Roel Pieterse

Jean Monnetpark 43
7336BB Apeldoorn

T 055 203 3960
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Deventer (9km)
Bruijnssteeg 28, 7411LT Deventer
Apeldoorn (18km)
Jean Monnetpark 43, 7336BB Apeldoorn
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Roel Pieterse

Wat mag u van Roel Pieterse, uw scheidingsmediator regio Olst, verwachten?

Heeft u problemen in uw relatie en samen besloten om een scheiding aan te vragen of heeft u problemen in de relatie met uw ex? Als uw mediator wil ik u graag helpen. Door u zoveel mogelijk zelf te laten doen, help ik beiden zo goed mogelijk. Het is namelijk een goede afsluiting van úw relatie waar het om draait. Als u er zelf niet aan uitkomt bied ik u graag, als uw scheidingsmediator in Olst, mogelijke oplossingsrichtingen, mits u dat beiden wenst. Desgewenst kan ik u voorlichting geven over de scheidingsovereenkomst, kan ik u helpen met uw contactregeling en kan ik de kinder- en partneralimentatie voor u uitrekenen. U kan dit natuurlijk ook zoveel mogelijk zelf doen. Dat scheelt u in ieder geval in de kosten.

Contact opnemen

Contact opnemen met Roel Pieterse

Uw mediator in Olst

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Roel Pieterse

In 2010 had ik besloten om het bedrijfsleven te verlaten en om aan de slag te gaan als een mediator. Door de werkzaamheden ben ik mij meer en meer gaan toeleggen op scheidingsmediation. De motivatie voor deze keuze is dat de mens, ook met zijn zorgen en problemen, altijd bij mij centraal staat. Middelerwijl heb ik als mediator in Olst vele honderden familiekwesties naar een goede afsluiting bemiddeld.

Ik ben erkend MFN register family-mediator en werk als gespecialiseerde familiemediator. Bij een echtscheiding is de betrokkenheid van beide partijen groot, omdat er altijd veel op het spel staat. Mijn betrokkenheid ligt als scheidingsmediator in Olst volledig bij jullie. Al uw wensen en vragen neem ik als mediator dan ook uitermate serieus.

Geen overbodige kosten gedurende de echtscheiding

Als mensenmens vind ik het uitermate belangrijk om mensen daadwerkelijk te kunnen helpen. Het betekent veel voor mij om écht iets voor u te kunnen betekenen. Binnen een echtscheiding worden vaak onnodige kosten gemaakt. 

Gedurende het scheidingsproces ben ik constant duidelijk over de kosten. Bovendien kan ik u op elk moment een gedetailleerd kostenplaatje geven. Als MFN register family-mediator kan ik voor u gesubsidieerde rechtsbijstand aanvragen, mocht u hier recht op hebben. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van de echtscheiding.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Olst

Wilt u kennismaken met uw scheidingsmediator in Olst? Belt of mailt u mij voor meer informatie. Wanneer u geen klik ervaart en besluit een andere mediator te kiezen, dan is het eerste halfuur gratis. Indien gewenst verwijs ik u graag door. Wanneer u wel een klik ervaart, wordt de kennismaking wel in rekening gebracht. Samen brengen wij uw relatie naar een goede afronding.

Contact opnemen 055 203 3960
Interessante artikelen
055 203 3960 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Roel Pieterse