Ton Schmitz

Kaldenkerkerweg 20
5913AE Venlo

T 0475 20 5594
E [email protected]

Mediator Roermond

Ton Schmitz

  • Kapellerpoort 1
  • 6041HZ Roermond
0475 20 5594 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Roermond (0km)
Kapellerpoort 1, 6041HZ Roermond
Venlo (23km)
Kaldenkerkerweg 20, 5913AE Venlo
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Ton Schmitz

Op zoek naar een scheidingsmediator in Roermond? Maak kennis met Ton Schmitz. 

Rust is iets waar u naar kunt verlangen in deze turbulente tijd. Op het moment dat u besluit te scheiden, stapt u in een achtbaan. Een achtbaan waar u - op het moment van instappen - nog geen idee van heeft hoeveel rondjes u zult moeten blijven zitten. Samen zorgen we ervoor dat deze achtbaan uiteindelijk weer terugkomt bij de opstapplaats en uw partner en uzelf zonder spreekwoordelijke kleerscheuren kunnen uitstappen. Met de scheidingsmediator in Roermond gaat u zonder ruzie uit elkaar en kunt u op uw eigen tempo verder.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ton Schmitz

Uw mediator in Roermond

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Ik wil u rust bieden door samen structuur aan te brengen. Ik geef u inzicht in wat er allemaal gaat gebeuren en op u af gaat komen. Wees maar vast voorbereid dat de emoties hoog zullen oplopen. Ik wil u laten weten dat dit volkomen normaal is en dat daar in ieder consult ook de ruimte voor is. 

Zoekt u een scheidingsmediator in Roermond die u begeleidt in deze harde juridische realiteit waar u nu in beland bent? Dan wil ik u graag van dienst zijn. Naast alle juridische aspecten die nu eenmaal geregeld moeten worden, zal ik als scheidingsmediator Roermond, de consulten vullen met begrip en gevoel. Samen komen we tot oplossingen, die helder, duidelijk, rationeel, weloverwogen en uitermate respectvol zijn naar elkaar toe. Dit met als oogpunt, dat u op een passende manier afscheid van elkaar kunt nemen.

Mijn achtergrond als scheidingsmediator Roermond

Ik heb een rechtenstudie gedaan en daarin werd het mij duidelijk dat ik liever een rol speel in twee-partijdige situaties. Mediation bieden in echtscheidingen is zo'n situatie. Ik vind het waardevol om op mijn manier te kunnen en mogen bijdragen aan uw echtscheidingsproces. Deze situaties kunnen soms echt uitzichtloos lijken, maar met mijn doortastendheid en ervaring komen we tot een duurzame overeenkomst. Dat verzeker ik u!

Er zijn altijd twee waarheden

Ik zal uw hele situatie altijd van twee zijden bekijken, omdat elke zijde een eigen waarheid heeft. U zoekt een scheidingsmediator in Roermond? Mijn specialisme is het bieden van mediation in echtscheidingen. Ik zal u als mens centraal stellen. Vanuit daar zullen we tot een werkbare oplossing komen, zodat u en uw ex-partner beide weer een eigen kant op kunnen gaan. Ik ben MfN en ADR gecertificeerd en aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Daarnaast ben ik ook werkzaam als Mediation docent. 

Een scheidingsproces met alle ruimte voor je wensen en noden

Wanneer u besluit te gaan scheiden, zijn er ontzettend veel dingen die er veranderen. Uw huis, beleggingen en pension. Maar ook bijvoorbeeld de verdeling van uw kind(eren) en het gaan betalen van alimentatie, zijn zaken die behandeld moeten worden. 

In onze consulten zal ik u door het hele scheidingsproces heen leiden. Ik ben vriendelijk én doortastend. Twee eigenschappen die mijn inziens noodzakelijk zijn wanneer er veel onduidelijkheid en emoties heersen en er nog geen helder pad is van 'hoe nu verder'. Ik zal op logische en organische wijze samen met u tot een duurzame overeenkomst komen. 

U mag van mij verwachten dat ik het overzicht behoud, alles uitleg wat u moet weten en bovendien beantwoord ik al uw vragen en mogelijk kan ik uw angsten in het licht zetten. 

Papa en mama blijven jullie voor de rest van je leven

Gaat u scheiden en heeft u kinderen? Papa en mama zult jullie voor eeuwig blijven. Uw kinderen worden dan ook nooit vergeten in dit scheidingsproces, ze krijgen zelfs extra aandacht. Het scheiden met kinderen ligt extra gevoelig doordat de kinderen zelf geen keuze hebben gehad in uw scheiding. We zullen samen doorlopen hoe de verdeling gaat zijn met de kinderen, hoe u respectvol kunt zijn voor de emoties. die ook bij uw kind(eren) omhoog zullen komen en we stellen samen een ouderschapsplan op waar u op terug kunt vallen. 

Maak een afspraak met Ton als scheidingsmediator in Roermond!

De eerste stap in uw scheidingsproces is een afspraak maken met een scheidingsmediator. Voelt het goed wat u hier leest? Maak dan een afspraak met mij en we zullen in onze eerste afspraak onder andere de aanvraag van een toevoeging bij de Raad voor Rechtsbijstand doen en samen schetsen welke stappen we vanaf nu gaan nemen. 

Het belangrijkste is dat u open en transparant bent over uw wensen en over wat u van mij als uw scheidingsmediator verwacht. Ik vertel u op mijn beurt wat ik u kan bieden. Heeft u na dit eerste gesprek een goed gevoel? Dan pas gaan we verder! 

Contact opnemen 0475 20 5594
Interessante artikelen
0475 20 5594 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Ton Schmitz