Ton Schmitz

Kaldenkerkerweg 20
5913AE Venlo

T 0475 20 5594
E [email protected]

Mediator Panningen

Ton Schmitz

  • Kaldenkerkerweg 20
  • 5913AE Venlo
0475 20 5594 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Venlo (14km)
Kaldenkerkerweg 20, 5913AE Venlo
Roermond (15km)
Kapellerpoort 1, 6041HZ Roermond
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Ton Schmitz

Wat u van scheidingsmediator Ton Schmitz mag verwachten

Duidelijkheid, rust en overzicht, maar ook ruimte voor de emotionele aspecten van een echtscheiding. Dat is wat u van mij als scheidingsmediator in Panningen mag verwachten. Samen gaan we op zoek naar oplossingen die helder, duidelijk, rationeel en respectvol richting jullie beiden zijn. Alles gebeurt met als doel dat jullie op een passende manier afscheid van elkaar kunnen nemen. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik u graag mee over wat ik u kan bieden. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor een afspraak.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ton Schmitz

Uw mediator in Panningen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Ton Schmitz

Al tijdens mijn rechtenstudie merkte ik dat ik mij het beste thuis voel in situaties waarin er rekening wordt gehouden met de belangen van beide partijen. Nu doe ik dat al vele jaren als scheidingsmediator in Panningen. Ik ben MfN- en ADR-gecertificeerd en geregistreerd bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Dat laatste betekent dat u, afhankelijk van uw inkomen en vermogen, subsidie kunt krijgen voor de mediation. Ik bekijk elke situatie van beide kanten, omdat beide partijen hun eigen waarheid hebben. Ik ga vriendelijk én doortastend te werk en kan goed omgaan met de emoties die hoe dan ook bij een echtscheiding horen. Ik stel u als mens centraal en vanuit daar gaan we op zoek naar werkbare oplossingen.

Begeleiding van A tot Z bij echtscheiding in Panningen

Voor mediation bij echtscheiding is het belangrijk dat u open bent over wat u van mij als scheidingsmediator in Panningen verwacht. Tegelijk ben ik ook eerlijk en transparant over wat ik kan bieden. U mag van mij verwachten dat ik het overzicht behoud, alles uitleg wat u moet weten en antwoord op uw vragen geef. Ook kan ik wellicht uw angsten wegnemen.

Een scheidingsproces is immers een moeilijke periode, waarin er veel op u afkomt. Rond bijvoorbeeld de eigen woning, de pensioenen, bezittingen en alimentatie moet er van alles geregeld worden en u heeft wellicht nog geen goed beeld van hoe het nu verder moet. Samen behandelen we alle financiële, juridische en fiscale aspecten van de echtscheiding. Op die manier komt er rust en structuur in het proces.

Ouderschapsplan bij echtscheiding in Panningen

Gaat u scheiden en heeft u kinderen, dan nemen zij tijdens het scheidingsproces een belangrijke plaats in. Jullie gaan weliswaar uit elkaar, maar zullen als ouders voor altijd aan elkaar verbonden zijn. Samen bespreken we hoe jullie de zorg voor de kinderen in de toekomst vorm gaan geven en welke afspraken er gemaakt moeten worden. Aan de hand daarvan stel ik een ouderschapsplan op. Ook geef ik advies over de omgang met de kinderen tijdens de scheiding. Respect voor hun verdriet, zorgen en andere emoties is immers belangrijk.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

De keuze voor een mediator in Panningen is een belangrijke stap in uw scheidingsproces. Het is belangrijk dat u zich bij mij veilig en vertrouwd voelt en dat er een onderlinge klik is. Wilt u tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoeken of die klik er is? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een afspraak.

Contact opnemen 0475 20 5594
Interessante artikelen
0475 20 5594 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Ton Schmitz