Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E [email protected]

Mediator Oss

Hans Verbruggen

  • Victorialaan 15
  • 5213JG Den Bosch
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Den Bosch (19km)
Victorialaan 15, 5213JG Den Bosch
Boxtel (26km)
Nieuwland 1, 5283AJ Boxtel
Tilburg (45km)
Saal van Zwanenbergweg 11, 5026RM Tilburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Wat u van Hans Verbruggen als uw mediator regio Oss mag verwachten

Partijen komen in de beweeglijke situatie van een scheiding vaak voor veel vragen te staan. Wat moet er allemaal geregeld worden en hoe pakt u dit het beste aan? Mede dankzij mijn ruime ervaring en expertise in de financiële sector kan ik u alle belangrijke informatie geven over vraagstukken op het gebied van alimentatie, hypotheek en pensioen zodat u de juiste beslissingen kunt nemen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Oss

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Als scheidingsmediator in Oss voelt het goed om mensen duidelijkheid te geven. Mede door mijn rustige karakter ben ik in staat om een weloverwogen volgorde aan te brengen in de vele onderwerpen die tot het scheidingsproces behoren. Zo houdt u voortdurend overzicht en creëert u rust.

Maak kennis met Hans Verbruggen

Al sinds 2009 ben ik werkzaam als scheidingsmediator in omgeving Oss en kan ik met mijn achtergrond als financieel adviseur mensen in een scheiding adviseren over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Tevens ben ik een erkend Family-mediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand waardoor ik er voor kan zorgen dat u, mits u daarvoor in aanmerking komt, aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand. Als mediator doet het mij iedere keer weer goed als mensen mij vertellen dat zij eindelijk begrijpen hoe alles in elkaar steekt. Ik help u graag het scheidingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Een positieve kijk op de toekomst

Graag help ik u een positieve kijk op de toekomst van u en uw (eventuele) kinderen te geven. Bij het maken van afspraken houd ik niet alleen rekening met de belangen van u en uw (ex-)partner, maar ook met die van uw eventuele kinderen.

Zodra er duidelijke afspraken zijn gemaakt, zorg ik er als uw scheidingsmediator in Oss voor dat deze afspraken op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd in het convenant en, indien toepasselijk, in een ouderschapsplan.  Mijn uitdaging ligt in het geven van inzicht in de oplossingsrichtingen na scheiding zodat u weer een positieve kijk op uw toekomst, alsmede die van uw (eventuele) kinderen krijgt.

Kom in contact met Dé ScheidingsMediator Oss

Graag werk ik net als u overdag, maar ik begrijp dat het vanwege werk en eventuele kinderen niet altijd mogelijk is om overdag uw scheiding te regelen. Daarom ben ik bereid om 's avonds en op zaterdag een afspraak te plannen indien u niet anders kunt.

Contact opnemen voor een eerste gratis kennismaking? Bel of mail mij gerust voor het maken van een eerste afspraak. Het kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend en pas wanneer u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, start ik met het maken van een planning voor het verdere scheidingsproces.

Contact opnemen 073 203 3621
Interessante artikelen
073 203 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Hans Verbruggen