Hans Fibbe

Dortmundstraat 30
7418BH Deventer

T 0570 202 544
E hans.fibbe@descheidingsmediator.nl

Mediator Olst

Hans Fibbe

  • Dortmundstraat 30
  • 7418BH Deventer
  •  
0570 202 544 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Deventer (11km) Toon adres
Dortmundstraat 30
7418BH Deventer
Apeldoorn (17km) Toon adres
Prins Willem-Alexanderlaan 705
7311ST Apeldoorn
Scheidingsbemiddelaar Hans Fibbe

Wat mag u van Hans Fibbe, uw scheidingsmediator regio Olst, verwachten?

Heeft u problemen in uw relatie en samen besloten om een scheiding aan te vragen of heeft u problemen in de relatie met uw ex? Als uw mediator wil ik u graag helpen. Door u zoveel mogelijk zelf te laten doen, help ik beiden zo goed mogelijk. Het is namelijk een goede afsluiting van úw relatie waar het om draait. Als u er zelf niet aan uitkomt bied ik u graag, als uw scheidingsmediator in Olst, mogelijke oplossingsrichtingen, mits u dat beiden wenst. Desgewenst kan ik u voorlichting geven over de scheidingsovereenkomst, kan ik u helpen met uw contactregeling en kan ik de kinder- en partneralimentatie voor u uitrekenen. U kan dit natuurlijk ook zoveel mogelijk zelf doen. Dat scheelt u in ieder geval in de kosten.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Fibbe

Uw mediator in Olst

Maak kennis met Hans Fibbe

Vroeg in mijn carrière heb ik de bewuste keuze gemaakt om mij te specialiseren in het vak conflictbemiddeling. Door de werkzaamheden ben ik mij meer en meer gaan toeleggen op scheidingsmediation. De motivatie voor deze keuze is dat de mens, ook met zijn zorgen en problemen, altijd bij mij centraal staat. Middelerwijl heb ik als mediator in Olst vele honderden familiekwesties naar een goede afsluiting bemiddeld.

Ik ben erkend MFN register family-mediator en werk als gespecialiseerde familiemediator. Bij een echtscheiding is de betrokkenheid van beide partijen groot, omdat er altijd veel op het spel staat. Mijn betrokkenheid ligt als scheidingsmediator in Olst volledig bij jullie. Al uw wensen en vragen neem ik als scheidingsbemiddelaar dan ook uitermate serieus.

Geen overbodige kosten gedurende de echtscheiding

Als mensenmens vind ik het uitermate belangrijk om mensen daadwerkelijk te kunnen helpen. Het betekent veel voor mij om écht iets voor u te kunnen betekenen. Binnen een echtscheiding worden vaak onnodige kosten gemaakt. 

Gedurende het scheidingsproces ben ik constant duidelijk over de kosten. Bovendien kan ik u op elk moment een gedetailleerd kostenplaatje geven. Als MFN register family-mediator kan ik voor u gesubsidieerde rechtsbijstand aanvragen, mocht u hier recht op hebben. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van de echtscheiding.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Olst

Mijn kantoor is zeer makkelijk bereikbaar, gevestigd naast een bedrijvencomplex en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. Daarbij zal niemand weten voor welk kantoor u het gebouw binnenstapt en dit biedt u de nodige privacy.

Wilt u kennismaken met uw scheidingsmediator in Olst? Belt of mailt u mij voor meer informatie. Wanneer u geen klik ervaart en besluit een andere mediator te kiezen, dan is het eerste halfuur gratis. Indien gewenst verwijs ik u graag door. Wanneer u wel een klik ervaart, wordt de kennismaking wel in rekening gebracht. Samen brengen wij uw relatie naar een goede afronding.

Interessante artikelen