Frank Roelen

Lange Noordstraat
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Hoeven (9km)
Hofstraat 8, 4741AK Hoeven
Bergen op Zoom (13km)
Kruisakkers 2, 4613BV Bergen op Zoom
Goes (39km)
Stationsplein 21, 4461HP Goes
Terneuzen (49km)
Stadhuisplein 3, 4531GZ Terneuzen
Middelburg (59km)
Lange Noordstraat, 4331CE Middelburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Frank Roelen

Wat mag u van Frank Roelen verwachten als scheidingsmediator in Roosendaal?

Als u met uw partner in scheiding ligt, kunt u ervoor kiezen om samen afspraken te maken over het verdelen van spullen en vermogen, wie er in het huis blijft wonen en de kinderen. Zonde als u het mij vraagt, want het regelen van alle zaken rondom een scheiding is een stuk makkelijker met behulp van mediation. Bent u nog op zoek naar een scheidingsmediator in Roosendaal? Dan kan ik u van dienst zijn. We sluiten gezamenlijk jullie huwelijk af en leggen de basis voor een toekomst zonder elkaar. Wilt u gebruik maken van mediation bij echtscheiding in Roosendaal? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen

Contact opnemen met Frank Roelen

Uw mediator in Roosendaal

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Frank Roelen

Ik ben Frank Roelen, aangenaam kennis te maken. Als ervaren scheidingsmediator in Roosendaal kan ik u en uw gezin van A tot Z door het scheidingsproces loodsen. Doordat ik werk als registermediator met de accreditatie familiemediation, rechtbankmediator, ouderschapsbemiddelaar en financieel (echt)scheidingsadviseur, ben ik de juiste persoon voor vrijwel iedere scheiding. Mijn vernieuwende en onconventionele aanpak is de sleutel tot succes gebleken bij menig scheiding in Roosendaal. Komen jullie er samen niet uit? Dan help ik graag om op een respectvolle manier uit elkaar te gaan en individueel een nieuwe start te maken.

Verbinding van hoofd en hart

Bij een scheiding denken veel mensen al snel aan het regelen van de relationele zaken. Het is goed dat u hier aandacht aan besteedt, maar u mag de zakelijke kant niet vergeten. Helaas zijn er veel mensen die deze kant niet of nauwelijks behandelen als zij in scheiding liggen. Daarom is het in verbinding brengen van hoofd en hart leidend in mijn werk. Ik bereik deze verbinding door mijn goed ontwikkelde intuïtie te combineren met mijn ruime ervaring op het gebied van persoonlijk leiderschap. Dit vul ik aan met mijn kennis op het juridisch, fiscaal en financieel vlak.
Door mijn aanpak bij scheiding in Roosendaal wordt vaak snel duidelijk waar het écht om draait, want achter ieder standpunt schuilt mijns inziens een belang. Dit belang is belangrijk om de basis te leggen voor afspraken voor zowel de korte als lange termijn. U staat hierin niet alleen, want tijdens de scheiding fungeer ik als richtingaanwijzer.

Speciale aandacht voor kinderen

Hebben jullie samen kinderen? Vergeet dan niet dat een scheiding een gebeurtenis is die hun leven ingrijpend kan veranderen. Als kind van gescheiden ouders weet ik hier alles van. Doordat ik tijdens de scheiding van mijn ouders door een diep dal ging, weet ik hoe belangrijk het is om aandacht aan de kinderen te besteden. Vandaar dat ik hier als ouderschapsbemiddelaar speciale aandacht voor heb. Tijdens mediation in Roosendaal zorg ik er namelijk voor dat uw kinderen zo weinig mogelijk hinder ondervinden van de scheiding. Hier houdt het niet bij op, want ik kan ook al uw vragen over kinderen en een scheiding beantwoorden.

Gratis en vrijblijvende kennismaking

Wanneer u op zoek bent naar professionele hulp om een scheiding in goede banen te leiden, schakelt u een scheidingsmediator in Roosendaal in. Zoekt u nog een geschikte mediator en bent u nieuwsgierig geworden naar mijn aanpak? Plan dan een afspraak in voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via Dé ScheidingsMediator. Tijdens dit gesprek van een uur vertel ik u alles wat u over mij, mijn aanpak en mediation in het algemeen moet weten.

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Frank Roelen