Afra Koning

Hagemanswei 19
6843XJ Arnhem

T 024 202 3661
E [email protected]

Mediator Rheden

Afra Koning

  • Hagemanswei 19
  • 6843XJ Arnhem
024 202 3661 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Arnhem (11km)
Hagemanswei 19, 6843XJ Arnhem
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Afra Koning

Wat kunt u van mij, Afra Koning, als mediator regio Rheden verwachten?

Uiteraard kan ik uw verdriet van de scheiding niet wegnemen. Maar wat ik als uw scheidingsmediator in Rheden wel kan doen, is ervoor zorgen dat het scheidingsproces zo soepel mogelijk zal verlopen. Het maken van afspraken is uiteraard erg belangrijk tijdens het scheidingsproces. Ik zorg er als scheidingsmediator voor dat er niets over het hoofd wordt gezien en we tot afspraken zullen komen die voor beide partijen acceptabel zijn. Met deze duidelijke, eerlijke en weloverwogen afspraken leggen we een goede basis voor een nieuw begin.

Contact opnemen

Contact opnemen met Afra Koning

Uw mediator in Rheden

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Kennismaken met Afra Koning

Ik ben rechtbankmediator, erkend MfN-Family-mediator en tevens gespecialiseerd in scheidingsbemiddeling. Daarnaast sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand en kan ik, mits u daarvoor in aanmerking komt, ervoor zorgen dat u via mijn bemiddeling aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand. U kunt er dus op vertrouwen dat zowel de financiële alsook de emotionele aspecten van een scheiding bij mij als scheidingsmediator in Rheden in goede handen zijn.

Passende oplossingen voor beide partijen

Het is voor mij als scheidingsmediator in Rheden een uitdaging om mensen in moeilijke situaties te kunnen helpen. Naast alle negatieve kanten van een conflict, is het tevens ook een bron van energie. Voor mij is het iedere keer weer de uitdaging om die energie in een positieve richting te sturen en daarmee tot passende oplossingen te kunnen komen voor beide partijen. Uiteraard houd ik ook rekening met de belangen van uw eventuele kinderen bij het maken van afspraken.

Tijdens het scheidingsproces draag ik veelal oplossingen aan waar nog niet eerder aan is gedacht. Zodra er op alle gebieden duidelijke afspraken zijn gemaakt, zorg ik voor een juridische vastlegging van deze documenten waardoor toekomstige conflicten worden voorkomen. De afspraken die worden gemaakt met betrekking tot uw (eventuele) kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Vrijblijvend contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Rheden

Mijn voorkeur gaat ernaar uit om overdag te werken, maar ik heb er uiteraard alle begrip voor dat dit voor u niet altijd mogelijk is. Zodoende ben ik ook bereid om in de avonden of op zaterdag met u af te spreken als u niet anders kunt.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Rheden? Belt of mailt u mij voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan wordt de verdere planning voor het scheidingsproces opgesteld.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Afra Koning