Samira Akbari

Veluwezoom 5
1327AA Almere

T 036 202 3571
E [email protected]

Mediator Nunspeet

Samira Akbari

  • Albert Einsteinweg 4
  • 8218NH Lelystad
036 202 3571 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Lelystad (21km)
Albert Einsteinweg 4, 8218NH Lelystad
Almere (35km)
Veluwezoom 5, 1327AA Almere
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Samira Akbari

Wat scheidingsmediator Samira Akbari voor u kan betekenen

‘Ik zie door de bomen het bos niet meer’. Het is een opmerking die ik vaak van mijn cliënten hoor. Begrijpelijk, want tijdens een echtscheiding komt er zoveel op u af dat het moeilijk is om het overzicht te bewaren. Als scheidingsmediator in Nunspeet help ik u het meest door helderheid, structuur en rust te brengen in het scheidingsproces. Ik stel u in staat om zelf de regie te houden over de echtscheiding en samen de afspraken te maken die noodzakelijk zijn voor een nieuwe toekomst zonder elkaar. Kunt u mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Samira Akbari

Uw mediator in Nunspeet

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Samira Akbari

Sinds ik tijdens mijn studie rechten voor het eerst met het vak in aanraking kwam, weet ik wat de kracht en impact van mediation kan zijn. Cliënten van mijn stagebegeleidster keken elkaar voor aanvang van het gesprek niet eens aan, maar na afloop werd er gelachen en hadden ze contact. Ik vond het prachtig en op die dag werd de basis gelegd voor mijn carrière als mediator. Ik heb een opleiding gedaan, mag mijzelf MfN-geaccrediteerd familiemediator noemen en voer sinds 2017 een eigen praktijk.

Als scheidingsmediator in Nunspeet besteed ik niet alleen veel aandacht aan de scheiding van mijn cliënten, maar vooral ook aan de mensen zelf. Uit evaluaties blijkt dat die werkwijze als zeer prettig wordt ervaren. Mediation draait immers om veel meer dan alleen de cijfertjes. Een scheiding betekent het einde van een vaak jarenlange relatie en meestal gaat dat gepaard met veel emoties en een bittere nasmaak. Tijdens de mediation probeer ik die nasmaak te verzachten. Cliënten gaan, vaak na lange tijd, weer echt met elkaar in gesprek. Daardoor ontstaat wederzijds begrip en ruimte om weer helder na te denken.

Uw echtscheiding in Nunspeet goed geregeld

Dat begrip en die ruimte zijn nodig om weloverwogen afspraken te maken over de afwikkeling van het huwelijk. Een scheiding is als het ontvlechten van een vlecht. Dat moet zorgvuldig gebeuren, om te voorkomen dat een warrige knoop ontstaat.

Samen behandelen we daarom alle aspecten die horen bij een echtscheiding. Ik attendeer bijvoorbeeld op juridische valkuilen en belangrijke fiscale zaken. Ook zorg ik voor correcte juridische vastlegging van de afspraken. U bepaalt zelf wat u wilt bespreken en welke afspraken er allemaal op papier komen.

Kinderen bij echtscheiding in Nunspeet

Jaarlijks krijgen zo’n 86.000 kinderen te horen dat hun ouders uit elkaar gaan. Dat aantal kan ik helaas niet verminderen, maar ik kan er wél aan bijdragen dat de negatieve impact voor hen zo beperkt mogelijk wordt. Dat doe ik door u als ouders goed te begeleiden en van praktische tips te voorzien. Ik geef bijvoorbeeld advies over hoe u met uw kinderen in gesprek kunt gaan en wat u beter wel en niet kunt zeggen. Daarnaast benadruk ik het belang van een goede band als ouders, ook ná de scheiding. U neemt weliswaar afscheid van elkaar als partners, maar de rol als ouders heeft u voor de rest van uw leven.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ieder echtpaar is uniek, dus iedere scheiding ook. Met scheidingsmediation in Nunspeet bied ik u de kans om zelf vorm te geven aan de afwikkeling van uw huwelijk. U maakt afspraken waar u zich allebei in kunt vinden en zodoende legt u een goede basis voor een nieuwe toekomst zonder elkaar. Wilt u tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek meer horen over wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.  

Contact opnemen 036 202 3571
Interessante artikelen
036 202 3571 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Samira Akbari