Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wie is Diane van Heeswijk?

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest als financieel adviseur, begon ik in 2009 als scheidingsmediator in omgeving Oisterwijk. Met mijn ruime ervaring en financiële kennis kan ik mensen in een scheiding optimaal informeren over de ingewikkelde onderwerpen rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Tevens ben ik een erkend Family-mediator, MfN-registermediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. U komt dus terecht bij een professionele mediator in Oisterwijk.

Juridische vastlegging van afspraken

Wanneer er op alle gebieden overeenstemming is bereikt over afspraken, zorg ik er als scheidingsmediator in Oisterwijk voor dat deze afspraken op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd in het convenant. De afspraken die worden gemaakt met betrekking tot eventuele kinderen worden in een ouderschapsplan vastgelegd.

Wat anderen over Mediator Oisterwijk zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Ik geef u als mediator graag weer een positieve kijk op uw toekomst, alsmede die van uw eventuele kinderen. Uiteraard houd ik bij het maken van afspraken ook rekening met de belangen van (eventuele) kinderen.

Vrijblijvend kennismaken met Dé ScheidingsMediator Oisterwijk?

U kunt vrijblijvend en kosteloos contact met mij opnemen via e-mail of telefoon voor een eerste kennismaking. Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan start ik met het opstellen van een planning voor het verdere scheidingsproces.

Aangezien ik begrijp dat het voor u niet altijd mogelijk is om uw scheiding overdag te regelen, ben ik ook bereid om in de avonduren of op zaterdag af te spreken. Ik help u graag op weg naar een nieuw begin!