Bart Verberne

Lange Noordstraat 48
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Mediator Ossendrecht

Bart Verberne

  • Blokstallen 2B
  • 4611WB Bergen op Zoom
016 420 2519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Bergen op Zoom (11km)
Blokstallen 2B, 4611WB Bergen op Zoom
Goes (32km)
Stationspark 8, 4462DZ Goes
Middelburg (51km)
Lange Noordstraat 48, 4331CE Middelburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Bart Verberne

Wat mag u verwachten van uw mediator regio Ossendrecht - Bart Verberne?

Ik ben door het MfN erkend als family-mediator, waardoor ik met zekerheid kan zeggen dat u met een professional te maken heeft. Al uw vragen die betrekking hebben op uw scheiding zoals huis en hypotheek, boedelverdeling, pensioenverdeling, alimentatie en eventuele kindproblematieken, kan ik beantwoorden. Bovendien heb ik als jurist de competentie en bevoegdheid om alles op juridische wijze vast te leggen.

Het is mijn uitgangspunt als scheidingsmediator in Ossendrecht dat het maken van passende keuzes de enige manier is om een partnerrelatie op een respectvolle manier af te ronden. Gezien de jarenlange ervaring en kennis die ik heb opgedaan, help ik u in dit proces en sta ik u bij met raad en daad. Op deze manier kunnen goede keuzes daadwerkelijk gerealiseerd worden.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bart Verberne

Uw mediator in Ossendrecht

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wie is Bart Verberne?

Nadat ik in 2000 afgestudeerd was als jurist, heb ik mij gespecialiseerd in mediation. Tegenwoordig ben ik erkend familiy-mediator en rechtbankmediator. Buiten alle juridische problemen, zijn ook de juridische en financiële aspecten en eventuele kindproblematieken bij mij als mediator in Ossendrecht in goede handen.

Ruimte voor emoties

Het creëren van uw eigen toekomst staat centraal in mijn gesprekken. Ik werk dan ook graag oplossingsgericht. Emoties hebben bij mij vrij spel. Door de koppeling te maken met emoties en de behoefte erachter, zorgen we er samen voor dat onze gesprekken van grote betekenis zijn. Als scheidingsmediator in Ossendrecht garandeer ik dat u met meer inzicht naar huis gaat.

Gezien mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator ben ik ervan op de hoogte hoezeer mediation het verschil kan maken. Er zijn dan ook veel tastbare successen geboekt. Elk scheidingsproces dat succesvol wordt beëindigd, geeft mij de motivatie en energie om de volgende zaak wederom met succes af te ronden.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator Ossendrecht?

Bel of stuur een mail naar Dé ScheidingsMediator in Ossendrecht voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Indien u overtuigd bent dat er sprake is van een klik is tussen u en mij, regelen we samen de verdere planning rondom uw scheidingsproces.

Het liefst werk ik overdag, maar ik heb er alle begrip voor dat het niet altijd mogelijk is om uw scheiding 's ochtends of 's middags te regelen. Vandaar dat ik bereid ben om in de avonden of op zaterdag af te spreken als u niet anders kunt. Heeft u er bezwaar tegen om naar mijn praktijk te komen, dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Het gaat immers om een goede uitkomst!

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bart Verberne