Elma Schouten

Hengelosestraat 100
7514AK Enschede

T 054 120 1557
E [email protected]

Mediator Oldenzaal

Elma Schouten

  • Titus Brandsmastraat 7
  • 7572CE Oldenzaal
054 120 1557 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Oldenzaal (0km)
Titus Brandsmastraat 7, 7572CE Oldenzaal
Hengelo (8km)
Hamerstraat 10, 7556MZ Hengelo
Enschede (10km)
Hengelosestraat 100, 7514AK Enschede
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Elma Schouten

Wat u kunt verwachten van Elma Schouten - uw mediator regio Oldenzaal

Aan een scheiding gaat vaak veel vooraf en het is daarom niet zomaar een beslissing die men onbezonnen neemt. Hebben u en uw partner samen besloten om te gaan scheiden, dan dienen jullie veel te regelen. Ik kan als scheidingsmediator in Oldenzaal alle zaken omtrent de scheiding die geregeld moeten worden duidelijk in kaart brengen en structuur bieden gedurende het proces. Het ouderschapsplan waarin alle afspraken wat betreft de zorg en het contact met de kinderen wordt vastgelegd stel ik op, evenals de echtscheidingsovereenkomst. Daarnaast maak ik berekeningen rondom de vermogensverdeling, kinderalimentatie en (eventuele) partneralimentatie. De gesprekken die we voeren om tot deze afspraken te komen zal ik begeleiden. Zijn er kinderen bij betrokken, dan met aandacht voor de kinderen, het ouderschap en elkaar. Ik help u naar een nieuwe start als ex-partners of collega-ouders.

Contact opnemen

Contact opnemen met Elma Schouten

Uw mediator in Oldenzaal

Maak kennis met uw scheidingsbegeleider

Een scheiding is ingewikkeld en kent vele verschillende facetten. Ik heb daarom besloten om mij in al deze facetten op te laten leiden en in 2015 ben ik mijn scheidingspraktijk gestart. Dreigt de scheiding complex te worden, dan zal ik als SCHIP mediator helpen om afspraken te maken en de communicatie te herstellen.

Ik probeer als scheidingsmediator in Oldenzaal een veilige sfeer te creëren voor een open en eerlijk gesprek waarvan jullie de inhoud bepalen. Mijn streven is dat jullie onderlinge communicatie zal herstellen en er duidelijkheid ontstaat over hoe jullie verder willen gaan. De belangrijkste kenmerken van mediation en coaching zijn voor mij luisteren, empathie, respect en integriteit.

Mediation bij scheiding

Als mediator vind ik het naast MfN Familiemediator en MfN register mediator ook belangrijk dat kinderen gedurende de scheiding een stem kunnen krijgen. Naast de juridische en emotionele aspecten van scheiding, zijn ook de financiële en fiscale aspecten bij mij als scheidingsmediator in Oldenzaal in goede handen. Ik heb er als scheidingsbemiddelaar voor gekozen om de

specialistische opleiding tot financieel echtscheidingsadviseur te volgen, zodat ik ook deze aspecten goed kan begeleiden.  Ik word er blij van als mijn cliënten het gevoel hebben dat ze goed geïnformeerd en gehoord zijn en op basis daarvan de juiste keuze hebben kunnen maken.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator in Oldenzaal?

Spreekt mijn werkwijze u aan en zijn u en uw (ex)partner benieuwd naar de kosten van echtscheiding of willen jullie een scheiding aanvragen, neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een (gratis) kennismakingsgesprek. Over het algemeen vindt dit gesprek alsmede de mediationgesprekken bij u thuis plaats, maar indien dat niet uitkomt kan ik in overleg ook een ruimte bij u in de buurt zoeken. Indien gewenst kan het gesprek ook in de avonden of in het weekend plaatsvinden.

Het kennismakingsgesprek duurt maximaal één uur en de mediationgesprekken circa 2 uur. Ik kan u gedurende de kennismaking meer uitleggen over mijn werkwijze en u kunt beiden bepalen of ik de persoon ben die u in deze lastige periode zal begeleiden. Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Oldenzaal middels e-mail, telefoon of het online contactformulier.

Contact opnemen 054 120 1557
Interessante artikelen
054 120 1557 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Elma Schouten