Anouk van der Jagt

Provincialeweg 302
1506MJ Zaandam

T 020 290 3711
E [email protected]

Mediator Purmerend

Anouk van der Jagt

  • Kwadijkerkoogweg 16
  • 1442LA Purmerend
029 920 6641 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Purmerend (1km)
Kwadijkerkoogweg 16, 1442LA Purmerend
Landsmeer (8km)
Noordeinde 8a, 1121AD Landsmeer
Zaandam (12km)
Provincialeweg 302, 1506MJ Zaandam
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Anouk van der Jagt

Wat u van Anouk van der Jagt als scheidingsmediator in Purmerend mag verwachten 

Hoewel ik geloof dat mensen het vermogen hebben om veel van hun problemen zelf op te lossen, snap ik heel goed dat dit soms even niet lukt. In de heftige periode van een echtscheiding kan dit het geval zijn. Het is mijn rol om mensen in die moeilijke fase te helpen om de communicatie te herstellen, weer grip te krijgen op hun leven en samen op zoek te gaan naar duurzame oplossingen voor de toekomst. Mijn naam is Anouk van der Jagt en ik ben scheidingsmediator in Purmerend. Mag ik ook u helpen om uw scheiding op een waardige manier af te ronden? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.  

Contact opnemen

Contact opnemen met Anouk van der Jagt

Uw mediator in Purmerend

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met Anouk van der Jagt 

Na jarenlang voor de publieke omroep en een non-profitorganisatie voor jongeren te hebben gewerkt, heb ik enkele jaren geleden de afslag genomen richting het vak van mediator. Sinds 2016 heb ik een eigen praktijk en mag ik mijzelf gespecialiseerd familiemediator noemen.  

Het zoeken naar en leggen van verbindingen loopt als een rode draad door mijn leven. Die ervaring kan ik goed gebruiken als mediator bij scheiding in Purmerend. Ik sta tussen mijn cliënten in en gelijkwaardigheid is voor mij het basisprincipe. Ik ga op zorgvuldige, integere en transparante wijze te werk en van cliënten hoor ik regelmatig dat ik een goede luisteraar ben.  

Een echtscheiding gaat vaak gepaard met veel emoties: van ongeloof en verbijstering tot verdriet en woede. Als scheidingsmediator in Purmerend bied ik daar ruimte voor. Ik wil mensen het vertrouwen en de veiligheid bieden die ze nodig hebben om hun verhaal te doen. Tijdens de mediation richt ik mij ten eerste op het verminderen van de conflictsituatie en het herstellen van de communicatie. Pas als er bij beide partijen een vorm van rust is, kunnen er duurzame afspraken voor de toekomst gemaakt worden. Dat lukt immers niet wanneer iemand stijf staat van de stress. Gedurende de scheidingsmediation richt ik mij niet op wie er gelijk of ongelijk heeft. Het draait niet om winnen of verliezen, maar om het vinden van aanvaardbare oplossingen voor beide partijen. Als mediator begeleid ik het proces daar naartoe, maar cliënten zijn zelf ‘eigenaar’ van de gekozen oplossingen.

Als registermediator in familiezaken kan ik helpen bij diverse juridische, fiscale en financiële vragen rondom een echtscheiding. Zo kan ik volgens algemene normen voor u de partner- en kinderalimentatie berekenen en laten zien wat er mogelijk is met betrekking tot de woning.

Wanneer bepaalde delen van het convenant om meer kennis vragen, kan ik doorverwijzen naar specialisten in mijn netwerk in en rond Monnickendam. 

Kinderen bij scheiding in Purmerend 

Geen kind zit te wachten op de scheiding van zijn of haar ouders. Als scheidingsmediator stel ik me ten opzichte van de ouders altijd neutraal op, maar richting de kinderen doe ik dat niet. Ik ben namelijk altijd vóór de kinderen. Ik vind het erg belangrijk om samen met de ouders veel aandacht te besteden aan de kinderen en hen te helpen hier goede afspraken over te maken.  

Uit onderzoek blijkt steeds weer dat de manier waarop ouders gedurende de scheiding met elkaar en de kinderen omgaan, cruciaal is voor het welzijn en de ontwikkeling van hun kinderen. De meeste kinderen hebben het vermogen om zich goed aan te passen aan nieuwe situaties. Wanneer de ouders in staat zijn om de belangen van hun nakomelingen écht op de eerste plaats te zetten, is de impact van een scheiding vaak goed op te vangen. Ouders die zich volwassen kunnen opstellen en hun zoons en/of dochters op een gezonde manier bij de scheiding kunnen betrekken, bewijzen hun kinderen en zichzelf een enorme dienst. 

Gratis kennismakingsgesprek 

Wilt u samen de regie houden over de uitkomst van uw scheiding? En wilt u niet te veel tijd en geld kwijt zijn aan juridische procedures? Dan begeleid ik u graag tijdens uw echtscheiding in Purmerend. Ik maak graag kennis tijdens een gratis eerste gesprek. Neem daarvoor contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen 029 920 6641
Interessante artikelen
029 920 6641 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Anouk van der Jagt