Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Hengelo (25km)
Hamerstraat 10
7556 MZ Hengelo
Mediator Enschede (31km)
Hengelosestraat 100
7514 AK Enschede
Mediator Oldenzaal (33km)
Nieuwstraat 101
7572 BZ Oldenzaal

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Elma Schouten – uw scheidingsbemiddelaar

Ik probeer als scheidingsmediator in Rijssen-Holten een veilige sfeer te verwezenlijken voor een open en eerlijk gesprek waarvan jullie beiden de inhoud bepalen. Mijn doel is het herstellen van jullie onderlinge communicatie, zodat jullie weer samen door één deur kunnen en er duidelijkheid over hoe jullie verder willen ontstaat. Voor mij als mediator zijn luisteren, respect, integriteit en empathie de belangrijkste kenmerken van mediation en coaching.

In 2015 ben ik mijn scheidingspraktijk gestart. Scheiden is ingewikkeld en kent vele verschillende aspecten. Daarom heb ik besloten om mij op te laten leiden in al deze facetten. Naast MfN register mediator en MfN Familiemediator vind ik het belangrijk dat kinderen ook een stem krijgen gedurende de scheiding.

Begeleiding bij scheiding

Driegt de scheiding ingewikkeld te worden, dan kan ik u als SCHIP mediator helpen om samen afspraken te maken en de communicatie te herstellen. Zowel de emotionele en juridische kant, alsook de financiële en fiscale kant van scheiding zijn erg belangrijk. Om u daarin de juiste begeleiding te kunnen bieden, heb ik er als scheidingsmediator in Rijssen-Holten voor gekozen om de specialistische opleiding tot financieel echtscheidingsadviseur te volgen. 

Wat anderen over Elma Schouten zeggen

Daar zijn we trots op

Betrokken en doelgerichte begeleiding

Elma is doelgericht, begripvol en betrokken. Ze verstaat haar vak goed. Zaken die we niet duidelijk hadden , zoekt ze uit en komt ze op terug met een uitleg zodat het allemaal klopt en het proces goed kunnen afronden.
Francis Koop uit OLDENZAAL
10 december 2023

Een hele warme en vriendelijke vrouw

Ik vond het heel erg fijn , ze heeft veel begrip en gevoel voor de situatie en werkt erg mee met de wensen en denkt in oplossingen. Het voelde erg vertrouwd en warm. Zeker aan te raden.
Iwan uit Haaksbergen

Deskundig persoon.

De begeleiding van ons scheidingsproces in goede banen geleid. Zeer deskundige mediator. Alles tot in de puntjes verzorgd.
Anne uit Denekamp

Vriendelijke vrouw, veel kennis en ervaring!

Elma heeft van af het begin af aan ons een duidelijk en goed beeld gegeven van het traject dat we gingen doorlopen. Mede door Elma’s deskundigheid zijn wij snel tot een ouderschapsplan gekomen.
Teun uit Wierden

Deskundig

Fijn in de omgang deskundig betrokken .
Patricia uit Enschede

Gewoon super goed

Je bent een topper je hebt ons goed geholpen bedankt daarvoor
Maria Franssens uit Enschede

Als mediator bij scheiding word ik blij als mijn cliënten het gevoel hebben dat zij gehoord en goed geïnformeerd zijn en op basis daarvan goede keuzes hebben kunnen maken.

Maak vrijblijvend en gratis kennis met Dé ScheidingsMediator Rijssen-Holten

Wilt u een scheiding aanvragen, heeft u vragen over de kosten van scheiding of bent u op zoek naar een bemiddelaar bij scheiding, dan kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Het kennismakingsgesprek en de mediationgesprekken vinden doorgaans bij u thuis plaats en kunnen ook in het weekend of in de avonden plaatsvinden. Is een gesprek bij u op locatie niet mogelijk, dan kan ik in overleg ook een ruimte zoeken bij u in de buurt.

Het kennismakingsgesprek is gratis en duurt maximaal één uur en de mediationgesprekken ca. 2 uur. Gedurende de kennismaking kan ik u mijn werkwijze uitleggen en kunt u beiden beslissen of ik de juiste persoon ben die u door deze lastige periode kan begeleiden. Mailt of belt u Dé ScheidingsMediator in Rijssen-Holten voor meer informatie of advies.