Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E [email protected]

Mediator Oisterwijk

Hans Verbruggen

  • Saal van Zwanenbergweg 11
  • 5026RM Tilburg
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Tilburg (10km)
Saal van Zwanenbergweg 11, 5026RM Tilburg
Boxtel (10km)
Nieuwland 1, 5283AJ Boxtel
Den Bosch (17km)
Victorialaan 15, 5213JG Den Bosch
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Wat u van Hans Verbruggen, Scheidingsmediator regio Oisterwijk, mag verwachten

U en uw (ex-)partner dienen in de situatie van scheiding veel zaken te regelen. Als uw scheidingsmediator in Oisterwijk help ik u gedurende het proces overzicht te houden en kan ik u alle relevante informatie geven rondom hypotheek-, pensioen- en alimentatievraagstukken. Tevens ben ik goed in staat om alle onderwerpen op een begrijpelijke manier uit te leggen, zodat u mijn adviezen goed kunt begrijpen. Gedurende het proces houdt u voortdurend overzicht en dat geeft u rust.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Oisterwijk

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wie is Hans Verbruggen?

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest als financieel adviseur, begon ik in 2009 als scheidingsmediator in omgeving Oisterwijk. Met mijn ruime ervaring en financiële kennis kan ik mensen in een scheiding optimaal informeren over de ingewikkelde onderwerpen rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Tevens ben ik een erkend Family-mediator, MfN-registermediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. U komt dus terecht bij een professionele mediator in Oisterwijk.

Juridische vastlegging van afspraken

Wanneer er op alle gebieden overeenstemming is bereikt over afspraken, zorg ik er als scheidingsmediator in Oisterwijk voor dat deze afspraken op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd in het convenant. De afspraken die worden gemaakt met betrekking tot eventuele kinderen worden in een ouderschapsplan vastgelegd.

Ik geef u als mediator graag weer een positieve kijk op uw toekomst, alsmede die van uw eventuele kinderen. Uiteraard houd ik bij het maken van afspraken ook rekening met de belangen van (eventuele) kinderen.

Vrijblijvend kennismaken met Dé ScheidingsMediator Oisterwijk?

U kunt vrijblijvend en kosteloos contact met mij opnemen via e-mail of telefoon voor een eerste kennismaking. Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan start ik met het opstellen van een planning voor het verdere scheidingsproces.

Aangezien ik begrijp dat het voor u niet altijd mogelijk is om uw scheiding overdag te regelen, ben ik ook bereid om in de avonduren of op zaterdag af te spreken. Ik help u graag op weg naar een nieuw begin!

Contact opnemen 073 203 3621
Interessante artikelen
073 203 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Hans Verbruggen