Bart Verberne

Lange Noordstraat 48
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Mediator Roosendaal

Bart Verberne

  • Blokstallen 2B
  • 4611WB Bergen op Zoom
016 420 2519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Bergen op Zoom (13km)
Blokstallen 2B, 4611WB Bergen op Zoom
Goes (40km)
Stationspark 8, 4462DZ Goes
Middelburg (59km)
Lange Noordstraat 48, 4331CE Middelburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Bart Verberne

Wat kan ik, Bart Verberne, voor u doen als mediator in regio Roosendaal?

Aan de hand van mijn erkenning als family-mediator door het MfN, kan ik u ervan verzekeren dat u met een professional te maken heeft. Alle vragen met betrekking tot uw huis en hypotheek, boedelverdeling, pensioenverdeling, alimentatie en kindproblematiek rondom uw scheiding kan ik voor u beantwoorden. Tevens kan ik als afgestudeerd jurist alle afspraken op juridisch verantwoorde wijze vastleggen.

Als scheidingsmediator in Roosendaal heb ik als uitgangspunt dat het maken van passende keuzes de enige juiste manier is om een partnerrelatie op respectvolle wijze af te ronden. Door middel van mijn jarenlange ervaring kan ik u optimaal steunen in dit proces en denk ik creatief mee, waardoor we ook daadwerkelijk goede keuzes kunnen realiseren.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bart Verberne

Uw mediator in Roosendaal

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wie is Bart Verberne?

Ik ben erkend familiemediator en rechtbankmediator. In het jaar 2000 ben ik afgestudeerd als jurist, waarna ik mij gespecialiseerd heb in mediation. Naast de financiële en emotionele aspecten, alsook eventuele kindproblematieken, zijn ook juridische problemen rondom het scheidingsproces bij mij als scheidingsmediator in Roosendaal in goede handen.

Motivatie door tastbare successen

Tijdens mijn werk als scheidingsmediator staat het creëren van uw eigen toekomst centraal. Oplossingsgericht werken heeft dan ook mijn voorkeur. Daarnaast bied ik veel ruimte voor emoties. Door uw emoties de vrije loop te laten en deze te koppelen met de behoefte die erachter zit, zorgt dit ervoor dat de gesprekken van grote betekenis zijn. 

Ik kan u verzekeren dat u hierdoor met meer inzicht naar huis gaat. Als scheidingsmediator in Roosendaal met veel ervaring weet ik inmiddels

hoezeer mediation bij een scheidingsproces het verschil kan maken. Er zijn dan ook veel tastbare successen geboekt. Ieder proces dat met succes beëindigd wordt, geeft mij de energie en motivatie om een volgende zaak wederom met succes af te ronden.

Gratis kennismaken met Dé ScheidingsMediator Roosendaal

Ik geef er de voorkeur aan om overdag te werken, maar heb er alle begrip voor wanneer het in uw situatie niet mogelijk is om dan af te spreken. Vandaar dat ik in uiterste gevallen bereid ben om een gesprek te houden in de avonden of op zaterdag. Kunt of wilt u wegens bepaalde redenen niet naar mijn praktijk komen, dan kom ik zonder bezwaar naar u toe.

Bel of stuur een mail naar Dé ScheidingsMediator in Roosendaal voor een eerste kennismakingsgesprek. Dit gesprek is uiteraard vrijblijvend en kosteloos. Indien u overtuigd bent dat er een klik is tussen u en mij, regelen we de verdere planning voor het scheidingsproces.

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bart Verberne