Bart Verberne

Lange Noordstraat 48
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Mediator Oud-Gastel

Bart Verberne

  • Blokstallen 2B
  • 4611WB Bergen op Zoom
016 420 2519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Bergen op Zoom (15km)
Blokstallen 2B, 4611WB Bergen op Zoom
Goes (40km)
Stationspark 8, 4462DZ Goes
Middelburg (59km)
Lange Noordstraat 48, 4331CE Middelburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Bart Verberne

Waar mag u bij uw mediator regio Oud-Gastel, Bart Verberne, op rekenen?

Aan de hand van mijn erkenning door het MfN als family-mediator, kan ik u verzekeren dat u te maken heeft met een echte professional. Vragen over uw scheiding op het gebied van huis en hypotheek, boedelverdeling, pensioenverdeling, alimentatie en eventuele kindproblematiek kan ik voor u beantwoorden. Gezien mijn juridische achtergrond ben ik tevens in staat om alle gemaakte afspraken op een juridisch verantwoorde wijze vast te leggen.

Als scheidingsmediator in Oud-Gastel houd ik sterk vast aan mijn uitgangspunt dat het maken van passende keuzes de enige juiste weg is om een partnerrelatie op een succesvolle manier af te sluiten. Mede door mijn jarenlange ervaring met mediation kan ik u steunen in dit proces en creatief met u meedenken. Op deze manier kunnen we die goede keuzes ook daadwerkelijk maken.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bart Verberne

Uw mediator in Oud-Gastel

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Bart Verberne

Na in het jaar 2000 met succes mijn studie als jurist afgerond te hebben, ben ik mij gaan specialiseren in mediation. Tegenwoordig mag ik mezelf erkend family-mediator en rechtbankmediator noemen. Zowel de financiële en emotionele aspecten, evenals de kindproblematieken die samenhangen met een scheiding zijn bij mij als scheidingmediator in Oud-Gastel in vertrouwde handen.

Emoties de vrije loop laten

In mijn werk als scheidingsmediator in Oud-Gastel werk ik graag oplossingsgericht, wat betekent dat het creëren van uw toekomst centraal staat in onze gesprekken. Eveneens mag u al uw emoties de vrije loop laten bij mij. Het uiten van emoties én de koppeling maken met de behoefte erachter, geeft onze gesprekken een grote meerwaarde. Ik garandeer dan ook dat u met meer inzicht huiswaarts zult gaan.

Door mijn ervaring als mediator in Oud-Gastel ben ik mij bewust hoezeer mediation het verschil kan maken in een scheidingsproces. Er zijn dan ook al tal van tastbare successen geboekt, die mij telkens weer energie en motivatie geven. Met deze energie en motivatie wil ik de volgende zaak met net zoveel succes afronden.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Oud-Gastel?

Overdag werken doe ik natuurlijk het liefst, maar ik heb er alle begrip voor wanneer dit gezien uw situatie niet mogelijk is. Ik ben vandaar dan ook bereid om met u in de avonden of op zaterdag af te spreken indien u niet anders kunt. Heeft u er om de een of andere reden bezwaar tegen om naar mijn praktijk te komen, dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Het enige dat immers telt, is een goede uitkomst!

Stuur een mail of bel Dé ScheidingsMediator in Oud-Gastel voor een vrijblijvend eerste gesprek. Uiteraard is dit gesprek ook kosteloos. Overtuigd van de klik tussen u en mij? Dan regelen we samen de verdere planning wat betreft uw scheidingsproces.

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bart Verberne