Elly Kuijvenhoven

Jan Vethstraat 23
6813HJ Arnhem

T 026 202 3621
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Velp (3km)
Emmastraat 24A, 6881SV Velp
Veenendaal (9km)
Stationsplein 14, 6811KG Veenendaal
Arnhem (10km)
Jan Vethstraat 23, 6813HJ Arnhem
Elst (15km)
Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst
Ede (26km)
Galvanistraat 1, 6716AE Ede
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Elly Kuijvenhoven

Wat kunt u van mij, Elly Kuijvenhoven, als mediator regio Rheden verwachten?

Uiteraard kan ik uw verdriet van de scheiding niet wegnemen. Maar wat ik als uw mediator in Rheden wel kan doen, is ervoor zorgen dat het scheidingsproces zo soepel mogelijk zal verlopen. Het maken van afspraken is uiteraard erg belangrijk tijdens het scheidingsproces. Ik zorg er als mediator voor dat er niets over het hoofd wordt gezien en we tot afspraken zullen komen die voor beide partijen acceptabel zijn. Met deze duidelijke, eerlijke en weloverwogen afspraken leggen we een goede basis voor een nieuw begin.

Contact opnemen

Contact opnemen met Elly Kuijvenhoven

Uw mediator in Rheden

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Elly Kuijvenhoven zeggen
Daar zijn we trots op
goed
Duidelijke raadgeving zodat alles soepel verloopt Jean, Westervoort 20-04-2022
Rustige vrouw, duidelijk en alles is goed geregeld.
Mijn ervaring is goed. Word goed geholpen. Komt afspraken naar. Alles word goed uitgelegd. Priscilla, Arnhem 16-07-2022
Goed
Mijn evaring was goed . Alice Tan, Bemmel 19-04-2022

Kennismaken met Elly Kuijvenhoven

De omgang met mensen loopt als een rode draad door mijn leven. Dit geldt zowel voor mijn privéleven als in de professionaliteit. Ik heb in meerdere landen gewoond en in uiteenlopende sectoren mogen werken. Verschillende jaren geleden heb ik de stap gezet om die levenservaring en mensenkennis in te zetten als mediator. Zelf ben ik ervaringsdeskundige en wist ik op dat moment als geen ander wat het effect van mediation kan zijn. Inmiddels mag ik mijzelf gecertificeerd MfN-familiemediator noemen. Met passie help ik nu mensen in Rheden en omgeving, die de lastige stap hebben genomen om te gaan scheiden.

Passende oplossingen voor beide partijen

Het is voor mij als mediator in Rheden een uitdaging om mensen in moeilijke situaties te kunnen helpen. Naast alle negatieve kanten van een conflict, is het tevens ook een bron van energie. Voor mij is het iedere keer weer de uitdaging om die energie in een positieve richting te sturen en daarmee tot passende oplossingen te kunnen komen voor beide partijen. Uiteraard houd ik ook rekening met de belangen van uw eventuele kinderen bij het maken van afspraken.

Tijdens het scheidingsproces draag ik veelal oplossingen aan waar nog niet eerder aan is gedacht. Zodra er op alle gebieden duidelijke afspraken zijn gemaakt, zorg ik voor een juridische vastlegging van deze documenten waardoor toekomstige conflicten worden voorkomen. De afspraken die worden gemaakt met betrekking tot uw (eventuele) kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Vrijblijvend contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Rheden

Mijn voorkeur gaat ernaar uit om overdag te werken, maar ik heb er uiteraard alle begrip voor dat dit voor u niet altijd mogelijk is. Zodoende ben ik ook bereid om in de avonden of op zaterdag met u af te spreken als u niet anders kunt.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Rheden? Belt of mailt u mij voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan wordt de verdere planning voor het scheidingsproces opgesteld.

Contact opnemen 026 202 3621
Interessante artikelen
026 202 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Elly Kuijvenhoven