Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met uw scheidingsbegeleider

Een scheiding is ingewikkeld en kent vele verschillende facetten. Ik heb daarom besloten om mij in al deze facetten op te laten leiden en in 2015 ben ik mijn scheidingspraktijk gestart. dreigt de scheiding complex te worden, dan zal ik als SCHIP mediator helpen om afspraken te maken en de communicatie te herstellen.

Ik probeer als scheidingsmediator in Oldenzaal een veilige sfeer te creëren voor een open en eerlijk gesprek waarvan jullie de inhoud bepalen. Mijn streven is dat jullie onderlinge communicatie zal herstellen en er duidelijkheid ontstaat over hoe jullie verder willen gaan. De belangrijkste kenmerken van mediation en coaching zijn voor mij luisteren, empathie, respect en integriteit.

Mediation bij scheiding

Als mediator vind ik het naast MfN Familiemediator en MfN register mediator ook belangrijk dat kinderen gedurende de scheiding een stem kunnen krijgen. Naast de juridische en emotionele aspecten van scheiding, zijn ook de financiële en fiscale aspecten bij mij als scheidingsmediator in Oldenzaal in goede handen. Ik heb er als scheidingsbemiddelaar voor gekozen om de

Wat anderen over Elma Schouten zeggen

Daar zijn we trots op

Deskundig persoon.

De begeleiding van ons scheidingsproces in goede banen geleid. Zeer deskundige mediator. Alles tot in de puntjes verzorgd.
Anne uit Denekamp
10 december 2023

Betrokken en doelgerichte begeleiding

Elma is doelgericht, begripvol en betrokken. Ze verstaat haar vak goed. Zaken die we niet duidelijk hadden , zoekt ze uit en komt ze op terug met een uitleg zodat het allemaal klopt en het proces goed kunnen afronden.
Francis Koop uit OLDENZAAL

Een hele warme en vriendelijke vrouw

Ik vond het heel erg fijn , ze heeft veel begrip en gevoel voor de situatie en werkt erg mee met de wensen en denkt in oplossingen. Het voelde erg vertrouwd en warm. Zeker aan te raden.
Iwan uit Haaksbergen

Vriendelijke vrouw, veel kennis en ervaring!

Elma heeft van af het begin af aan ons een duidelijk en goed beeld gegeven van het traject dat we gingen doorlopen. Mede door Elma’s deskundigheid zijn wij snel tot een ouderschapsplan gekomen.
Teun uit Wierden

Deskundig

Fijn in de omgang deskundig betrokken .
Patricia uit Enschede

Gewoon super goed

Je bent een topper je hebt ons goed geholpen bedankt daarvoor
Maria Franssens uit Enschede

specialistische opleiding tot financieel echtscheidingsadviseur te volgen, zodat ik ook deze aspecten goed kan begeleiden.  Ik word er blij van als mijn cliënten het gevoel hebben dat ze goed geïnformeerd en gehoord zijn en op basis daarvan de juiste keuze hebben kunnen maken.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator in Oldenzaal?

Spreekt mijn werkwijze u aan en zijn u en uw (ex)partner benieuwd naar de kosten van echtscheiding of willen jullie een scheiding aanvragen, neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een (gratis) kennismakingsgesprek. over het algemeen vindt dit gesprek alsmede de mediationgesprekken bij u thuis plaats, maar indien dat niet uitkomt kan ik in overleg ook een ruimte bij u in de buurt zoeken. Indien gewenst kan het gesprek ook in de avonden of in het weekend plaatsvinden.

Het kennismakingsgesprek duurt maximaal één uur en de mediationgesprekken circa 2 uur. Ik kan u gedurende de kennismaking meer uitleggen over mijn werkwijze en u kunt beiden bepalen of ik de persoon ben die u in deze lastige periode zal begeleiden. Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Oldenzaal middels e-mail, telefoon of het online contactformulier.