Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E hans.verbruggen@descheidingsmediator.nl

Mediator Oisterwijk

Hans Verbruggen

  • Bosscheweg 157
  • 5282WV Boxtel
  •  
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Boxtel (9km) Toon adres
Bosscheweg 157
5282WV Boxtel
Tilburg (10km) Toon adres
Saal van Zwanenbergweg 11
5026RM Tilburg
Den Bosch (17km) Toon adres
Victorialaan 15
5213JG Den Bosch
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Wat u van Hans Verbruggen, Scheidingsmediator regio Oisterwijk, mag verwachten

U en uw (ex-)partner dienen in de situatie van scheiding veel zaken te regelen. Als uw scheidingsmediator in Oisterwijk help ik u gedurende het proces overzicht te houden en kan ik u alle relevante informatie geven rondom hypotheek-, pensioen- en alimentatievraagstukken. Tevens ben ik goed in staat om alle onderwerpen op een begrijpelijke manier uit te leggen, zodat u mijn adviezen goed kunt begrijpen. Gedurende het proces houdt u voortdurend overzicht en dat geeft u rust.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Oisterwijk

Wie is Hans Verbruggen?

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest als financieel adviseur, begon ik in 2009 als scheidingsmediator in omgeving Oisterwijk. Met mijn ruime ervaring en financiële kennis kan ik mensen in een scheiding optimaal informeren over de ingewikkelde onderwerpen rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Tevens ben ik een erkend Family-mediator, MfN-registermediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. U komt dus terecht bij een professionele mediator in Oisterwijk.

Juridische vastlegging van afspraken

Wanneer er op alle gebieden overeenstemming is bereikt over afspraken, zorg ik er als scheidingsmediator in Oisterwijk voor dat deze afspraken op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd in het convenant. De afspraken die worden gemaakt met betrekking tot eventuele kinderen worden in een ouderschapsplan vastgelegd.

Ik geef u als mediator graag weer een positieve kijk op uw toekomst, alsmede die van uw eventuele kinderen. Uiteraard houd ik bij het maken van afspraken ook rekening met de belangen van (eventuele) kinderen.

Vrijblijvend kennismaken met Dé ScheidingsMediator Oisterwijk?

U kunt vrijblijvend en kosteloos contact met mij opnemen via e-mail of telefoon voor een eerste kennismaking. Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan start ik met het opstellen van een planning voor het verdere scheidingsproces.

Aangezien ik begrijp dat het voor u niet altijd mogelijk is om uw scheiding overdag te regelen, ben ik ook bereid om in de avonduren of op zaterdag af te spreken. Ik help u graag op weg naar een nieuw begin!

Interessante artikelen
I.v.m. de maatregelen rondom COVID-19 bieden wij nu ook Online Mediation middels videobellen aan. Lees hier meer over de mogelijkheden > I.v.m. COVID-19 Online Mediation mogelijk. Meer info