mr. Gabriëlle Gijsberts

Oosthaven 12
2801PB Gouda

T 034 620 1663
E [email protected]

Mediator Reeuwijk

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Oosthaven 12
  • 2801PB Gouda
034 620 1663 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Gouda (4km)
Oosthaven 12, 2801PB Gouda
West Gouda (4km)
Zuidelijk Halfrond 1, 2801DD West Gouda
Alphen aan den Rijn (10km)
Europalaan 16, 2408BG Alphen aan den Rijn
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat u van mij, Gabriëlle Gijsberts, als uw scheidingsmediator regio Reeuwijk mag verwachten

Met het besluit om te gaan scheiden begint er een emotionele periode met zorgen over de toekomst. Ik zie het als uw mediator als mijn taak om u te begeleiden gedurende deze hectische periode en ervoor te zorgen dat er toekomstbestendige en juridisch juiste afspraken worden gemaakt. Eerst besteden we aandacht aan de scheidingswens en is er ruimte voor de emotionele en psychologische aspecten van scheiding. Heeft u kinderen, dat begrijpt u wellicht wel dat er goede afspraken gemaakt dienen te worden. Maar wat is goed en past bij u én de kinderen? Uw kinderen krijgen bij mij in de mediation de ruimte, in een eventueel kindgesprek, om hun mening te geven en wensen kenbaar te maken.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Reeuwijk

Gabriëlle Gijsberts - mediator in Reeuwijk

Bij scheiding komen de financiële en fiscale aspecten, alsook de verdeling van het (huwelijks)vermogen en het pensioen ter zake. U kunt bij mij als scheidingsmediator in Reeuwijk terecht voor het maken van alle afspraken. Ik zorg ervoor dat het scheidingsconvenant en het ouderschapsplan worden opgesteld en maak een vermogensopstelling en alimentatieberekeningen. Ik lever als geaccrediteerd Familie-mediator en MfN-registermediator graag maatwerk. Kenmerken waarmee anderen mij omschrijven zijn: resultaatgericht, betrokken, professioneel, empatisch, creatief en kan het juridische en het praktische goed combineren.

Hulp bij conflictsituaties

Al ruim 20 jaar van mijn professionele leven sta ik mensen die zich in een conflictsituatie bevinden bij. Aanvankelijk als advocaat en nu als scheidingsmediator in Reeuwijk. Dit zorgt ervoor dat ik als geen ander weet wat het met u kan doen als u als partners tegenover elkaar komt te staan en naar de rechter gaat.

Ik sta als scheidingsbemiddelaar de (ex-)partners bij, aangezien scheiden veel meer is dan enkel een juridische beslissing en geen van beiden beter wordt van de strijd om 'het eigen gelijk'. Dit zorgt ervoor dat u controle heeft over uw scheiding, er ruimte voor mens en emotie is en jullie er samen aan uit kunnen komen zonder een (juridische) strijd aan te gaan.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Reeuwijk?

Als scheidingsmediator in Reeuwijk en omgeving kan ik een afspraak plannen op een locatie vlakbij uw woonplaats. Spreekt u liever bij u thuis af, dan kan dat natuurlijk ook. Het kennismakingsgesprek duurt ongeveer 45 minuten en is gratis. Dankzij mijn flexibele werktijden is ook een afspraak in de avonden mogelijk. Belt of mailt u Dé ScheidingsMediator in Reeuwijk voor het maken van een afspraak voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Contact opnemen 034 620 1663
Interessante artikelen
034 620 1663 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts