Bart Verberne

Lange Noordstraat 48
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Mediator Rucphen

Bart Verberne

  • Blokstallen 2B
  • 4611WB Bergen op Zoom
016 420 2519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Bergen op Zoom (19km)
Blokstallen 2B, 4611WB Bergen op Zoom
Goes (46km)
Stationspark 8, 4462DZ Goes
Middelburg (65km)
Lange Noordstraat 48, 4331CE Middelburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Bart Verberne

Waar mag u bij Bart Verberne, uw scheidingsmediator regio Rucphen, op rekenen?

Vanwege mijn MfN erkenning als familiemediator kan ik verzekeren dat u met een professional aan tafel zit. Vragen over huis en hypotheek zijn mij niet vreemd. Ook kan ik op alle kwesties rondom boedelverdeling, pensioenverdeling, alimentatie en kindproblematiek in het kader van een scheiding antwoorden. Bovendien kan ik als jurist alle afspraken op juridische wijze vastleggen.

Als scheidingsmediator in Rucphen heb ik als uitgangspunt dat het maken van passende keuzes de enige en juiste manier is om een partnerrelatie op respectvolle wijze te beëindigen. Door mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator help en begeleid ik u in dit proces en denk ik creatief mee. Op deze manier kunnen we die goede keuzes ook daadwerkelijk maken.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bart Verberne

Uw mediator in Rucphen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Bart Verberne

In het jaar 2000 heb ik mijn studie als jurist met succes afgerond, waarna ik mij verdiept en gespecialiseerd heb in mediation. Vandaar dat ik mij tegenwoordig erkend familiemediator en rechtbankmediator mag noemen. Naast alle emotionele en financiële aspecten zijn ook alle juridische problemen rondom uw scheidingsproces bij mij als mediator in goede handen.

Energie halen uit succesvolle mediation

Als mediator in Rucphen werk ik graag oplossingsgericht, wat erop neerkomt dat het creëren van uw toekomst bij mij centraal staat in onze gesprekken. Daarnaast geef ik alle ruimte aan emoties. Het uiten van emoties én de koppeling maken met de behoefte erachter, zorgt ervoor dat onze conversaties van grote betekenis zijn. Na afloop keert u hierdoor met meer inzicht naar huis.

Vanuit mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in Rucphen weet ik hoezeer mediation het verschil kan maken en hoeveel tastbare successen er door geboekt worden. Elke succesvolle afronding van het scheidingsproces geeft mij bijzonder veel energie en de motivatie om de volgende zaak met net zo veel succes te beëindigen.

Vrijblijvend contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Rucphen

Net als u werk ik het liefst overdag. Gezien uw omstandigheden heb ik er echter alle begrip voor als het niet mogelijk is om uw scheiding overdag te regelen. Daarom ben ik ook bereid in de avonden of op zaterdag met u af te spreken wanneer u niet anders kunt. Heeft u er om wat voor reden dan ook bezwaar tegen om naar mijn praktijk te komen, dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Het gaat immers om de goede uitkomst!

Stuur een mail of bel naar Dé ScheidingsMediator in Rucphen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Overtuigd van de klik tussen u en mij? Dan zullen we de verdere planning rondom uw scheidingsproces samen opstellen.

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bart Verberne