Roel Pieterse

Jean Monnetpark 43
7336BB Apeldoorn

T 055 203 3960
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Deventer (16km)
Bruijnssteeg 28, 7411LT Deventer
Apeldoorn (30km)
Jean Monnetpark 43, 7336BB Apeldoorn
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Roel Pieterse

Waar kunt u bij uw mediator regio Raalte, Roel Pieterse, van op aan?

Wanneer u samen besloten heeft de relatie te willen beëindigen of als u problemen heeft in de relatie met uw ex, dan wil ik u graag helpen. Ik help beiden, door u te helpen om het zelf te doen: het is immers de goede afronding van úw relatie wat belangrijk is. Wanneer u er zelf niet aan uitkomt, dan kan ik u oplossingsrichtingen bieden, mocht u dat beiden wensen. Als uw scheidingsmediator in Raalte kan ik u ook helpen door voorlichting te geven over uw contactregeling en scheidingsovereenkomst en kan ik daarnaast uw partner- en kinderalimentatie uitrekenen. U heeft echter ook altijd de mogelijkheid om dit zelf te doen, dit bespaart namelijk een extra kostenpost.

Contact opnemen

Contact opnemen met Roel Pieterse

Uw mediator in Raalte

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Roel Pieterse

Ik ben een erkend MfN register family-mediator en ik werk als gespecialiseerde familiemediator. De betrokkenheid van beide partijen is altijd groot, omdat er veel op het spel staat. Mijn betrokkenheid ligt dan ook volledig bij jullie. Als uw scheidingsmediator in Raalte neem ik uw wensen én vragen uitermate serieus.

Tijdens mijn hele carrière heeft de mens, ook met zijn problemen en zorgen, altijd centraal gestaan. Na mijn jaren aan ervaring in het bedrijfsleven heb ik ervoor gekozen om me te specialiseren in echtscheiding, ouderschapsplannen, herstelmediation én alimentatie. Naarmate de werkzaamheden heb ik mij meer en meer toegelegd op scheidingsmediation. Als mediator in Raalte heb ik inmiddels vele honderden familiekwesties naar een goede afronding gebracht.

Wat motiveert mij?

Als mensenmens vind ik het uitermate prettig om daadwerkelijk iets te kunnen betekenen voor mensen. Hen effectief helpen motiveert mij en betekent veel voor mij als scheidingsbemiddelaar.

Bereikbaarheid en beschikbaarheid van Dé ScheidingsMediator Raalte

U kunt, indien u een scheiding wilt aanvragen of problemen heeft in uw partnerrelatie, vrijblijvend kennismaken. Het is essentieel dat u een wederzijdse klik ervaart. Wanneer u die klik niet ervaart, en u besluit niet verder te gaan, dan is het eerste halfuur gratis en verwijs ik u graag door. Kiest u wel voor mij, dan zult u het kennismakingsgesprek wél moeten betalen. Het is mogelijk dat u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand. Als mediator in Raalte vraag ik deze dan graag voor u aan.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten van echtscheiding, ik ben daar namelijk heel duidelijk en helder in. Op ieder moment kan ik u een gedetailleerd kostenplaatje bieden, als u dit wenst. Het is echter ook mogelijk om voor een vast bedrag te werken, die mogelijkheid bespreek ik als mediator graag met u. Belt of mailt u mij gerust voor advies of meer informatie.

Contact opnemen 055 203 3960
Interessante artikelen
055 203 3960 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Roel Pieterse