Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Hoeven (3km)
Hofstraat 8
4741 AK Hoeven
Mediator Bergen op Zoom (19km)
Kruisakkers 2
4613 BV Bergen op Zoom
Mediator Goes (44km)
Stationsplein 21
4461 HP Goes
Mediator Terneuzen (55km)
Stadhuisplein 3
4531 GZ Terneuzen

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met uw mediator: Frank Roelen

Tegenwoordig mag ik mezelf erkend family-mediator en rechtbankmediator noemen. Na mijn studie heb ik mij namelijk gespecialiseerd in mediation. Buiten de juridische aspecten zijn ook de financiële en emotionele problemen, alsook eventuele kindproblematieken bij mij als scheidingsmediator in Oudenbosch in vertrouwde handen.

Mediation maakt het verschil

Doordat ik graag oplossingsgericht werk, staat het ontwikkelen van uw toekomst centraal in onze gesprekken. Tevens bied ik altijd veel ruimte voor emoties, want het uiten van emoties én de koppeling maken met de behoefte erachter, maakt onze conversaties zo belangrijk en van grote betekenis. Na afloop keert u dan ook gegarandeerd met meer inzicht weer huiswaarts.

Er worden veel tastbare succes geboekt door mediation, zo weet ik onderhand door mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in Oudenbosch.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer
10 december 2023

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Elke succesvolle beëindiging van een scheidingsproces onder mijn begeleiding geeft mij energie en motivatie. Met deze energie en motivatie doe ik er alles aan om het volgende proces net zo succesvol af te ronden.

Gratis kennismaken met Dé ScheidingsMediator Oudenbosch?

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator in Oudenbosch voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend. Indien u ervan overtuigd bent dat er een klik is tussen u en mij, stellen we samen de verdere planning van uw scheidingsproces op.

Uiteraard werk ik het liefst overdag. Het kan natuurlijk voorkomen dat u, gezien uw situatie, niet beschikbaar bent overdag. Vandaar dat ik in dit soort gevallen bereid ben om in de avonden of op zaterdag af te spreken. Is het voor u bezwaarlijk naar mijn praktijk te komen, weet dan dat ik zonder bezwaar naar u toe kom. Het gaat immers om de goede uitkomst!