Nico Wiggers

Wassenaarweg 40
6843NW Arnhem

T 026 202 3630
E nico.wiggers@descheidingsmediator.nl

Mediator Oosterbeek

Nico Wiggers

  • Wassenaarweg 40
  • 6843NW Arnhem
  •  
026 202 3630 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Arnhem (3km) Toon adres
Wassenaarweg 40
6843NW Arnhem
Elst (7km) Toon adres
Smidsstraat 6
6662DR Elst
Scheidingsbemiddelaar Nico Wiggers

Wat mag u van Nico Wiggers, uw scheidingsmediator regio Oosterbeek, verwachten?

Helaas kan ik het verdriet van uw scheiding niet wegnemen. Maar wat ik wel voor u kan doen, is ervoor zorgen dat het scheidingsproces zo soepel mogelijk zal verlopen. Gedurende uw scheiding dient er veel geregeld te worden, maar vanwege alle emoties en onrust staat uw hoofd daar eigenlijk niet naar. Als uw scheidingsmediator in Oosterbeek is het mijn taak om niets over het hoofd te zien en weloverwogen afspraken te maken waarbij rekening is gehouden met de belangen van beide partijen. Op deze manier leggen we samen een sterke basis voor de toekomst.

Contact opnemen

Contact opnemen met Nico Wiggers

Uw mediator in Oosterbeek

Ik houd ervan om mensen in moeilijke situaties te helpen en heb daarom voor het mediatorschap gekozen. Naast alle negatieve kanten, is een conflict ook een bron van energie. Voor mij is het iedere keer weer de uitdaging om die energie in een positieve richting te wenden en voor u een passende oplossing te vinden.

Maak kennis met Nico Wiggers

Als erkend KIES-coach (Kinderen in Echtscheidingssituaties) zijn zowel de financiële en emotionele aspecten, alsook eventuele kindproblematieken bij mij als mediator in goede handen. Tevens ben ik rechtbankmediator, erkend MfN-Family-mediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Hierdoor kunt u, mits u daarvoor in aanmerking komt, via mijn bemiddeling aanspraak maken op gesubsidieerde bijstand.

Praktische oplossingen voor een nieuw begin

Zowel in financieel als fiscaal opzicht is er vaak meer mogelijk dan er in eerste instantie wordt gedacht.

Als scheidingsmediator in Oosterbeek draag ik oplossingen aan waar nog niet eerder aan is gedacht en maken we afspraken waarmee beide partijen uit de voeten kunnen. Zijn er duidelijke en weloverwogen afspraken gemaakt? Dan zorg ik er als uw mediator in Oosterbeek voor dat deze afspraken op een juridisch verantwoorde manier in het convenant worden vastgelegd.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Oosterbeek

Het liefst werk ik overdag, maar ik begrijp ook dat het in uw situatie voor u niet altijd mogelijk is om overdag uw scheiding te regelen. Daarom ben ik ook bereid om in de avonden en op zaterdag met u af te spreken, als u niet anders kunt.

Mail of bel Dé ScheidingsMediator Oosterbeek voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan zal ik de verdere planning samen met u opstellen.

Interessante artikelen