Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Deventer (9km)
Bruynssteeg 28
7411 LT Deventer
Mediator Raalte (12km)
Boeierstraat 10
8102 HS Raalte
Mediator Apeldoorn (16km)
Wapenrustlaan 11
7321 DL Apeldoorn

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Peter Wesche

In 2010 had ik besloten om het bedrijfsleven te verlaten en om aan de slag te gaan als een mediator. Door de werkzaamheden ben ik mij meer en meer gaan toeleggen op scheidingsmediation. De motivatie voor deze keuze is dat de mens, ook met zijn zorgen en problemen, altijd bij mij centraal staat. Middelerwijl heb ik als mediator in Olst vele honderden familiekwesties naar een goede afsluiting bemiddeld.

Ik ben erkend MFN register family-mediator en werk als gespecialiseerde familiemediator. Bij een echtscheiding is de betrokkenheid van beide partijen groot, omdat er altijd veel op het spel staat. Mijn betrokkenheid ligt als scheidingsmediator in Olst volledig bij jullie. Al uw wensen en vragen neem ik als mediator dan ook uitermate serieus.

Geen overbodige kosten gedurende de echtscheiding

Als mensenmens vind ik het uitermate belangrijk om mensen daadwerkelijk te kunnen helpen. Het betekent veel voor mij om écht iets voor u te kunnen betekenen. Binnen een echtscheiding worden vaak onnodige kosten gemaakt.

Wat anderen over Mediator Olst zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Gedurende het scheidingsproces ben ik constant duidelijk over de kosten. Bovendien kan ik u op elk moment een gedetailleerd kostenplaatje geven. Als MFN register family-mediator kan ik voor u gesubsidieerde rechtsbijstand aanvragen, mocht u hier recht op hebben. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van de echtscheiding.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Olst

Wilt u kennismaken met uw scheidingsmediator in Olst? Belt of mailt u mij voor meer informatie. Wanneer u geen klik ervaart en besluit een andere mediator te kiezen, dan is het eerste halfuur gratis. Indien gewenst verwijs ik u graag door. Wanneer u wel een klik ervaart, wordt de kennismaking wel in rekening gebracht. Samen brengen wij uw relatie naar een goede afronding.