Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Als scheidingsmediator in Oss voelt het goed om mensen duidelijkheid te geven. Mede door mijn rustige karakter ben ik in staat om een weloverwogen volgorde aan te brengen in de vele onderwerpen die tot het scheidingsproces behoren. Zo houdt u voortdurend overzicht en creëert u rust.

Maak kennis met Diane van Heeswijk

Al sinds 2009 ben ik werkzaam als scheidingsmediator in omgeving Oss en kan ik met mijn achtergrond als financieel adviseur mensen in een scheiding adviseren over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Tevens ben ik een erkend Family-mediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand waardoor ik er voor kan zorgen dat u, mits u daarvoor in aanmerking komt, aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand. Als mediator doet het mij iedere keer weer goed als mensen mij vertellen dat zij eindelijk begrijpen hoe alles in elkaar steekt. Ik help u graag het scheidingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Een positieve kijk op de toekomst

Graag help ik u een positieve kijk op de toekomst van u en uw (eventuele) kinderen te geven. Bij het maken van afspraken houd ik niet alleen rekening met de belangen van u en uw (ex-)partner, maar ook met die van uw eventuele kinderen.

Wat anderen over Mediator Oss zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Zodra er duidelijke afspraken zijn gemaakt, zorg ik er als uw scheidingsmediator in Oss voor dat deze afspraken op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd in het convenant en, indien toepasselijk, in een ouderschapsplan.  Mijn uitdaging ligt in het geven van inzicht in de oplossingsrichtingen na scheiding zodat u weer een positieve kijk op uw toekomst, alsmede die van uw (eventuele) kinderen krijgt.

Kom in contact met Dé ScheidingsMediator Oss

Graag werk ik net als u overdag, maar ik begrijp dat het vanwege werk en eventuele kinderen niet altijd mogelijk is om overdag uw scheiding te regelen. Daarom ben ik bereid om ’s avonds en op zaterdag een afspraak te plannen indien u niet anders kunt.

Contact opnemen voor een eerste gratis kennismaking? Bel of mail mij gerust voor het maken van een eerste afspraak. Het kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend en pas wanneer u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, start ik met het maken van een planning voor het verdere scheidingsproces.