Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Jo Augustin als mediator echtscheiding Roermond

Bekijk situaties van meerdere kanten. Ook al zijn de feiten voor iedereen hetzelfde, vaak heeft iedere betrokkene in een conflict zijn of haar eigen waarheid. Tijdens mijn rechtenstudie kwam ik erachter dat ik mij het prettigst voel in een rol waarin die wetenschap tot zijn recht kan komen. Mede daarom heb ik gekozen voor het vak van mediator en haal ik er voldoening uit om mensen in conflictsituaties te helpen om nader tot elkaar te komen.

Meer over Jo Augustin →

Scheiden mediator Roermond

Scheidingsmediation begint vaak door rust te creëren. Rust in de situatie, maar ook in de hoofden van de betrokkenen. Een scheiding is als een rollercoaster waarvan je nog niet weet hoeveel rondjes je gaat rijden. Een mediators brengt dan duidelijkheid en overzicht, zodat jullie weten hoe het traject eruit gaat zien. Wanneer er rust in het proces is, wordt het makkelijker om (weer) met elkaar in gesprek te komen. Oplossingen voor allerlei vraagstukken dienen zich zodoende op een natuurlijke manier aan. Als mediator in Roermond ga ik doortastend te werk, vertel ik wat jullie moeten weten en ben ik er voor al jullie vragen. Ook ben ik beschikbaar als mediator te Venlo.

Wat anderen over Mediator Roermond zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Scheiden met een mediator met aandacht voor de kinderen

Kinderen, verdienen én krijgen tijdens mediation speciale aandacht. Zij zullen hoe dan ook hun eigen emoties hebben rondom jullie scheiding, maar ze mogen er natuurlijk niet het slachtoffer van worden. Jullie blijven voor altijd als ouders aan elkaar verbonden. Daarom is het nodig om duidelijke en logische afspraken te maken over de toekomstige zorg voor de kinderen. Een goed ouderschapsplan is belangrijk, dus ik help jullie graag bij het opstellen daarvan. 

De kosten van scheiden met een mediator in Roermond

Heeft u besloten om samen in de rollercoaster van de echtscheiding te stappen? Dan help ik u graag om de rit zo rustig mogelijk te maken. Tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek vertel ik u graag meer over hoe dat wordt aangepakt. Ik hoor graag wat u precies van een mediator verwacht, dan vertel ik u eerlijk en transparant wat ik kan betekenen en welke kosten dit met zich meebrengt. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor mediation in Roermond.