Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E [email protected]

Mediator Rosmalen

Hans Verbruggen

  • Victorialaan 15
  • 5213JG Den Bosch
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Den Bosch (2km)
Victorialaan 15, 5213JG Den Bosch
Boxtel (13km)
Nieuwland 1, 5283AJ Boxtel
Tilburg (28km)
Saal van Zwanenbergweg 11, 5026RM Tilburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Wat mag u van Hans Verbruggen als ervaren scheidingsmediator regio Rosmalen verwachten?

U en uw (ex-)partner komen in de drukke en onrustige periode van een scheiding vaak voor een groot aantal vragen te staan. Wat moet er bijvoorbeeld als eerste geregeld worden en hoe pakt u dit het beste aan? Ik kan u dankzij mijn ruime ervaring in de financiële sector alle relevante informatie geven over vraagstukken omtrent pensioen, hypotheek en alimentatie. Mede door mijn rustige en geduldige karakter kan ik ingewikkelde vraagstukken op een begrijpelijke manier uitleggen en ben ik in staat om een doordachte volgorde aan te brengen in de vele onderwerpen die bij scheiding een rol spelen. Ik zorg er als uw scheidingsmediator in Rosmalen voor dat u voortdurend overzicht houdt en daarmee rust creëert.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Rosmalen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wie is Hans Verbruggen

Sinds 2009 ben ik als scheidingsmediator in omgeving Rosmalen werkzaam. Voor die tijd was ik werkzaam als financieel adviseur en kon ik mensen uitleg geven over pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Ik ben een MfN-registermediator en tevens een erkend Family-mediator en sta ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Hierdoor kan ik ervoor zorgen dat u, mits u daarvoor in aanmerking komt, aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand. Graag help ik u op weg naar een nieuwe toekomst en sluiten we het verleden op een zorgvuldige manier af.

Duidelijke afspraken die acceptabel zijn voor beide partijen

Bij het maken van afspraken houd ik rekening met de belangen van u, uw (ex-)partner en eventuele kinderen. Ik zorg er als uw scheidingsmediator in Rosmalen voor dat er afspraken worden gemaakt die voor beide partijen aannemelijk zijn. Zodra er overeenstemming is bereikt over verdeling van bezittingen, pensioenverdeling, alimentatie, wonen en dergelijke zorg ik ervoor dat deze afspraken zorgvuldig worden vastgelegd in het convenant. Afspraken met betrekking tot eventuele kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Als mediator zorg ik dat er weloverwogen afspraken worden gemaakt waarmee we een goede basis leggen voor de toekomst. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de belangen van eventuele kinderen, zodat zij zich ongestoord verder kunnen ontwikkelen.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Rosmalen?

Net als u werk ik graag overdag, maar ik begrijp dat het vanwege eventuele kinderen en werk niet altijd mogelijk is om overdag een afspraak te plannen. Daarom ben ik ook bereid om in de avonduren en op zaterdag af te spreken indien u niet anders kunt.

Bel of mail mij gerust voor het plannen van een kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Zodra u bent overtuigd van de klik tussen u en mij, zal ik de planning voor het verdere scheidingsproces opstellen.

Contact opnemen 073 203 3621
Interessante artikelen
073 203 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Hans Verbruggen