Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wie is Diane van Heeswijk

Sinds 2009 ben ik als scheidingsmediator in omgeving Rosmalen werkzaam. Voor die tijd was ik werkzaam als financieel adviseur en kon ik mensen uitleg geven over pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Ik ben een MfN-registermediator en tevens een erkend Family-mediator en sta ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Hierdoor kan ik ervoor zorgen dat u, mits u daarvoor in aanmerking komt, aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand. Graag help ik u op weg naar een nieuwe toekomst en sluiten we het verleden op een zorgvuldige manier af.

Duidelijke afspraken die acceptabel zijn voor beide partijen

Bij het maken van afspraken houd ik rekening met de belangen van u, uw (ex-)partner en eventuele kinderen. Ik zorg er als uw scheidingsmediator in Rosmalen voor dat er afspraken worden gemaakt die voor beide partijen aannemelijk zijn. Zodra er overeenstemming is bereikt over verdeling van bezittingen, pensioenverdeling, alimentatie, wonen en dergelijke zorg ik ervoor dat deze afspraken zorgvuldig worden vastgelegd in het convenant. Afspraken met betrekking tot eventuele kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer
10 december 2023

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Als mediator zorg ik dat er weloverwogen afspraken worden gemaakt waarmee we een goede basis leggen voor de toekomst. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de belangen van eventuele kinderen, zodat zij zich ongestoord verder kunnen ontwikkelen.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Rosmalen?

Net als u werk ik graag overdag, maar ik begrijp dat het vanwege eventuele kinderen en werk niet altijd mogelijk is om overdag een afspraak te plannen. Daarom ben ik ook bereid om in de avonduren en op zaterdag af te spreken indien u niet anders kunt.

Bel of mail mij gerust voor het plannen van een kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Zodra u bent overtuigd van de klik tussen u en mij, zal ik de planning voor het verdere scheidingsproces opstellen.