Margriet de Greef

Oosthaven 12
2801PB Gouda

T 0346 201 663
E [email protected]

Mediator Reeuwijk

Margriet de Greef

  • Oosthaven 12
  • 2801PB Gouda
0346 201 663 Stuur een e-mail Certificeringen: RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Gouda (4km)
Oosthaven 12, 2801PB Gouda
Alphen aan den Rijn (10km)
Europalaan, 2408BG Alphen aan den Rijn
Woerden (11km)
Pompmolenlaan 26, 3447GK Woerden
Lopik (19km)
Kerkstraat 7, 3413MP Jaarsveld
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Margriet de Greef

Wat scheidingsmediator Margriet de Greef voor jullie kan betekenen

Een echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis. Vaak is het een emotionele periode, met veel ruzie, stress en spanning. Misschien kun je het je nu nog niet voorstellen, maar ik help jullie om die spanning snel te laten zakken en samen tot oplossingen te komen. Mijn naam is Margriet de Greef en ik ben scheidingsmediator in Reeuwijk. Willen jullie er samen uit komen, maar kunnen jullie daarbij wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Margriet de Greef

Uw mediator in Reeuwijk

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Margriet de Greef

Gedurende mijn loopbaan heb ik in verschillende functies gemerkt dat mensen mij erbij halen op het moment dat er ‘gedoe’ is. Bijvoorbeeld bij een gemeente en een ziekenhuis kreeg ik te maken met de mensen met een klacht. Een aantal jaren geleden realiseerde ik mij dat het oplossen van ruzies een vak is en besloot ik om het écht te gaan leren. Ik heb opleidingen en cursussen gevolgd en mag mijzelf MfN-geregistreerd familiemediator noemen. Sindsdien help ik onder meer stellen in Reeuwijk die besloten hebben om te gaan scheiden.

Tijdens mijn werk als scheidingsmediator in Reeuwijk komt mijn onbevangen en nuchtere houding mij goed van pas. Ik breng rust in spannende gesprekken, vind niet snel iets raar en ben altijd oprecht geïnteresseerd in wat mensen beweegt.

Ruimte voor emoties tijdens echtscheiding

Als scheidingsmediator in Reeuwijk vraag ik niet veel van mijn cliënten. Toch is het wel belangrijk dat jullie beseffen dat er van beide kanten inzet nodig is om er samen uit te komen. Een mediator is geen scheidsrechter die bepaalt wie er gelijk of ongelijk heeft.

Hebben jullie de wil om er samen uit te komen, dan gaan we aan de slag om goede oplossingen voor de toekomst te bedenken. Tijdens de mediation bied ik de structuur en de veilige omgeving die nodig zijn om (weer) naar elkaar te luisteren en te zeggen wat je belangrijk vindt. Een echtscheiding gaat doorgaans gepaard met veel emoties en vanzelfsprekend is daar ruimte voor. Het bespreekbaar maken van die emoties zorgt er vaak voor dat de gesprekken over de praktische zaken ook veel soepeler verlopen.  

Jullie scheiding in Reeuwijk goed geregeld

Vanzelfsprekend komen tijdens de scheidingsmediation in Reeuwijk alle praktische zaken rondom de scheiding aan bod. We bespreken bijvoorbeeld wat er met de eigen woning moet gebeuren en maken afspraken over onder meer de verdeling van de bezittingen en de schulden, de alimentatie en de pensioenen. Die leg ik vervolgens voor jullie vast in het echtscheidingsconvenant.

Kinderen bij echtscheiding in Reeuwijk

Een goed geregelde echtscheiding is natuurlijk extra belangrijk wanneer jullie kinderen hebben. Ouders willen nooit dat de kinderen het slachtoffer worden van hun echtscheiding. Toch is het niet altijd makkelijk om een goede regeling vorm te geven. Ik help jullie dan ook bij het maken van goede en werkbare afspraken. Daarbij vind ik het belangrijk dat kinderen niet in een situatie komen waarbij ze moeten kiezen tussen hun ouders. Ook de afspraken over de kinderen leg ik voor jullie vast in een ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Soms gebeurt het dat cliënten elkaar bij het eerste gesprek niet willen aankijken, maar zich achteraf nauwelijks meer herinneren dat ik erbij was. Dat is het mooiste compliment dat ik kan krijgen, omdat het laat zien dat die mensen er in geslaagd zijn om zelf de regie te nemen en afspraken te maken over een goede afronding van hun huwelijk. Willen jullie dat ook? Neem dan contact op met Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 0346 201 663
Interessante artikelen
0346 201 663 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Margriet de Greef