweg 4
  • 1314CH Almere
036 202 3571 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd SKJ geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Lelystad (37km)
P.J. Oudweg 4, 1314CH Almere
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd SKJ geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar Tanja Dohmen

Wat kunt u van Tanja Dohmen, scheidingsmediator regio Nunspeet, verwachten?

Het wederzijdse begrip en de kwaliteit van de onderlinge communicatie neemt vaak af wanneer er wordt besloten om te gaan scheiden. De emoties die veelal de overhand voeren zijn vaak de oorzaak hiervan. Vaak zitten er echter onder die emoties nog boodschappen verborgen die de nodige aandacht verdienen. Wanneer er aandacht wordt besteed aan deze boodschappen en er wordt aan gewerkt, dan kunnen we afspraken maken wat betreft de kinderen, alimentatie, financiën en pensioenverdeling die voor beide partijen acceptabel zijn.

Contact opnemen

Contact opnemen met Tanja Dohmen

Uw mediator in Nunspeet

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Tanja als mediator in Nunspeet

Als mediator ben ik al vele jaren actief en heb ik dan ook al veel scheidingstrajecten met succes begeleid en afgerond. Ik kan als scheidingsmediator in Nunspeet en rechtbankmediator alle belangen in echtscheidingssituaties verdedigen. Niet alleen úw belangen, maar ook die van de kinderen. Zij bevinden zich namelijk ook in een scheidingssituatie en de afspraken moeten voor hen zo optimaal mogelijk gemaakt worden. 

Overigens kunt u via mij, dankzij mijn inschrijving bij de Raad voor Rechtsbijstand, subsidie aanvragen als u daarvoor in aanmerking komt. Dit betekent dat u met slechts een kleine eigen bijdrage het mediation traject kunt doorlopen. Meer informatie hierover vindt u bij de kosten van mediation bij scheiding.

Scheiding regelen? Hulp bij scheiden

Het is mijn taak en mijn uitdaging om naar beide partijen te luisteren en de boodschappen achter jullie emoties te horen. Op deze manier kunnen jullie afspraken maken over de toekomst van jullie zelf en de kinderen. Ik ben als mediator bij scheiding in staat om alle afspraken vast te leggen in een scheidingsconvenant en, indien er minderjarige kinderen betrokken zijn bij de scheiding, ook in een ouderschapsplan. Mijn streven is dat jullie kinderen in de toekomst terugkijken op de scheiding als een verdrietige en moeilijke periode, maar dat deze wel op een prettige manier is verlopen.

Wij als mens hebben de kracht om in moeilijke en zware tijden te kunnen handelen om de juiste keuzes te maken. In veel gevallen is daarbij de hulp van een professional welkom. Als scheidings mediator in Nunspeet ben ik gedreven om jullie door deze lastige periode te leiden en jullie weer in kracht te brengen, zodat jullie in staat zijn om de juiste keuzes te maken. Het succes dat ik hierbij realiseer geeft mij extra motivatie om ook een volgende casus weer tot een succes te laten verlopen en het beste van mijn kennen en kunnen te geven.

Kennismaken met Dé Scheidings Mediator in Nunspeet?

Wilt u een scheiding aanvragen? Belt of mailt u mij dan voor het maken van een afspraak voor een eerste kennismaking. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij, dan zullen we een planning voor het verdere scheidingsproces opstellen. Tevens kan ik u een inschatting geven van de kosten van scheiding. Als scheidings mediator in Nunspeet leid ik uw scheiding graag naar een goede afronding.

Contact opnemen 036 202 3571
Interessante artikelen

Wij zijn ook werkzaam in

DrontenErmeloNunspeetNijkerkHarderwijk
036 202 3571 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Tanja Dohmen