Ton Schmitz

Kaldenkerkerweg 20
5913AE Venlo

T 0475 20 5594
E [email protected]

Mediator Roermond

Ton Schmitz

  • Kapellerpoort 1
  • 6041HZ Roermond
0475 20 5594 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Roermond (0km)
Kapellerpoort 1, 6041HZ Roermond
Venlo (23km)
Kaldenkerkerweg 20, 5913AE Venlo
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Ton Schmitz

Op zoek naar een mediator in Roermond? Maak kennis met Ton Schmitz. 

Zonder ruzie en zelfs in goede harmonie uit elkaar gaan. Wanneer u net besloten heeft om te gaan scheiden en de emoties nog volop aanwezig zijn, lijkt dat misschien onmogelijk. Toch is de kans dat het lukt heel groot, dankzij mediation in Roermond. Mijn naam is Ton Schmitz en ik begeleid jullie gedurende het hele scheidingstraject. Daarbij maken jullie gebruik van mijn juridische en financiële kennis, maar profiteren jullie vooral ook van de rust die ik aanbreng in het proces. Die rust maakt het mogelijk om met een heldere blik naar de toekomst te kijken en weloverwogen beslissingen te maken. Kunnen jullie mijn hulp gebruiken? Dan maak ik graag kennis tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek. Neem daarvoor contact op via Dé ScheidingsMediator. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Ton Schmitz

Uw mediator in Roermond

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Ton Schmitz

Al vroeg heb ik geleerd om situaties van meerdere kanten te bekijken. Ook al zijn de feiten voor iedereen hetzelfde, vaak heeft iedere betrokkene in een conflict zijn of haar eigen waarheid. Tijdens mijn rechtenstudie kwam ik er al achter dat ik mij het prettigst voel in een rol waarin die wetenschap tot zijn recht kan komen. Mede daarom heb ik gekozen voor het vak van mediator en geniet ik ervan om mensen in conflictsituaties te helpen om nader tot elkaar te komen. 

Rust in het scheidingstraject in Roermond

Mijn specialiteit ligt bij scheidingsmediation. Al jarenlang begeleid ik stellen in Roermond en omgeving die besloten hebben om te gaan scheiden. Mijn ervaring is dat een geslaagde mediation vaak begint met het brengen van rust. Rust in de situatie, maar ook in de hoofden van de betrokkenen. Een scheiding is als een rollercoaster waarvan je nog niet weet hoeveel rondjes je gaat rijden. Ik breng duidelijkheid en overzicht, zodat jullie weten hoe het traject eruit gaat zien. Wanneer er rust in het proces is, wordt het makkelijker om (weer) met elkaar in gesprek te komen. Oplossingen voor allerlei vraagstukken dienen zich zodoende op een natuurlijke manier aan. Als mediator in Roermond ga ik doortastend te werk, vertel ik wat jullie moeten weten en ben ik er voor al jullie vragen. Ook ben ik beschikbaar als mediator te Venlo.

Van de (eigen) woning en de gezamenlijke spullen tot aan de beleggingen en de pensioenen: ik zorg ervoor dat alles op tafel komt wat er bij een scheiding komt kijken. De afspraken die jullie samen maken, leg ik vast in een echtscheidingsconvenant. Zodoende zijn jullie verzekerd van een goed geregelde echtscheiding in Roermond.

Speciale aandacht voor de kinderen

Hebben jullie kinderen, dan verdienen en krijgen zij tijdens de mediation speciale aandacht. Zij zullen hoe dan ook hun eigen emoties hebben rondom jullie scheiding, maar ze mogen er natuurlijk niet het slachtoffer van worden. Jullie blijven voor altijd als ouders aan elkaar verbonden. Daarom is het nodig om duidelijke en logische afspraken te maken over de toekomstige zorg voor de kinderen. Een goed ouderschapsplan is belangrijk, dus ik help jullie bij het opstellen daarvan. 

Contact voor mediation Roermond

Heeft u besloten om samen in de rollercoaster van de echtscheiding te stappen? Dan help ik u graag om de rit zo rustig mogelijk te maken. Tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek vertel ik u graag meer over hoe ik dat doe. Ik hoor graag wat u precies van een mediator verwacht, dan vertel ik u eerlijk en transparant wat ik kan betekenen. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor mediation in Roermond.  

Contact opnemen 0475 20 5594
Interessante artikelen
0475 20 5594 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Ton Schmitz