Afra Koning

Vondelstraat 45 a
6512 BB Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Mediator Ravenstein

Afra Koning

  • Vondelstraat 45 a
  • 6512 BB Nijmegen
024 202 3661 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Nijmegen (14km)
Vondelstraat 45 a, 6512 BB Nijmegen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Afra Koning

Wat kan Afra Koning, uw scheidingsmediator regio Ravenstein, voor u betekenen?

Wanneer u en uw partner hebben besloten om uit elkaar te gaan, komt er direct veel op u af. Hoe gaat het met de kinderen? En hoe moet u alles aanpakken? Allemaal vragen waarmee ik u als ervaren mediator in Ravenstein kan helpen. Allereerst wordt uw persoonlijke situatie in kaart gebracht, waarna alle stappen van het scheidingsproces worden doorlopen. Als scheidingsmediator begeleid ik dit proces en de verschillende emoties zoals angst of wantrouwen die kunnen opspelen. Het is voor u, uw partner en eventuele kinderen van belang dat de relatie op nauwkeurige wijze wordt afgesloten, zodat ieder daarna apart verder kan gaan en de ouder kan zijn die hij/zij wilt zijn.

Contact opnemen

Contact opnemen met Afra Koning

Uw mediator in Ravenstein

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met uw mediator - Afra Koning

Al sinds 2010 werk ik als MfN registermediator met als specialisatie familierecht. Daarnaast ben ik rechtbankmediator en ben ik aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand, zodat u via mijn bemiddeling aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand indien u daarvoor in aanmerking komt.

Gedurende het proces begeleid ik u als scheidingsmediator bij alle ingewikkelde zaken die tijdens de scheiding geregeld dienen te worden. Er wordt samen onder begeleiding, zonder tussenkomst van een advocaat, gezocht naar oplossingen waar beide partijen het over eens zijn. Als uw scheidingsmediator in Ravenstein heb ik voortdurend een neutrale positie, maar als er kinderen bij de scheiding betrokken zijn staat hun belang daarentegen voorop zodat hun positie draaglijk wordt gehouden.

Een positief vooruitzicht

Gedurende mijn arbeidsverleden werd ik geconfronteerd met scheidingen waarin kinderen werden ingezet als wapen. Samen met u wil ik dit als scheidingsmediator in Ravenstein voorkomen, want een kind vraagt immers niet om een scheiding en mag daar dan ook niet de dupe van worden.

Ik wens dan ook dat beide ouders dit boven hun eigen belang stellen. Zodra de scheiding naar ieders tevredenheid is afgerond, ontstaat er weer ruimte om de toekomst positief tegemoet te kunnen treden. U en uw (eventuele) kinderen hebben hier altijd profijt van.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Ravenstein

Wilt u contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Ravenstein? Belt of mailt u mij voor een eerste kennismakingsgesprek. Is er sprake van een klik tussen u en mij, dan maken we de verdere planning voor het scheidingsproces.

De mediationsessies vinden bij voorkeur overdag plaats. Indien u niet anders kunt, zijn ook de avonden en zaterdagen mogelijk. Neem vrijblijvend contact op voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Afra Koning