André Tolman

Violierenplein 101
7329DR Apeldoorn

T 0570 20 2544
E [email protected]

Mediator Olst

André Tolman

  • Pikeursbaan 6
  • 7411GV Deventer
0570 20 2544 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Deventer (9km)
Pikeursbaan 6, 7411GV Deventer
Apeldoorn (17km)
Violierenplein 101, 7329DR Apeldoorn
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar André Tolman

Wat mag u van André Tolman, uw scheidingsmediator regio Olst, verwachten?

Heeft u problemen in uw relatie en samen besloten om een scheiding aan te vragen of heeft u problemen in de relatie met uw ex? Als uw mediator wil ik u graag helpen. Door u zoveel mogelijk zelf te laten doen, help ik beiden zo goed mogelijk. Het is namelijk een goede afsluiting van úw relatie waar het om draait. Als u er zelf niet aan uitkomt bied ik u graag, als uw scheidingsmediator in Olst, mogelijke oplossingsrichtingen, mits u dat beiden wenst. Desgewenst kan ik u voorlichting geven over de scheidingsovereenkomst, kan ik u helpen met uw contactregeling en kan ik de kinder- en partneralimentatie voor u uitrekenen. U kan dit natuurlijk ook zoveel mogelijk zelf doen. Dat scheelt u in ieder geval in de kosten.

Contact opnemen

Contact opnemen met André Tolman

Uw mediator in Olst

Maak kennis met André Tolman

Vroeg in mijn carrière heb ik de bewuste keuze gemaakt om mij te specialiseren in het vak conflictbemiddeling. Door de werkzaamheden ben ik mij meer en meer gaan toeleggen op scheidingsmediation. De motivatie voor deze keuze is dat de mens, ook met zijn zorgen en problemen, altijd bij mij centraal staat. Middelerwijl heb ik als mediator in Olst vele honderden familiekwesties naar een goede afsluiting bemiddeld.

Ik ben erkend MFN register family-mediator en werk als gespecialiseerde familiemediator. Bij een echtscheiding is de betrokkenheid van beide partijen groot, omdat er altijd veel op het spel staat. Mijn betrokkenheid ligt als scheidingsmediator in Olst volledig bij jullie. Al uw wensen en vragen neem ik als scheidingsbemiddelaar dan ook uitermate serieus.

Geen overbodige kosten gedurende de echtscheiding

Als mensenmens vind ik het uitermate belangrijk om mensen daadwerkelijk te kunnen helpen. Het betekent veel voor mij om écht iets voor u te kunnen betekenen. Binnen een echtscheiding worden vaak onnodige kosten gemaakt. 

Gedurende het scheidingsproces ben ik constant duidelijk over de kosten. Bovendien kan ik u op elk moment een gedetailleerd kostenplaatje geven. Als MFN register family-mediator kan ik voor u gesubsidieerde rechtsbijstand aanvragen, mocht u hier recht op hebben. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van de echtscheiding.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Olst

Wilt u kennismaken met uw scheidingsmediator in Olst? Belt of mailt u mij voor meer informatie. Wanneer u geen klik ervaart en besluit een andere mediator te kiezen, dan is het eerste halfuur gratis. Indien gewenst verwijs ik u graag door. Wanneer u wel een klik ervaart, wordt de kennismaking wel in rekening gebracht. Samen brengen wij uw relatie naar een goede afronding.

Contact opnemen 0570 20 2544
Interessante artikelen
0570 20 2544 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met André Tolman