Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Als scheidingsmediator in Oss voelt het goed om mensen duidelijkheid te geven. Mede door mijn rustige karakter ben ik in staat om een weloverwogen volgorde aan te brengen in de vele onderwerpen die tot het scheidingsproces behoren. Zo houdt u voortdurend overzicht en creëert u rust.

Maak kennis met Diane van Heeswijk

Al sinds 2009 ben ik werkzaam als scheidingsmediator in omgeving Oss en kan ik met mijn achtergrond als financieel adviseur mensen in een scheiding adviseren over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Tevens ben ik een erkend Family-mediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand waardoor ik er voor kan zorgen dat u, mits u daarvoor in aanmerking komt, aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand. Als mediator doet het mij iedere keer weer goed als mensen mij vertellen dat zij eindelijk begrijpen hoe alles in elkaar steekt. Ik help u graag het scheidingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Een positieve kijk op de toekomst

Graag help ik u een positieve kijk op de toekomst van u en uw (eventuele) kinderen te geven. Bij het maken van afspraken houd ik niet alleen rekening met de belangen van u en uw (ex-)partner, maar ook met die van uw eventuele kinderen.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen
10 december 2023

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Zodra er duidelijke afspraken zijn gemaakt, zorg ik er als uw scheidingsmediator in Oss voor dat deze afspraken op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd in het convenant en, indien toepasselijk, in een ouderschapsplan.  Mijn uitdaging ligt in het geven van inzicht in de oplossingsrichtingen na scheiding zodat u weer een positieve kijk op uw toekomst, alsmede die van uw (eventuele) kinderen krijgt.

Kom in contact met Dé ScheidingsMediator Oss

Graag werk ik net als u overdag, maar ik begrijp dat het vanwege werk en eventuele kinderen niet altijd mogelijk is om overdag uw scheiding te regelen. Daarom ben ik bereid om ’s avonds en op zaterdag een afspraak te plannen indien u niet anders kunt.

Contact opnemen voor een eerste gratis kennismaking? Bel of mail mij gerust voor het maken van een eerste afspraak. Het kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend en pas wanneer u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, start ik met het maken van een planning voor het verdere scheidingsproces.