Nico Wiggers

Wassenaarweg 40
6843NW Arnhem

T 026 202 3630
E nico.wiggers@descheidingsmediator.nl

Mediator Rheden

Nico Wiggers

  • Wassenaarweg 40
  • 6843NW Arnhem
  •  
026 202 3630 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Arnhem (12km) Toon adres
Wassenaarweg 40
6843NW Arnhem
Elst (16km) Toon adres
Smidsstraat 6
6662DR Elst
Scheidingsbemiddelaar Nico Wiggers

Wat kunt u van mij, Nico Wiggers, als mediator regio Rheden verwachten?

Uiteraard kan ik uw verdriet van de scheiding niet wegnemen. Maar wat ik als uw scheidingsmediator in Rheden wel kan doen, is ervoor zorgen dat het scheidingsproces zo soepel mogelijk zal verlopen. Het maken van afspraken is uiteraard erg belangrijk tijdens het scheidingsproces. Ik zorg er als scheidingsmediator voor dat er niets over het hoofd wordt gezien en we tot afspraken zullen komen die voor beide partijen acceptabel zijn. Met deze duidelijke, eerlijke en weloverwogen afspraken leggen we een goede basis voor een nieuw begin.

Contact opnemen

Contact opnemen met Nico Wiggers

Uw mediator in Rheden

Kennismaken met Nico Wiggers

Ik ben rechtbankmediator, erkend MfN-Family-mediator, KIES-coach (Kinderen in Echtscheidingssituaties) en tevens gespecialiseerd in scheidingsbemiddeling. Daarnaast sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand en kan ik, mits u daarvoor in aanmerking komt, ervoor zorgen dat u via mijn bemiddeling aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand. U kunt er dus op vertrouwen dat zowel de financiële alsook de emotionele aspecten van scheiding bij mij als scheidingsmediator in Rheden in goede handen zijn.

Passende oplossingen voor beide partijen

Het is voor mij als scheidingsmediator in Rheden een uitdaging om mensen in moeilijke situaties te kunnen helpen. Naast alle negatieve kanten van een conflict, is het tevens ook een bron van energie. Voor mij is het iedere keer weer de uitdaging om die energie in een positieve richting te sturen en daarmee tot passende oplossingen te kunnen komen voor beide partijen. Uiteraard houd ik ook rekening met de belangen van uw eventuele kinderen bij het maken van afspraken.

Tijdens het scheidingsproces draag ik veelal oplossingen aan waar nog niet eerder aan is gedacht. Zodra er op alle gebieden duidelijke afspraken zijn gemaakt, zorg ik voor een juridische vastlegging van deze documenten waardoor toekomstige conflicten worden voorkomen. De afspraken die worden gemaakt met betrekking tot uw (eventuele) kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Vrijblijvend contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Rheden

Mijn voorkeur gaat ernaar uit om overdag te werken, maar ik heb er uiteraard alle begrip voor dat dit voor u niet altijd mogelijk is. Zodoende ben ik ook bereid om in de avonden of op zaterdag met u af te spreken als u niet anders kunt.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Rheden? Belt of mailt u mij voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan wordt de verdere planning voor het scheidingsproces opgesteld.

Interessante artikelen