Bart Verberne

Lange Noordstraat 48
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Mediator Oost-Souburg

Bart Verberne

  • Lemsterpad 54A
  • 8531AA Lemmer
016 420 2519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Middelburg (3km)
Lange Noordstraat 48, 4331CE Middelburg
Goes (19km)
Stationspark 8, 4462DZ Goes
Bergen op Zoom (46km)
Blokstallen 2B, 4611WB Bergen op Zoom
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Bart Verberne

Waar mag u bij Bart Verberne, uw mediator regio Oost-Souburg, van op aan?

Dankzij mijn erkenning als MfN family-mediator kan ik u verzekeren dat u te maken heeft met een professional. Voor vragen over huizen en hypotheken of andere kwesties rondom boedelverdeling, pensioenverdeling, alimentatie of kindproblematiek gedurende de scheiding heb ik vrijwel altijd een passend antwoord klaarliggen. Daarnaast heb ik als afgestudeerd jurist de kennis en deskundigheid om alles op juridisch verantwoorde manier vast te leggen.

Als scheidingsmediator in Oost-Souburg heb ik als uitgangspunt dat het maken van passende keuzes de enige manier is om een partnerrelatie op respectvolle wijze te kunnen beëindigen. Mede dankzij mijn jarenlange ervaring als mediator draag ik op creatieve wijze bij om in samenspraak daadwerkelijk goede keuzes te kunnen maken.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bart Verberne

Uw mediator in Oost-Souburg

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Bart Verberne

Ik ben een erkend familiemediator en rechtbankmediator. Voordat ik mij gespecialiseerd heb in mediation, ben ik in het jaar 2000 afgestudeerd als jurist. Naast alle emotionele en financiële problemen, alsook eventuele kindproblematieken zijn ook alle juridische aspecten van scheiding bij mij als scheidingsmediator in Oost-Souburg in goede handen.

Tastbare successen realiseren dankzij mediation

Bij mediation staat het creëren van uw eigen toekomst centraal. Ik werk dan ook graag oplossingsgericht. Het uiten van emoties én de koppeling maken met de behoefte die erachter zit, zorgt ervoor dat onze gesprekken daadwerkelijk meerwaarde bieden. Op deze manier gaat u met meer inzicht weer huiswaarts.

Aan de hand van mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in Oost-Souburg weet ik hoezeer mediation het verschil kan maken bij scheidingsprocessen. Er worden op deze manier namelijk veel tastbare successen geboekt. Deze successen geven mij als scheidingsmediator telkens weer de energie en motivatie om bij een volgende zaak wederom het verschil te maken.

Gratis kennismaken met Dé ScheidingsMediator Oost-Souburg

Net als u geef ik er de voorkeur aan om overdag te werken. Ik heb er echter alle begrip voor wanneer dit in uw situatie niet mogelijk is. Vanwege die reden ben ik in uiterste gevallen dan ook beschikbaar in de avonden of op zaterdagen. Is het voor u bezwaarlijk naar mijn praktijk te komen, dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Een goede uitkomst is immers wat telt!

Bel of mail Dé ScheidingsMediator in Oost-Souburg voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Pas wanneer u overtuigd bent van de klik tussen u en mij, stellen we samen de verdere regeling van uw scheidingsproces op.

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bart Verberne