Bart Verberne

Lange Noordstraat 48
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Mediator Oudenbosch

Bart Verberne

  • Blokstallen 2B
  • 4611WB Bergen op Zoom
016 420 2519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Bergen op Zoom (19km)
Blokstallen 2B, 4611WB Bergen op Zoom
Goes (45km)
Stationspark 8, 4462DZ Goes
Middelburg (64km)
Lange Noordstraat 48, 4331CE Middelburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Bart Verberne

Wat kan ik, Bart Verberne, als mediator regio Oudenbosch voor u betekenen?

U heeft te maken met een erkende MfN family-mediator, wat u extra zekerheid moet geven dat u aan tafel zit met een professional. Heeft u vragen over uw huis en hypotheek, boedelverdeling, pensioenverdeling, alimentatie en kindproblematiek in het kader van uw scheiding, dan heb ik het antwoord al voor u klaarliggen. Gezien mijn verleden als jurist ben ik bovendien in staat om alle gemaakte afspraken op juridisch verantwoorde wijze vast te leggen.

Als scheidingsmediator in Oudenbosch heb ik als uitgangspunt dat een partnerrelatie op een respectvolle manier afronden alleen mogelijk is door het maken van passende keuzes. Gezien mijn ervaring in mediation help en ondersteun ik u in dit proces, zodat we daadwerkelijk die goede keuzes kunnen maken.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bart Verberne

Uw mediator in Oudenbosch

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met uw mediator: Bart Verberne

Hoewel ik als jurist ben afgestudeerd in 2000, mag ik mezelf tegenwoordig ook erkend family-mediator en rechtbankmediator noemen. Na mijn studie heb ik mij namelijk gespecialiseerd in mediation. Buiten de juridische aspecten zijn ook de financiële en emotionele problemen, alsook eventuele kindproblematieken bij mij als scheidingsmediator in Oudenbosch in vertrouwde handen.

Mediation maakt het verschil

Doordat ik graag oplossingsgericht werk, staat het ontwikkelen van uw toekomst centraal in onze gesprekken. Tevens bied ik altijd veel ruimte voor emoties, want het uiten van emoties én de koppeling maken met de behoefte erachter, maakt onze conversaties zo belangrijk en van grote betekenis. Na afloop keert u dan ook gegarandeerd met meer inzicht weer huiswaarts.

Er worden veel tastbare succes geboekt door mediation, zo weet ik onderhand door mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in Oudenbosch.

Elke succesvolle beëindiging van een scheidingsproces onder mijn begeleiding geeft mij energie en motivatie. Met deze energie en motivatie doe ik er alles aan om het volgende proces net zo succesvol af te ronden.

Gratis kennismaken met Dé ScheidingsMediator Oudenbosch?

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator in Oudenbosch voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend. Indien u ervan overtuigd bent dat er een klik is tussen u en mij, stellen we samen de verdere planning van uw scheidingsproces op.

Uiteraard werk ik het liefst overdag. Het kan natuurlijk voorkomen dat u, gezien uw situatie, niet beschikbaar bent overdag. Vandaar dat ik in dit soort gevallen bereid ben om in de avonden of op zaterdag af te spreken. Is het voor u bezwaarlijk naar mijn praktijk te komen, weet dan dat ik zonder bezwaar naar u toe kom. Het gaat immers om de goede uitkomst!

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bart Verberne