Elly Kuijvenhoven

Jan Vethstraat 23
6813HJ Arnhem

T 026 202 3621
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Arnhem (2km)
Jan Vethstraat 23, 6813HJ Arnhem
Veenendaal (3km)
Stationsplein 14, 6811KG Veenendaal
Elst (7km)
Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst
Velp (8km)
Emmastraat 24A, 6881SV Velp
Ede (14km)
Galvanistraat 1, 6716AE Ede
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Elly Kuijvenhoven

Wat mag u van Elly Kuijvenhoven, uw scheidingsmediator regio Oosterbeek, verwachten?

Helaas kan ik het verdriet van uw scheiding niet wegnemen. Maar wat ik wel voor u kan doen, is ervoor zorgen dat het scheidingsproces zo soepel mogelijk zal verlopen. Gedurende uw scheiding dient er veel geregeld te worden, maar vanwege alle emoties en onrust staat uw hoofd daar eigenlijk niet naar. Als uw scheidingsmediator in Oosterbeek is het mijn taak om niets over het hoofd te zien en weloverwogen afspraken te maken waarbij rekening is gehouden met de belangen van beide partijen. Op deze manier leggen we samen een sterke basis voor de toekomst.

Contact opnemen

Contact opnemen met Elly Kuijvenhoven

Uw mediator in Oosterbeek

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Elly Kuijvenhoven zeggen
Daar zijn we trots op
Goed
Mijn evaring was goed . Alice Tan, Bemmel 19-04-2022
Rustige vrouw, duidelijk en alles is goed geregeld.
Mijn ervaring is goed. Word goed geholpen. Komt afspraken naar. Alles word goed uitgelegd. Priscilla, Arnhem 16-07-2022
goed
Duidelijke raadgeving zodat alles soepel verloopt Jean, Westervoort 20-04-2022

Ik houd ervan om mensen in moeilijke situaties te helpen en heb daarom voor het mediatorschap gekozen. Naast alle negatieve kanten, is een conflict ook een bron van energie. Voor mij is het iedere keer weer de uitdaging om die energie in een positieve richting te wenden en voor u een passende oplossing te vinden.

Maak kennis met Elly Kuijvenhoven

Vanuit eigen ervaring weet ik wat de kracht van mediation kan zijn. Na jarenlang in uiteenlopende branches te hebben gewerkt, heb ik daarom enkele jaren geleden besloten om mij te richten op een carrière als mediator. Op die manier kan ik mijn mensenkennis en levenservaring volledig benutten.

Praktische oplossingen voor een nieuw begin

Zowel in financieel als fiscaal opzicht is er vaak meer mogelijk dan er in eerste instantie wordt gedacht.

Als mediator in Oosterbeek draag ik oplossingen aan waar nog niet eerder aan is gedacht en maken we afspraken waarmee beide partijen uit de voeten kunnen. Zijn er duidelijke en weloverwogen afspraken gemaakt? Dan zorg ik er als uw mediator in Oosterbeek voor dat deze afspraken op een juridisch verantwoorde manier in het convenant worden vastgelegd.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Oosterbeek

Het liefst werk ik overdag, maar ik begrijp ook dat het in uw situatie voor u niet altijd mogelijk is om overdag uw scheiding te regelen. Daarom ben ik ook bereid om in de avonden en op zaterdag met u af te spreken, als u niet anders kunt.

Mail of bel Dé ScheidingsMediator Oosterbeek voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan zal ik de verdere planning samen met u opstellen.

Contact opnemen 026 202 3621
Interessante artikelen
026 202 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Elly Kuijvenhoven