Chris van Gompel

Torenallee 20
5617BC Eindhoven

T 040 218 2690
E [email protected]

Mediator Oirschot

Chris van Gompel

  • Torenallee 20
  • 5617BC Eindhoven
040 218 2690 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Eindhoven (12km)
Torenallee 20, 5617BC Eindhoven
Valkenswaard (20km)
Schotelmansstraat 2, 5553CN Valkenswaard
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Chris van Gompel

Wat mag u van Chris van Gompel - mediator bij scheiding regio Oirschot - verwachten?

In een beweeglijke situatie van een scheiding komen u en uw (ex-)partner vaak voor een groot aantal vragen te staan. Wat moet er allemaal geregeld worden en waar dient u te beginnen? Vanuit mijn ervaring in de financiële sector kan ik u relevante informatie geven over vraagstukken op het gebied van alimentatie, hypotheek en pensioen. Ik kan al deze financiële onderwerpen op een begrijpelijke manier uitleggen waardoor iedereen mijn adviezen kan begrijpen. Als uw scheidingsmediator in Oirschot zorg ik ervoor dat er niets over het hoofd wordt gezien en we tot evenwichtige afspraken komen, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de belangen van beide partijen en (eventuele) kinderen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Chris van Gompel

Uw mediator in Oirschot

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Chris van Gompel zeggen
Daar zijn we trots op
Geweldig goede begeleiding
De begeleiding van Chris is me zeer goed bevallen omdat: - er veel tijd genomen wordt om zaken uit te leggen - Chris flexibel is - er rekening gehouden wordt met beider belangen - duidelijkheid geboden wordt tijdens de sessies Fred, Son en Breugel 14-09-2020

Kennismaken met Chris van Gompel

Na beëindiging van mijn juridische opleiding ben ik aan de slag gegaan als financieel adviseur/planner. In de periode dat ik werkzaam was als financieel adviseur had ik in de praktijk vaak te maken met mensen in een scheiding en ervaarde ik dat zij vaak niet de juiste voorlichting kregen over hun financiën, alimentatie en hypotheken. Inmiddels ruim 10 jaar geleden begon ik als scheidingsmediator in omgeving Oirschot en kan ik met mijn financiële en juridische achtergrond een meerwaarde betekenen voor mensen in een scheiding. Tevens behoren de emotionele aspecten van het scheidingsproces tot mijn expertise en zorg ik ervoor dat de belangen van eventuele kinderen worden behartigd.

Duidelijke afspraken voor een nieuw begin

Is er overeenstemming bereikt over pensioenverdeling, alimentatie, verdeling van bezittingen, wonen en dergelijke? Dan stel ik als scheidigsmediator een convenant op waarin deze afspraken op een zorgvuldige manier worden vastgelegd, zodat toekomstige conflicten worden voorkomen.

Afspraken met betrekking tot eventuele kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan. Ik kan u als uw scheidingsmediator in Oirschot garanderen dat er duidelijke en weloverwogen afspraken worden gemaakt waarbij rekening is gehouden met uw persoonlijke belangen, alsook die van uw (ex-)partner. Samen sluiten we het verleden op een nette manier af en leggen we een goede basis voor een nieuw begin.

Kom in contact met Dé ScheidingsMediator Oirschot

Bel uw scheidingsmediator in Oirschot of plan een afspraak via het contactformulier. We plannen vervolgens het kennismakingsgesprek op zo kort mogelijke termijn. Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan starten we met het in orde maken van een verdere planning betreffende het scheidingsproces. 

Contact opnemen 040 218 2690
Interessante artikelen
040 218 2690 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Chris van Gompel