Tanja Dohmen

Nijenhuislaan 33
8043WB Zwolle

T 038 202 3642
E [email protected]

Mediator Oldebroek

Tanja Dohmen

  • Nijenhuislaan 33
  • 8043WB Zwolle
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Zwolle (14km)
Nijenhuislaan 33, 8043WB Zwolle
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar Tanja Dohmen

Wat kunt u van Tanja Dohmen, uw mediator Oldebroek, verwachten?

U en uw (ex-)partner krijgen in de periode van scheiding te maken met veel onrust en chaos. Als mediator help ik u gedurende het scheidingsproces overzicht te houden en daarmee rust voor uzelf te creëren. Ik zorg dat er aan alles wordt gedacht en niets over het hoofd wordt gezien, zodat er op alle gebieden duidelijke en weloverwogen afspraken worden gemaakt. Ook de emotionele kanten van het scheidingsproces behoren tot mijn expertise. Hierdoor zijn ook de belangen van eventuele kinderen bij mij in goede handen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Tanja Dohmen

Uw mediator in Oldebroek

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wie is Tanja Dohmen?

Vanwege mijn passie voor mensen in conflictsituaties heb ik mij als mediator in Oldebroek gespecialiseerd in bemiddeling bij scheiding. Daarnaast ben ik rechtbankmediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand en kan ik ervoor zorgen dat u aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand, mits u daarvoor in aanmerking komt. Mede dankzij mijn financiële en juridische kennis en de combinatie van ruime werk- en levenservaring kan ik als mediator in Oldebroek mensen in een scheiding op professionele wijze helpen.

Succesvolle beëindiging van de conflictsituatie

In mijn arbeidsverleden kwam ik vaak in contact met mensen in een scheiding en merkte ik hoezeer de rol van scheidingsmediator verschil kan maken. Het geeft mij als scheidingsmediator in Oldebroek dan ook iedere keer weer buitengewoon veel energie en motivatie om het scheidingsproces op een succesvolle wijze af te ronden.

Ik zorg ervoor dat er een goede basis wordt gelegd voor de toekomst waarmee er rekening is gehouden met de belangen van u, uw (ex-)partner en eventuele kinderen. Er wordt niets over het hoofd gezien en zodra alle afspraken duidelijk zijn, worden deze op een zorgvuldige manier vastgelegd in het convenant. De afspraken die worden gemaakt met betrekking tot eventuele kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Oldebroek?

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor een vrijblijvende en kosteloze kennismaking. Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan zal ik de verdere planning betreffende het scheidingsproces opstellen.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Oldebroek kan middels e-mail en ook telefonisch ben ik te bereiken. Tevens ben ik bereid om ook in de avonden of op zaterdag met u af te spreken, indien u niet anders kunt.

Contact opnemen 038 202 3642
Interessante artikelen
038 202 3642 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Tanja Dohmen