André Tolman

Violierenplein 101
7329DR Apeldoorn

T 0570 20 2544
E [email protected]

Mediator Raalte

André Tolman

  • Pikeursbaan 6
  • 7411GV Deventer
0570 20 2544 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Deventer (16km)
Pikeursbaan 6, 7411GV Deventer
Apeldoorn (28km)
Violierenplein 101, 7329DR Apeldoorn
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar André Tolman

Waar kunt u bij uw mediator regio Raalte, André Tolman, van op aan?

Wanneer u samen besloten heeft de relatie te willen beëindigen of als u problemen heeft in de relatie met uw ex, dan wil ik u graag helpen. Ik help beiden, door u te helpen om het zelf te doen: het is immers de goede afronding van úw relatie wat belangrijk is. Wanneer u er zelf niet aan uitkomt, dan kan ik u oplossingsrichtingen bieden, mocht u dat beiden wensen. Als uw scheidingsmediator in Raalte kan ik u ook helpen door voorlichting te geven over uw contactregeling en scheidingsovereenkomst en kan ik daarnaast uw partner- en kinderalimentatie uitrekenen. U heeft echter ook altijd de mogelijkheid om dit zelf te doen, dit bespaart namelijk een extra kostenpost.

Contact opnemen

Contact opnemen met André Tolman

Uw mediator in Raalte

Maak kennis met André Tolman

Ik ben een erkend MfN register family-mediator en ik werk als gespecialiseerde familiemediator. De betrokkenheid van beide partijen is altijd groot, omdat er veel op het spel staat. Mijn betrokkenheid ligt dan ook volledig bij jullie. Als uw scheidingsmediator in Raalte neem ik uw wensen én vragen uitermate serieus.

Tijdens mijn hele carrière heeft de mens, ook met zijn problemen en zorgen, altijd centraal gestaan. Vroeg in mijn carrière heb ik de bewuste keuze gemaakt om mij te specialiseren in het vak conflictbemiddeling. Naarmate de werkzaamheden heb ik mij meer en meer toegelegd op scheidingsmediation. Als mediator in Raalte heb ik inmiddels vele honderden familiekwesties naar een goede afronding gebracht.

Wat motiveert mij?

Als mensenmens vind ik het uitermate prettig om daadwerkelijk iets te kunnen betekenen voor mensen. Hen effectief helpen motiveert mij en betekent veel voor mij als scheidingsbemiddelaar.

Bereikbaarheid en beschikbaarheid van Dé ScheidingsMediator Raalte

U kunt, indien u een scheiding wilt aanvragen of problemen heeft in uw partnerrelatie, vrijblijvend kennismaken. Het is essentieel dat u een wederzijdse klik ervaart. Wanneer u die klik niet ervaart, en u besluit niet verder te gaan, dan is het eerste halfuur gratis en verwijs ik u graag door. Kiest u wel voor mij, dan zult u het kennismakingsgesprek wél moeten betalen. Het is mogelijk dat u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand. Als scheidingsmediator in Raalte vraag ik deze dan graag voor u aan.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten van echtscheiding, ik ben daar namelijk heel duidelijk en helder in. Op ieder moment kan ik u een gedetailleerd kostenplaatje bieden, als u dit wenst. Het is echter ook mogelijk om voor een vast bedrag te werken, die mogelijkheid bespreek ik als mediator graag met u. Belt of mailt u mij gerust voor advies of meer informatie.

Contact opnemen 0570 20 2544
Interessante artikelen
0570 20 2544 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met André Tolman